столовая
Микрорайон Орбита-3, 1
Реклама в 2ГИС ↗
Зам-зам
столовая
Халяльная столовая нового формата. Обеды, завтраки и ужины + навынос!
— реклама
ИП Аметова А. А
_❤
_Ibrag1movna.a ❤️
В восторге
Цены приемлемые, очень вкусно 🤤, привезли в горячем виде, очень быстро доставили и курьер молодец. Я заказывала в роддом через каспи глово единственный минус в том что сообщение от курьера я не могла увидеть и встретить его, это отрицательный отзыв не к заведению и курьеру относится😊 а к каспи глово смс 🥹 не могла смс курьеру написать и его сообщение не могла получить. А так курьер и само заведение отличное, всем советую ❤️
сегодня, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам за теплые слова о нашем заведении и курьере. Мы рады, что вам понравилась…
zbk 💋
В восторге
Вкусно , очень вежливые люди ❤️❤️ мне очень все понравилось спасибо большое ❤️❤️
7 посещений
30 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за положительный отзыв и высокую оценку нашей еды и обслуживания. Мы рады, что…
Aii S
Оте дамди
Aisha
вкусная еда,хорошие сотрудники,быстрая подача
сегодня, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за положительный отзыв. Мы рады, что вам понравилась еда и обслуживание…
M.
Mansur .
Очень вкусно!
Бакыт Арыстангалиева
В восторге
Тағамда бәрі дәмді, үйдегідей😍 Келе беруден жалықпаймын👏🏻
сегодня, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кез келген сұрақ немесе ұсыныс болса, бізге хабарласыңыз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
Nurai Zhailau
В восторге
Бәрі өте дәмді,көп келіп тұрамын.😍😋
сегодня, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сіз бізді таңдағаныңызға және қызметіміз көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
blabla .
В восторге
Тағамдары өте күшті😍😍 маған қатты ұнайды! Таза әрі намазханасы бар, ажамжарға жақсы қызмет көрсетеді, әрі 24/7 жұмыс істейді, кез келген уақыта кіріп тамақ ішуге болады🫶🏻🫶🏻
29 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз бізге қызмет сапасын одан әрі жақсартуға көмектеседі. Сізді TAGAM-да қайта…
Zhandos .
В восторге
Тагам астары жаксы арі дәмді👍🏻👍🏻
29 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңіз үшін алғысымызды білдіреміз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
ДТ
Диана Тураева
В восторге
Өте дәмді керемет жер,күнде келіп тұрамыз,персонал жақсы адамдар
29 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Қызметіміз көңіліңізден шыққанына өте қуаныштымыз! Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
Алдина Амирхан
Өте керемет 😍
29 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бізді таңдағаныңызға және көрсеткен қолдауыңызға ризамыз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
РС
Рамазан Сапарбек
В восторге
Көбінесе осы жерден тамақ ішемін, бағасы қолтжетімді .Әрдайым көптеген выбордағы тағамдар бар.
29 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сізге сапалы қызмет көрсете алғанымызға қуаныштымыз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
ЕА
Ербол Айладир
Супер орын👍🏻👍🏻👍🏻
29 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Ербол Айладир! Спасибо за ваш положительный отзыв. Мы рады, что вам понравилось у нас…
Маржан Жолдығали
Бәрі дәмді, тамақтары ұнайды🫶🏻
Milena Ospanova
В восторге
Тамақтары свежый на любой выбор Өте дәмді😍
Бека Танирберген
Керемет
28 апреля 2026, официальный ответ
Аля Аля
Совсем не понравилось
Отвратительный салат . Пересоленный , запах не приятный 🤢 испортили аппетит. Курицу с собой взяла, а там 7-8 кусочков )) второй раз здесь . В первый раз тоже омлет был как будто на воде . Совет ! Прежде чем приходить сюда, читайте отзывы !!!
28 апреля 2026, официальный ответ
Благодарим Вас за обратную связь. Приносим извинения, за предоставленные неудобства. Мы обязательно…
Apple Ebaloni
Совсем не понравилось
Не доваренный куриный рулет, и от него пахло 🥵🥵🥵
27 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Мы очень сожалеем о том, что вы столкнулись с такой проблемой. Ваш отзыв важен для нас…
Балнур Тажикулова
В восторге
Спасибо большое Все было очень вкусно и приятно💗💗💗💗
12 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Балнур! Спасибо за ваш отзыв. Мы рады, что вам понравилось наше блюдо. Будем рады видеть вас снова! С уважением, Команда Тагам!
NurAi ✨
Тамақтары өте дәмді 3эатаждан күшті вид көрнеді Алматынын бәр ұнады👍🏻😂
A Karlok
3-этаж супер все классно👍👍 еда очень вкусно 🤤
26 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш положительный отзыв. Нам приятно узнать, что вам понравилась еда. Будем…
Азат Керей
В восторге
Рекомендую эту столовую, цена и качество на высшем уровне, вкусная еда и доступная
26 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Азат! Благодарим вас за положительный отзыв. Нам приятно знать, что вы остались доволь…
Анита Сагдат
Уютное заведение
26 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Анита! Спасибо за ваш отзыв. Мы всегда стараемся предоставлять качественное питание. Е…
В восторге
Тамақтары өте дәмді,бағалары тиімді Тыныш атмосфера,өте таза
Aigerim Islambek
В восторге
Тамақтары өте керемет бағасыда тиімді😍❤️қатты ұнады,тыныш бәрі таза❤️
25 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сенім білдіріп, бізді таңдағаныңызға рахмет! Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
Бауыржан Сериков
Тамақтары дәмді екен + арзан
Абу ~
В восторге
Досыммен келип едик оте катты унады
Азамат .
В восторге
Тамақтары дәмді және арзан + студенческий бар екен
25 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Келесі жолы да сізге сапалы қызмет ұсынуға дайынбыз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
Ars .s
Жахсы
Самат Кабденов
👍👍👍
26 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Самат! Спасибо за ваш отзыв. Мы всегда стараемся предоставлять качественное питание. Е…
NB
Өте дәмді рахмет
коси 🥷🏼
кухня класс😘
23 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш положительный отзыв о нашей кухне. Нам очень приятно слышать такие слов…
Sipona 🧸
Очень вкусно 👍🏼
23 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш положительный отзыв. Мы рады, что вам понравилась еда. Надеемся увидеть вас снова! С уважением, Команда Тагам!
👍🏻
Dilnara Kuantay
В восторге
Тамақтар күшті,дәмді,персоналдар сыпайы,бүкіл сұраққа жауап береді. Французский суп уан лав💃🏻💃🏻
SN
Salamon Nortan
Чистое и оприятное место
23 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас за положительный отзыв! Мы рады, что вам понравилось наше заведение. Ес…
Арайкааа ❤️
Тамақтары өте дәмді , және балғын , келіңіздер 😍😍😍😍😍😍🫂
YS
Yernur Saulebaev
В восторге
Тамақтары өте дәмді,көңілден шықты.Осы филиалына жиі келуге тырысамыз.
23 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бізге сенім білдіргеніңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
Nurzhan Akilbekuly
В восторге
Тағамдары дәмді және қолжетімді бағада
ОМ
Отеген Молдир
Тамақтары күшті үйдегідей😍😍👍🏻👍🏻👍🏻
ФА
Фатима Абдирахман
Было средне
Банкет жасап жүрдік. Енді Айза деген админ ауыспайынша есігін ашпаймыз. Всегда ұнаған еді. біз 5 банкет жасағанда да Арайлым деген қыз болған. Бүкіл таныстарыма осы жердің номерін беріп жүрдім. Енді бәріне не надо деп жатырмын. Админ клиентпен қалай сөйлесу керегін білмейді, өте дөрекі. Тағамды тіреп тұрған сияқты арқасымен. Адам басына 6500 деп қоймайды 6300 болып қалса да шу шығарып. Ондай алдында болмаған еді. Адамның көңіл күцін құртады. Ресторан болса, бөлек зал болса мақұл, басқа адамдармен жағаласып отырып асханада, еще 6500 тнг?! Тағамда 2 адамға обед 4 мың болмайды даже. Офицантт Зухра мен Айдана үшін, Арайлым үшін және бағалары үшін ғана шамалы жоғары жұлдыз қойдым. Айза ханым үшін 0 де қоймас едім
23 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сіз бізді таңдағаныңызға және қызметіміз көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз. Бізге ке…
Aikhanym Rymzhan
Очень вкусно и уютно 🫶
22 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш теплый отзыв. Нам очень приятно слышать, что вам у нас понравилось. Есл…
Alizhan Sayatovich
В восторге
Тамақтары да ішіндегі апайлардың сервисі өте керемет Тамақтарытөте дәмді
22 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бізді таңдағаныңыз және оң пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
Alihan Suleymen
В восторге
Тамақтары өте керемет маған ұнады
Санжар Беринов
дамды болды
22 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз бен сеніміңіз біз үшін өте маңызды. Сізді TAGAM-да қайта күтеміз!
Altair Khami
Тағамдары ұнады, советую👍