Қарлығаш
Детский сад №26
В здании
Айгуль Имангазиева
В восторге
Мой ребёнок ходил в этот садик,нормальный сад и воспитатели были адекватные. Как пошли в 2.8 так и проходили туда до 6.6 лет и сразу в школу
Symbat Juman
Было средне
Садиктің метадисть или медсестра номерлерін қайдан алсақ болады
User User
Не понравилось
Онша ұнамады бізге,балаларды алалайды,айналдырған 4-5 балаға көңіл бөледі,тәрбиешілер таңертең келгенде күліп қарсы алмайды,қолөнер және т.б үйретпейді,аз уақыт ішінде бақылап шығарып алдым баламды,балаңды қарайлай тұратын жер демесең тек..ананы әкел,мынаны әкел деп сұрағанда активный да,ал балаңның тәрбиесінен отчёт,нәтиже сұрасаң қиналады кәдімгідей,көп балабақшаның бірі қысқасы!!
Исан Жадыра
В восторге
Балам қуана барады садигіне, бізге ұнайды. Қарлығаш апай, Арай апай, Гуля апай самые лучшие😍
Aliya Bauyrzhankyzy
Ваучер аркылы орын алуга көмектесемін ✅8776 793 3040
Ма ♡
В восторге
МЕРЕКЕ МЕНДЫБАЕВНА, СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ ЗА ВСЕ! АЛЛА СІЗДЕН РАЗЫ БОЛСЫН.
Азиза ~
садик, который воспитывал меня😍😍😍
Онаш Кулебаев
Супер
ЖБ
Жадыра Бекешова
В восторге
Салеметсизбе. Сот номер болады ма осы садиктын? хоиябы завхоз номерин боладыма? жазып жибере аласызба?
Seke .
Помогу получить место, тел 87086855215
В восторге
Алғысым шексіз Лесхан апай Жанымай апай Балаларға деген қарауы, үйретуі, махаббатына көп рахмет. ❤️
Жадыра Ибрашева
В восторге
От души благодарю наших чудесных воспитателей Самал , Сағадат, Айнұр апайларға за чуткость добрых сердец, за время и силы, посвящённые воспитанию маленьких озорников. Пусть не знакома вам будет усталость, пусть каждый день приносит в вашу жизнь удачу, вдохновение, улыбки близких, счастье и веселье. От мамы Жұмағали Алмаз 😇.
НБ
Назерке Берикбаева
Совсем не понравилось
Садик оте нашар, ішінде отопление жок, полный игноор апайлары балаларды қуанып қарсы алмайды!!! Күтіп алмайды , балаға деген подход жок ноль . Полное разочарование
АЖ
Айдана Жаксыбай