Ақжелкен
Детский сад №8
В здании
Aidana Alijankyzy💟
indigo аркылы садикке орын ала алмай журсеніз хабараласыныз 24/7 ватсапп 8776 793 3040✔️✔️
ЖО
Жадыра Отешова
Тәрбиешілері өте жақсы 11 ТОП Сұңқар тобының Аққу садигіне барғанда 4 ай үйрене алмай апайлары балаға дұрыс қарамай бала жылап еді.Осы садикке барғалы балам садикке барып жүр.Ұнады
ЗС
Злиха Сисенбаева
Қызым осы балабақшаның 11 «Сұңқар» тобына барады. Тәрбиешілері Махаббат апай мен Гүлдана апай – өз ісінің нағыз мамандары. Балаларға деген подходы өте жақсы, мейірімді, сабырлы, ұйымдастырушылық қабілеті жоғары. Қызым демалыс күндері де «тәрбиешілеріме барамын» деп асығып тұрады — бұл баланың өзін жайлы әрі қауіпсіз сезінетінінің белгісі деп ойлаймын. Кіреберістегі күзетшілер де өте сыпайы, әрдайым жылы қарсы алады. Жалпы алғанда, балабақша өте жақсы. Балабақша директоры, тәрбиешілер, көмекшілер, медбике, есепшімен тығыз байланыстамын — қандай да бір сұрақ туындаса, әрдайым нақты әрі түсінікті жауап береді.
O
Olga
Отличный садик,ходят мои внуки,хорошее питание,отличные педагоги,нам очень нравится!
Мадина Шуканова
Балабақшаға 100% орын алып беремін✅ 87056672398 2024,2025 ж балаларыңызды (ваучерге) қояйық.
Балжан Алдамбергенова
Өте керемет садик! 2 қызымда осы садикке барады апайлары өте керемет, балалармен жақсы жұмыс жасайды. Апайларымыз Газиза Айтмуратовна, Шахида Ирискуловна, Мереке Өмірбайқызы, Айгерим Бериковна, Маржан Даслыковна осы апайлар 👍😘❤️
НГ
Наталья Гедзун
Мне понравился детский сад, охрана, детская площадка, персонал, тихая спокойная атмосфера, встала в лист ожиданий, хочу перевести ребенка в этот садик
Арина Родионовна
Я вообще не понимаю как некоторых воспитателей и сотрудников вообще допустили к работе с детьми.Даже взрослому не очень комфортно общаться с такими,а уж каково детям там даже страшно подумать.Не любите детей,не работайте с ними:и себе нервы сбережете,и детям психику.
Э
Эльмира
Осы садикке орын ала алмай жүрміз 1 жыл болды. Арман болып кетті
Brus Vsemogushi
Питание ужасное стало ,с приходом директора, которого со скандалом уволили с 9 мкр
AB
Ainur Bazarbayeva
Өте жақсы балабақша. Апайымыз Зияда Қайратовна мен Жанар апай. Баламен жақсы жұмыс жасайды, балам қуанып барады.
Мария Колмакова
Хороший садик. Маржан Досылыковна, доча до сих пор вспоминает и скучает. Хоть и прошло уже два года. После ухода заведующий Эльмиры Голямовны все поменялось стало намного хуже. Не пойму зачем убирают хороших людей.
Aina Sali
Я рада , что мы пошли именно в этот садик. БЛАГОДАРНОСТЬ ВОСПИТАТЕЛЯМ КАК ГУЛДАНА ЕРСАИНОВНА, МАРЖАН ДАСЛЫКОВНА
S Vad
Один из лучших детских садов Актау. Огороженная территория садика всегда ухожена, много зелени. Неплохой персонал. Единственный минус это питание, очень много мучного и сладкого.
Ернұр Нурмухан
Өте жақсы балабақша. Басшысынан бастап барлық қызметкерлер өз мамандарының иесі👌👍