Бөбек
В здании
РС
Разия Сулейменова
В восторге
Садик өте жақсы, шынайы отзывым. Барлығы көңілімнен шығады. Анар апай Гүлдана апайға барады қызым. Алла разы болсын, шексіз алғысымды айтамын, шын ризамын, өмірде еш жамандық көрмесін, өте жақсы тәрбиешілер🥹❤️❤️ ең керемет садик мен үшін👍🏻
Мадина Шуканова
В восторге
Балабақшаға 100% орын алып беремін. 2024,2025 ж балаларыңызды тездетіп кезекке (ваучер) қояйық. 87056672398 ✅ Мадина
SK
Shukirzhan Kuanyshov
👍👍👍
ЖК
Жанар Куракбаева
В восторге
16 Бөбек балабақша ұжымы өте керемет. 6 топқа ұлым барады 9 айдан бері. Тәрбиешілері Анар апай және де Гүлдана апайымыз күшті. Бірталай зат үйренді. 1 топ тәрбиешісі Ақтоты апайымыз да жақсы апай. Аз уакыт тәрбиеші болса да қызым тез уйреніп кетті.
МД
Маншук Досмаганбетова
В восторге
N16 Бөбек балабақшасы ұжымы, 6-топ тәрбиешілеріне мыңда бір алғыс. Өте керемет жандар, балаларды бір қалыпты ұстайды. Және де оқытудан, үйретуден жалықпайтын кісілер. Еңбегіңіздің жемісін көріңіздер 💐❤️
Ainaz Amandyk
Помогу получить место в сад 87472276141
СМ
Сабина Миии
В восторге
Я восторге садик очень хороший!!! Моя дочь уже закончила и я не разу не пожалела что отдал в этом садик! Анар апай спасибо вам большое мы вас очень сильно любим❤️
JA
Janna Abuova
Понравилось
Салеметсиздерма осы садик жайында отзывы керек еди, 2 жас 3 жас арасындагы топтын апайлары кандай? Балага дурыс карайма? Урып сокпай, шынмен баланы садикке беру ушин садик емес адам тандайтын болдык.
ГЕ
Гулия Едилханова
Совсем не понравилось
Балабақша жақсы оған сөзіміз жоқ бірақ апайы ұнамады.Кішкентай топқа жұмыс жасай алатын апайды алу керек,бірінші барып жатқан 2 жастағы баланы ұрып керісінше психакасын бұзбай.Ата-анамен подход жасай алатын,сөйлесе білетін адамды қою керек
Мейіржан Алдамжаров
Бөбек балабакшасындагы тарбиешилери кушти
Босик У
В восторге
Со скольки лет принимаете? И есть у вас ясли группы?
Мона Лиза
В восторге
Вот уже год моя дочь с удовольствием ходит в этот детский сад. Мы просто в восторге от всего! Воспитатели самые добродушные, приветливые, знают подход к каждому ребенку! Всегда проводятся открытые занятия! Питание отличное! В общем жалоб никаких нет) Ребенок всегда счастливый и довольный👍