Эра
Магазин
1.2
1.2
Каракат …
Ужасноо, өтірікшілер дым жұмыс жасаи алмаиды.
Ерсултан Ахметов
ужас жер дым га коллары келмейды этика былмейды ышындегы адамдар
Бауыржан Максимов.
Ужасно
GG
G G
Ужс, қағазға жазып берген затты оқи алмайды қыздар🤦♀️ баланы алдап басқа зат беріп жібереді. Қазақша әріптермен үлкен қылып жазып жіберсем де, сол затты бере алмай тұр.
Abylai Kenes
Кассадагы дени сау емес айел) уят, этика дегенди билмейтин) осыдан кейін ким барсын магазинге) иеси окып отырсаныз, осындайлардан кутылган дурыс
ГА
Гульшира Айташова
Сатушы әйел қызмет көрсету сапасы нашар
Natali Natali
Не очень не то слово, дурят детей на деньги. Продавцы не адекватные дочке моей 11 лет сказала быстрей определяйся или я тебе шапалах дам!!! Пришла разбираться через минуту в этот магазин она на меня как баран на новые ворота смотрит что одна что вторая 😤😤😤😤
m
modenty
Магазин не очень, мороженое не дали