Lamis
Салон красоты
II
Indira Ibrayeva
Очень понравился салон!Красивую укладки и стрижку мне сделают бесплатно😊Знаете почему,там работает моя мамуля 🙈😘
MK
Murat Kulkeshov
Жаксы шаштараз!
A
Aiym
Лучший салон Актау! Никогда не видела такой прекрасный,потрясающий салон. Знаете почему мне нравиться этот салон, потому что тут работает моя бабушка 🤍
Ansar Nurzigit
Самый лучший салон красоты в Актау. Приятный персонал.
ТА
Талгат Акмагамбетов
Серік еңбегің жемісті болсын. Жаңа жұмыс орның құтты болсын. Қараштар жасасын.
Lс
Lamis, салон красоты
14 марта 2026, официальный ответ
Рахмет көп көп
Еркин Чунетов
Осы жерге Серік деген шаштаразым ауысып келіпті, 25 жылдан бері қидыртамын. Бауырым, кәсібіңе береке берсін, жұмысыңа табыс тілеймін! Барлықтарыңа Серікке баруды ұсынамын, өз маманының шебері
Doc Aibolit
Рекомендую мужского мастера Серика. Очень хороший парикмахер.
Артур Касанов
Ассалаумағалайкум баршаңызға! Салон ұнады. Мастерлері жақсы, жайлы екен. Табанға тегін массажер бар, рахаттанып қаласың. Ішіндегі Серік ағай өте мықты ер адам мастері деп айта аламын және кеңес беремін, өкінбейсіздер.
BI
Berdibek Ichshanov
Ассалаумағалейкум! Осы салонда, шаш қиятын мастер Серік, жақсы қияды, сервисі жақсы, шашыңызды алып жатқанда аяққа массажермен массаж жасатып отырасыз👍 Кеңес беремін✅
Т
Турлбек
Маған ұнады
АУ
Аруназ Уали
Очень доволен работой мужского работы. Хорошо стрижот. Советаю
БО
Бекзат Омаров
Осы жердің шаштаразына шаш қидыруға кеңес беремін.Бір сөзбен бәрі өзің ойлағандай,керемет 👍
NM
Nariman Mambetov
Отличный салон, хорошие парикмахеры 👍
Серик Берхалиев
Очень хорошые обслуживание мне понравилось
Лев Толстой
Массаж 10/10
Айгерім Әлке
Классный массаж 😍✨👏🏻
Арайлым Омар
Была на массаже👍🏼Все понравилось, апаның қолы дерт көрмесін!
Жулдыз Сагынгали
В массажном кабинете грязно
ЕЕ
Екатерина Ефимова
Не увидела ничего из предыдущих комментариев, ужасно грубый и не отзывчивый персонал, не увидела профессионализма и комфорта...
Баян Tashmanova
Мастера супер