Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардЛицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
Умрзак Даулетбев3 отзыва
18 декабря 2025, официальный ответ
Азмет3 отзыва
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Та самая Қараш4 отзыва
DE
Dauren Edigeyev1 отзыв
VV
Vladimir Vladimirivich1 отзыв
19 июля 2025, официальный ответ
Apple User1 отзыв
12 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Меруерт Асилбекова2 отзыва
ЖЖ
Жандос Жанатулы4 отзыва
Адина Кеңесқызы9 отзывов
25 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Керемет пікіріңіз үшін рахмет! Ары қарай жұмыс сапасын жақсартуға тырысамыз! 🔥
Камок ❤️5 отзывов
Zh A1 отзыв
1 ноября 2025, официальный ответ
💫 𝑮𝒖𝒍𝒎𝒆𝒓𝒆𝒚💕5 отзывов
25 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
Салтанат Куангаликызы4 отзыва
10 октября 2025, официальный ответ
СА
Самал Акшабаева4 отзыва
6 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! 🌸 Спасибо за такие слова. Для нас быть лучшими — огромная честь и ответственность. Мы…
БД
Бибисара Досжанова1 отзыв