Зами
Begeng1kova .
Адемы😍😍😍😴
НТ
Нурай Тазабаева
301 амангул бармая койыныздар цвет ажыратып билмит, колды 2жерден канатты даже снятие дурыс жасай алмайт
Dana Akbolat
214каб nailzami_aktau всегда идеально,мастер👍👍🔥🔥
жаннур
206 каб мастер нургуль вопшее кушты жасайды прам кушты созм жок бр ыстетсендер баска мастерге баргыларын келми калады инста: @lash_nurguliyaaa
sss
нормально барлыгы но кейбр мастерлер дореки) брак ішнде маган унаган кыз бар кушт етп жасап берд маникмді унады)
Анар Шаханова
Мастерлері ұнады😍 309 кабинеттегі Эльмираға бардым, шугаринг мастер қолы өте жеңіл екен, клиентпен күшті сөйлеседі👍
Калмурат Кошбаев
Үлкен таңдау, арзан баға
MY
Mekke Yeszhan
309 кабинеттегі шугаринг мастер Эльмираға барып едім, қолы жеңіл екен. Еш ауыртпай жасап берді. Ендігі тұрақты клиенті боламыын👍👍. Бағасыда қолжетімді🌹
ОН
Оралай Нурмаханбет
Мен постоянно Тц Замидегі 214 кабинетте отратын кыз Аружанга кірпік жасатам прям кушти жасаит 😍😍🥹🥹бир жарым аи даи турат 😘😘😘😘суперр барп жасатр кориндер😇😇
Ақмарал Оспанова
301 там девушки сидят курит, матерятся при клиентами это норма? Я все выложила в интернет и мне такими угоразми Мастер АЯЖАН
НБ
Нурбол Бекназаров
Кушти унады маган кирпиктер узак турады
ПС
Перизат Сисенбаева
@nails.molya прям идеально 🤩 Кушты жасап берды коп рахмет✨❤️
бота 🎸
nails.moliya огромное спасибо мастеру за шикарный маникюр 🥺🥺 всё сделано аккуратно, красиво и с любовью. отдельно хочу отметить, что мастер очень добрая, внимательная и милая девушка
Zh Sembaeva
мен ай сайын Аяжанға жасатам ұзаққа тұрад 301кабинет
Эльмира Ауесканова
Барлығы күшті, осы жақтан барлық затымды бітіріп шығамын, Күшті мастерлер бааар❤️❤️❤️❤️ 214 каб кірпік Мастер Аружанға барамын постоянно😘
Айнур Кисанова
Захожу в детский магазин актау беби. Т. Ц неплохой, есть парковка, только с коляской не можеш зайти, там только ступеньки
Zhansaya Ozhanova
202 кабинет Эля аккуратно и красиво жасайдыыыы🫶🏻
ДҚ
Динара Қалшабек
nails.elya27 прям күшті істейдігой таза аккуратно еще әр клиенттен киін қолданган заттарды тазалап прям әңгіме айтып тез тез әдемі қылып істеп берді менің тырнагыма наращ ұзақ тұрмайтын еді көбіне сынып қала беретін еді Эльяға жасатқаным ровны 1жарым ай тұрды өте күшті еще қолданатын заттарыда сапалы бір сөзбен айтқанда қыздар ойланбай келеміз 😍😘😘
Aisaule Duisenbaeva
🥰
OD
Ozhanova Dariga
Ужасно просто 301 кабинет аяжан бармаяққойыңыздар!!!
Nazym Elaman
nails.moliya мастерр просто 🔥🔥аккуратно адеми кылып истеп береди пряммм🥰🥰🥰любой дизайн калаганындай болып шгат маникюр😍🔥келсендер окинбейсиндер крч🥰
ЕА
Ерланкызы Аружан
Мастер @nails.moliya приятная общительная, клиенттің комфорт ойлайды ,работалары вопще топ всем советуем девушки 😍🙏🏻
Нурила Қалдыбаева
302 айдана педикюр кушты жасайт кыздар если что @aidonnails
Ikoo ✨
214 кабинет-Мастер АРУЖАН!🔥🔥🔥 @lami.lashclub1 Живой,честный отзыв вам-2 жылдан аса уақыт жасатып журмін осы мастеріме,жұмысына тиянақты өте,качествага ғана жұмыс жасайды! Бұл мастерге барған адам только довольный болып шығады🥹 Қыздар,егер качественный,аккуратный,стажы көп, 1айдан көп уақыт тұратын жақсы жасайтын мастер іздесеніздер СОВЕТУЮ этого мастера Аружана! өкінбейсіздер🤭😍
UK
Unknown Kzh
Там в 301 каб сидит одна особа которая при клиентах матерится как сапожник. Да, все люди матерятся, но есть же рамки приличия. Я попросила выключить кондиционер несколько раз, так она постоянно принципиально его включала несмотря на то что я сидела прям под ним, да еще на полной мощности. Сол кабинетте отырған адамдардың бәріне жеке өмірі жайлы барлығын айтып отырды, бізге ол неге керек? Еще боқ сөздерін қосып, наушник қасымда болмағанына өкіндім. Администрация, следите за своими арендаторами
Suzzykzz ❤️❤️❤️
aruzhan_lash_aktau бармаяққойыңыздар 204-кабинет. Ошибка көп, 3д салыңызшы десем 8д ма салған. Клей көөөп жағады. Ашып жұмғанда пряяямм ауыыыр көзімм. Ауаға кеткен ақша болдыы обиднооо💔
𝑨. Nnn
Круто
Самал Кошербаева
Мастер Аружан 214коб.отырад lash күшті жабыстырад❤️ Обучение мықты😍👍 2020дан бері барып жүрім👍🥰 Сестркамды да оқыттым сеніп👍
ДБ
Дария Бақтығали
nails.elya27 маған қатты ұнады Ақырын, ауыртпай жасайды, өте вежливый әрі ұқыпты. Ең бастысы – жұмысы сапалы да, тез 👍🏻
ДД
Дина Дина
Асира Хутходжаева деген мастер болган по наращиваю ресниц, не ценит своих клиентов,не конкретная, записывает и не приходит,говоря что уснула и тд, если она есть то ждёшь ещё 2 часа хотя пришла по точному времени записи Не приходите к ней если цените своё время и уважаете себя
Жулдыз Кушербаева
303 кабинет кірпігімнің быт шытын шыгарды көзім аурып болница жағалап журмін вопщее 👎🏻👎🏻👎🏻.
Milana Samat
Делала наращивание у мастера Улзады (309 кабинет). Процесс длился почти 3 часа. Через неделю один ноготь полностью отвалился — не сломался, а именно сошел, хотя я аккуратно ношу ногти и знаю все правила ухода. Сразу после процедуры я уже заметила, что он плохо закреплён. Когда обратилась к мастеру, в ответ получила грубое отношение: без приветствия, с обвинениями, что это ‘нагрузка’ на ногти, и фразой ‘за такую цену стоит’. Вместо того чтобы извиниться и предложить переделать, мастер с таким тоном сказала, мол, ‘ой, неужели из‑за одного ногтя… ладно, сейчас деньги на каспи скину’. Не ожидала, что исправление ошибки будет звучать как одолжение. Элементарного уважения и клиентского сервиса — ноль. Впечатление крайне неприятное, мастера менять однозначно стоит.
Aktyleeka Nushb
Мастер ресниц Аружан, 214 кабинет классная работа отличная 👍👍😍😍
N❤
Nargiza ❤️
Есть салон красоты, отелья, ткани, типография и чайная 😍😇👍
Аружан Батырова
@nails_ayazhan_ маникюр прям всегда идеально жасайт😍💔
Aruhan _lash _aktau Обучение мне очень понравилось я узнала много нового многое поняла и узнала себя ойланбай окып алындар девочки Спасибо и вам🩷
Беназир Омирзак
одна мастер маникюра сделала мне гель покрытия у нее вроде на прайсе было написано что 4000тг стоит гель покрытия, я сделала предоплату 1000тг после того как закончила делать маникюр она сказала оплата будет 4000тг после того как вышла оттуда я поняла она неправильно сказала сумму почему так людей обманывать за 5000тг?? или надо было менять прайс что бы не путать так!!! вообще не советую к ней идти так как сидела еще недовольно делала работа, не спрашивала больно или нет, непрофессионально. ее нету в 2гисе пишу сюда.
ТЫ
Тогжан Ыклас
215 те отыратын инст : madee_lashes Мадина деген мастер кырпыкты дерсккк жасайт уже постоянный клиенткасы болдымм. соган барындар окынбисыздеер Ишшо арзан жасайды 🤩🤩
Sauytbekova ♥️
2этаж 208 каб зарина деген кыз адаммен сөйлесуды білмейд👎🏻👎🏻👎🏻
askarova askarqz
Назерке самая лучшая реснички делает супер вообще не заметно в глазах😘очень приятная девушка лично сама могу сказать такую работу как она мне еще никакой мастер не делал🙃снятие вообще супер👏🏼👏🏼👏🏼@lashmaker_nazerkeeee если что инстаграмм
Akz Erjankyzy
203 кабинет маникюр жасатуга бардым кутикулдарымды жара жара кылып берди ауырытып ещё кыздар шегип отырады наращка бардым ойдагыдай истемеди 1-2 тырнагым кривой болып тур не советую ещё алдында клиент турса да бари бир екен бирнеше перерыв жасады, грубо сойлейди.Дым унамады
Aida Aitpay
lashmaker_nazerkeee мастер сразу поняла моё пожелание и сделала ресницы как хотела, даже лучше! Очень приятная атмосфера в салоне🥰🫶🏻
Ulyaa 🧸
Lashmaker Назерке мастер идеально жасайд 🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Adilova .
lashmaker_nazerkeeee топ топ падам падам мастер советую короче ❤️ НАЗЕРКЕГЕ БАРЫҢДАР‼️ 215 кабинет
@lashmaker_nazerkeeee самая лучшая😘😘.Всем советую быстро аккуратно и очень красиво.💕
Sezim Aitmaganbetova
203 кабинет аяжан маникюр вообще дұрс істей алмайды, қалай болса солай еще аккуратность атымен жоқ қолыңды әкел бүйт сүйт деп недовольная болп через нехочу істеп, енді 1,2 тырнағм ажырап кетп еді қайтадан жасап беріңіз десем маған хамить етп жала жауп кінәні маған жаудырып жіберді, өзінің қисық не аккуратно істгенніне қарамай!!!
Назерке кірпік уақытылы келмеді десем нормолно вапше келмеді 👎🏻👎🏻
АО
Айжан Отузбаева