Жанель
Частный детский сад
4.4
4.4
Нурдаулет Сабытай
По мне этот детский сад очень хороший Потому что всё что мне нужно для развития ребенка есть 👍
Aidana Alijankyzy💟
Очередьке тіркеп направление алу керек болса хбрласнздар✔️✔️✔️ 8776 793 3040
Alina .
Ужасная ситуация по утрам — вечные пробки перед садиком. Куда смотрит администрация? Снаружи нет нормальной парковки, машины ставят как попало и создают препятствия не только другим участникам дорожного движения, но и людям, которые работают неподалёку. Такой беспорядок ежедневно парализует подъезд к садику.
А К
Жанель бала бакшасына алгысым шексиз! Кызым 1 жыл барды, Айнагул Кайрбаевнага рахмет! Тарбиешилери оте мейиримди, Маша и медведь тобынын апайларына рахмет❤️💐🫶🏻
NJ
Nauraz Jarylgasov
Садик жақсы апайлары да әсіресе Марина Александровна мен Зина апай керемет апай алғысымыз шексіз. Бірақ тамақтары құнарсыз, бала аш келеді
AР
Aigul Р
Отличный садик, уютный, сотрудники хорошие, вообщем все 10/10
Айнаш Муканова
Керемет балабақша, былтыр үлкен қызым бітіріп шықты. Қазір екінші балапаным барып жүр. Балаларым с удовольствием барады орысша айтқанда. Айнагуль Кайырбаевна рахмет осындай керемет балабақша үшін. Айтбиби Тагановна, Раиса Суйенгалиевна, Макпал Сапаргалиевна, Несібелі Хамидуллаевна, Айжан Тореханкызы, Жанна апай керемет ұстаздар, алғысым шексіз🥰🥰🥰
Жч
Жанель, частный детский сад
22 января 2024, официальный ответ
Рахмет! Пікірлеріңізге қуаныштымын!
DB
Dilfuza Berdibay
Жанель балабакшасына алгысым шексиз , бала ашылып , озин Жаксы корсетип бастады , тарбиешилер оте уйымшыл , баланын конилин тауып биледи ,
ЭУ
Эленора Усембаева
Балабақша типтік, САНПИН нормалары сақталған. Қаламыздағы ең жақсы балабақшалардың бірі. Педагогтар бастысы балаға икемді бұл өте маңызды. Кезінде министрлер келген, бетке ұстар балабақшаның бірі.🫰👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Jalgas Kumekov
Саламатсыздарма!Менин балам осы садикке барады,маган барлыгы унайды!Ең бастысы тазалық жагы!Балам бурын баска садикке барган,ол унамады!Жанеде айта кететин жайыт ауел бастан садик ретинде салынган здание екени коринип тур!
❤❤
❤️ ❤️
Ата Аналар, бул садикке балам бармайды, бірақ көрші турамын балаларға қалай айқайлайды білсеңдерғой! Ужас! Менің балам болмасада сотқа беремін деп айқайлап звондадым! Чужих детей не бывает! Уйдин терезесине дейын естилди кишкентай кызга жыртынып айкайлаганы, жылагынан билдим кыз екенин🤦🏻♀️
Жч
Жанель, частный детский сад
24 ноября 2023, официальный ответ
Добрый вечер. Да, во время фотосъёмки, после утренника в старшей группе с 4-6лет , звонила. Живёт в…
НТ
Несибели Туленова
Жанель балабақшасы керемет😘🫶🏼🫶🏼
Альбина Мендыгалиева
Наш любимый садик😍😍😍
Айжан Сатыбалдиева
Превосходный садик ! Прелестные воспитатели и няни ! 😘❤️❤️❤️
Анар Сисенова
Отличный садик! Всем рекомендую. Четверо моих деток ходили в этот сад. Воспитатели все вежливые, везде камеры, питание тоже хорошее.
Айнагуль Абдикаева
Спасибо за Ваш отзыв
DB
Dameli Bekseitova
Өте керемет👍 Қызым 2 апта барды өзі киініп өзі шешініп касыкты калай устау керектігін өзі үйреніп келді Жанель тәрбиешілеріне мың алғыс Әсіресе Райса апай,Айжан апай,әжей бар балаларға жаксы карайды👍👍👍 директорына мың алғыс❤️❤️❤️
Assema Taubaeva
Наш любимый садик, ребенок развивается, интересуется
ДР
Даниель Русланов
Типовой детский сад, соответствии со всеми нормами САН ПИН, условия 👍👍👍👍🇰🇿🇰🇿, советую всем.
YM
Yessenbayeva Meruyert
Воспитатели не умеют общаться с ребенком. Питание без мяса, только одни макароны да картошка и сыр везде. Аллергикам не рекомендую. Дают детям сладкое и много, конфеты и вафли дают постоянно. Администратор хотела лохануть с деньгами добавив несколько тысяч в вступительный взнос. Шабашка наверное ее… воспитатели молодые слишком и постоянно отпрашиваются. Нет на месте всегда, одна помошница ходит везде. Ребенку не понравилось, при виде садика уже орал что не хочет, там плохо. Постоянно включают мультики маша и медведь. Когда выводят гулять не дают ребенку нормально поиграть и орут и кричат🤷🏻♀️
ЖТ
Жайнагуль Таласбаева
Бүгін садикті көруге барып қайттым....маған іші ұнады. Қосымша ағылшын, тайквандо, би үйірмесі бар екен. Енді кезегімді күту керек боп тұр. Себебі орын жоқ🙄 Барып сөйлесеңіздер адменистратор өте вежливая ....
Пм
Пубг мобайл
Омири телефон алмайды,барсан бардак бир дурыс жауап беретин адам жок!
Azhar Kaultayeva
Не дозвониться ни по одному указанному номеру
Эленора Усенбаева
📢 .......................