Red House
4.4
DA
Dilyara Aitzhanova
В восторге
Өтте жақсы жер екен кушти отырдық Гульмираға рахмет өтте қарапайм жан екен тамақтары кушти караокеде ән айттық биледік керемет болды барлығы БУРЫН ОЛ ЖЕРДІ БӘРІ ЖАМАНДАП БАРМАЙТЫН ЕДІК КАЗИР ОЛ ЖЕР БАСҚА КІСІЛЕР АШЫП ЖАТЫР ЕКЕН
GE
Gulmira Ensepova
В восторге
Ред хаусга барып отырдык кеше жаринй балык алдык дамди екен салатдарыда жаксы кыздар конилди отырып кайтдык
ДА
Дилшодбек Абдурахманов
В восторге
Ред хаус кафеси жанадан ашылыпды балдар мен барып отырдык балык алдык дамди екен калиан арзан екен сауданызды берсин
Нурлан Сейтимбетов
В восторге
Бул жер ашылганын 2жарым ай болды басқа адамдар ашты отте керемет жер "Харам "зат жоқ,отырып білмейтін адамдар әр бәлені жаза береді,бірінші отырып ішіндегі аура менен танысып көрсеніздер білесіздер кухня очень очень хорошо уақытында алып келеді акция болып турады. Даяшыларға ДЖІЙГЕ СӨЗ ЖОҚ ПОВАРЛАРЫ ОТЕ КЕРЕМЕТ КОЛДАРЫ АЛТЫНҒОЙ бізге өтте унады,туған куни өткергенбіз ужымдастар болып аяқ асы барып аяқ асты заказ беріп өтте көңілді отырып кетті...сіздерді 100 баға👍👍👍👍👍👍💕👍👍👍👍👍👍
Арайлым Юсупова
В восторге
кушти жер😍 кыздармен отырып кайттык кальян оте арзан екен кухнядагы балыктарынын дами кушти екен маган унады ешкмм мазаламайды випте де общий залда тоже озин спокойно барп олен айтп кальян шегуге баргандагы жаксы жер екен👍👍 адамдары унады обслуживание керемет👍👍👍👍 советууююю
HBJ )
Совсем не понравилось
Үйби харам жер екенғой,просто лимонад ішемба деп барсам😏😏😏😏😏😏
Асылбек Аликеев
Ramazan Issatayevichh
топые шары
Роман Байц
Совсем не понравилось
это ужасный караоке бар даже за работу не заплатили не ходите туда они также вас обманут
НИ
Нурболхан Ибрашев
Совсем не понравилось
Полное отстой не советую!!!
Anton Anton
Совсем не понравилось
Они законченые, звоню говорят мы работаем, приезжаем все закрыто, телефон не берут
RH
Rumbakz Home
В восторге
Очень классное заведение. Нам понравилось, сидишь отдельно в випе не кто не беспокоит. В випах есть караоке, бильярд, детские лабиринты, итд. Очень вкусная еда. Администратор Айнура, спасибо ей большое.
КН
Коркем Нургалиева
Совсем не понравилось
Полная антисанитария, в туалете очень грязно и света нет. Еда невкусная, микрофоны для караоке не работают. Кальян готовили час
Diana Mendygaliyeva
В восторге
Суперское заведение посидеть с близкими в вип кабинке в самый раз! Обслуживание и все супер! Мы всегда рады быть там...спасибки за качество...👍😘
Айнура Баяхметова
В восторге
Очень хорошее заведения чем другие скидки есть всегда.Кому нравиться отдельно посидеть классно
Актау Каласы
Совсем не понравилось
Бармаган дурыс мына кафеге ишинде кароеке жаман DVD турган пивасы онша емес басты ауыртады офицанттар вообще уакытылы заказ алмайды и акелмейды...
Канат Ибрагимов
В восторге
Отличная еда очень вкусно. Приятное заведение. Персонал тихий приятный. Отдельный кабины вип.
Isatai Uzaxbaev
Очень плохой качество