Библиотеки
Ару Ка
Красивое место
U6
User 666666
Негізі кітапхана өте үлкен жас қызметкердер жақсы жауап қайтарып жақсы сөйлеседі бірақ кәрідерге білмеймін өашан көрсең бетіңе бедірейіп қарап айқайлап күліп сөйлеп жүре береді қайда болсада. Сосын кейбір келетін адамдар қайда жүргенін білмегендей тарсылдап күліп топ топ болып сөйлеп ауыздары жабылмайды. Жай сөйлейсізбе кітап оқып отыр едім десең көзі шығып кетердей ұрыса жөнеледі мен өщім білем деп әкесінің салып берген заты сияқты. Айтарым жүрген жерлеріңде тыныш жүріңдер недегенмен кітапхана . Ал жалпы кітапхана өте керемет кітап оқуғада қолайлы мүмкіндіктер көп.
pt
paruaz tolepbergenova
Кітап уақытын создыруға телефон номер барма? Тұрған номерге звандасам бармайды званок
ZK
Zipa Kokanova
Керемет демалыс болды. Қызым аз уақыт болса та, көп ертегі оқып кетті. Жұмысшылары сыпайы, жақсы қарсы алды. Рақмет
АЖ
Айнур Жалбагаева
Кітап алып тұрамыз бабамыздан,тап таза іші,тып тыныш,іс шараларға барып тұрамыз
Nurbol .
Шамалы ішінде орысша сөйлейді орысша жазулар
NK
Nuriya Kerimbekova
Библиотека сама хорошая. Но внутри сотрудницы странные. Взяла книгу внизу и пошла читать эту книгу в читальный зал для взрослых. Там апашка с ограченным убеждением это зал для студентов деп қоймайды. Нет такого правила, ведь можно и в самом том же зале брать и читать там книги. Может я хочу вновь стать студентом, может я курсы какие нибудь прохожу. Может просто там хочу посидеть и прочитать книгу. А в самом зале где книги выдают, внизу на 1 этаже сотрудница очень понравилась. Показала где искать и нашла нам книги, про которые мы спросили. Но то что удостоверение забирают, это плохо. Сейчас 21 век во дворе, можно уже изменить правила библиотек.
User User
библиотека улкен бари бар, бирак удостоверение алып калатыны жаман екен, еще улкен жастагы сотрудниктери жабайы
Nauka Кай
Кітапхана жақсы, бірақ келетін адам да және жұмыс жасайтын адам да өздері білмейді қайда келгенін қайда жұмыс жасайтынын, екінің бірі шулап жүр, оларға ескертетін кітапхананың жұмысшылары шулап жүреді барлығы жаман дегенім емес бірақ сондай адамдар бар, не дейін енді.
Aizere Nurmergenovva
Сотрудники странные…
Aidana Sabitkyzy
іштегі апайлар ұнайды, сұраған кітаптардың барлығы табылады👍 ішінде оқимын десенде, алып кетем десенде болады күшті👍
daulet
Все есть. Абсолютно все начиная от старых книг до манги и комиксов.Место очень хорошая для учебы и просто пойти почитать книгу.Очень понравилось.
Адия Аманкос
Хорошая библиотека. Можно найти книги на любой вкус.
begesh ulzhan
Кітапхана – білім мен руханият ордасы. Мұнда әртүрлі пәндер бойынша қажетті кітаптарды табуға болады. Тыныш әрі ыңғайлы оқу залы студенттер мен оқушыларға жақсы жағдай жасайды.
Akzhol Aileshov Везувий
Кітапхана 24/7 режимге өтсе жақсы болар еді, Ақтауда осы жүзеге асса керемет болады
🫀 .
Әдемі екен апайлар кітаптарды күшті сундыреды маған ұнады
symbbaatt 💘
Өте керемет💗 сабақ оқуға ыңғайлы
Kamila A
самая лучшая библиотека в нашем городе 💯
zhenisqyzy a
для меня самое теплое место 🤍
Эмм м
Кітапханашы апайлар өөөте жақсы. Кеңес беріп, балаға кітап таңдасфп көсектеседі. Кітаптың таңдауы өте көп
Alina Shumanova
Обожаю это место
Qw ert
Без слов😭😭😭😍
Анара Калдыбаева
Өте әдемі
Құндыз 💗
Жаныма жайлы жер. Тыныштықты іздеп осы жерге келуге болады🤍
Ұлжан 🤍
ongarbaykyzy qalamqas’🤎
Куштии
AR
ALEXANDER RYBAK
Кітаптар жаздырып алу тегін бе? Айтып жіберсеңіздер өтініш
Nurgihsh .
ҰБТ, сабақ оқуға өте ыңғайлы жер
Кулкид ❤️❤️❤️
Ооочень кайфовое и тихое место мне прям понравилось так классно там быть правда часто когда ищу там книги не нахожу т.к они у кого то в руках сдавайте книги вовремя!!! А сама библиотека понравилась если бы книги всегда находила нужные то поставила бы 5 звёзд
nurilla ㅤ
кайф
Хорошая библиотека
Мадияр Макижанов
Дерзк
Қасым-Жомарт Тоқаев
Кітапхана іші өте әдемі және таза. Іздеген кітабымның 90% таба алдым әрі кітаптарыда жаңа. Бірнеше оқу залы бар. Қызметкерлеріде өте мейірімді жылы шырайлы адамдар. Бірақ сеть дұрыс ұстамайды.
Asma Omarova
кітапхана унайды. Бірақ үлкен кісілер дөрекілеу, жекіп сойлеп. жастар жақсы
A S
Өьн керемет іздеген кітаптың барлығы табылады,балалар бөлмесіде жақсы кішкентай балаларға қызықты кітаптар жеткілікті👍🏻👍🏻👍🏻
Ж.
Жаслан .
Ұнады күшті
Мо
9 июня 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз
Sayan Aldabergen
Очень тихо плюс вайб и комфорт
?
Маған ұнамады себебі мен алыста тұрамын
Bagdat Asenov
Ұнады
ХН
Ханифа Н
Библиотека просто БОМБА! Искала 2 виды книг (Пардус и Зильбер. Дневник сновидений), надеялась найти хотя бы одну, а нашла сразу 2! Библиотека большая и чистая. 100/10
Dana Komekova
Комфортное место
Мо
26 мая 2025, официальный ответ
Рахмет Біз қуаныштымыз
Zhannat Asanova
Бизнес, психология кітаптарын магазиннен қымбатка сатып алып жүрсем, өзіміздің кітапханада бәрі бар екен. күшті жаздырып алып керек кітабымды оқып жүрмін. Ақшама да эконом.
Күмісай Сабырғали
Хожу сюда обычно после школы. Очень уютно и спокойно, можно сосредоточиться. Всё нравится, кроме Wi-Fi оно часто вылетает и тормозит. Было бы идеально, если бы его наладили.
ДГ
Денис Галушко
Много интересной литературы, помогу найти, подскажут, разъяснят, если пытаетесь писать научные труды или статьи, или дипломные работы то вам прямиком сюда
Mihonty
Норм