Каспий жылу, су арнасы
ГКП Каспий жылу, су арнасы
1.4
ББ
Берик Баймбетов
Ешқашан телефон көтермейді су кетіп жатыр дым істей алмай қарап отырмыз оңбағандар
Asylbek Asylbekovich
Онбагандар телефоны котериндер
A A
Сегодня 09.12.2025 позвонила в диспетчерскую 14:48 взяла женщина не в адеквате разговаривает так будто я ей домой звоню по личным вопросам, хамка ужас, отвечает на простой вопрос со злостью и неприязнью на отвали, еще и телефон сбросила! Она в курсе что не у себя дома сидит а на работе!
ЭС
Элянора Султанмуратова
Кыс келди әли жылы су жок Уйлерде балдар бар Кашан косасыз жцлы суды
ND
Nursulu Djumaliva
Здраствуйте я не буду платить за воздух у нас нет отопление до сих пор 3 а 20 дом люди мерзнуть болеют
Ревизорро 👀
Через раз берут трубку, иногда нормальные девушки попадаются, иногда просто гуру хамства!
SM
Saule Muratovna
Почему в два раза больше оплату отправляете нам, на следующий месяц я не буду платить.
Альбина Сулеймен
Су жоқ 1 сутка болды жылу жоқ 32 а 30 дом қашан қосасыңдар дұрыс жауап бермейсіңдер
Гулжайна Турганбаева
Диспечер не отвечает на звонок.
Асел Альжанова
Қашан жылу беріледі не масқара мынау?
K.
Kaimak .
Жаман
AZ
Anet Zhumagulov
Өте нашар
Алина Алина
Не отвечают на телефон , воды нет сутками
Айок .
Неадекватный соилеу блмейд 22/29 әлі отопление қосылмад баламен невозиожно басқаларда барда неге именно оснда жоқ неге қаралмаи жатыр жөндейтін нарсе болса тез тез қарасандарш сосн телефонмен соилесе алмаса жауап бермесн қонырауға дұрс адам отрсн
Аманжол Сембиев
Неграмотные
ДА
Динмухамед Абдирахым
Ассалаумагалейкум 19 мкр кашан су бересиздер?😡
Айгуль Аксымбат
12 шағын аудан 5 үйдің насосы бұзылып, үйдің тұрғындары атынан өтінім жасадым. Мекеменің бас инженері Серік атты азаматтың қабылдауында болдым. Сауалдарыма тұщымды жауап алдым, бірақ істе қалай екен деген ой болды. Алайда айтқан сөздерінде тұрып Абай атты маман келіп, насосты жөндеп қалпына келтіріп, үйді толықтай сумен қамтамасыз етті. 12 шағын аудан 5 үй тұрғындары атынан көп рахмет айтамын .
Дария Маханова
Такое отношение хамское просто бросают трубку ещё учат как с ними нужно говорит. Я как житель хотела узнать когда будет уже вода. Отключили ее с пятницы нету уже 5 воды. Однако сотрудница мне сказала что я сама должна им позвонить и ещё стала мне хамить перебивала и трубку ещё бросила. Слов нет просто
АЧ
Арнамр Чррарро
10 қыркүйек Актауға қонаққа келгенбіз. Таң атқалы су жоқ. Не масқара? Уже 12 сғат су тосып отырмыз даже туалетке бару мүмкін емес
R12 .
Телефонда отқан көкбет қыздарды жоқ қылың. Бір сураққа жауап бере алмай отыр. Еще телефон алғанын 4 сағат күтесің. Сәлем жоқ сауқат жоқ не білім жоқ. Позор👎🏻
Alima Toktarova
Парковки нет, здание старое
ИИ
Иван Иванов
Не понимаю кто посадил этого деспечера за телефон истерит по телефон дает ложные часы когда дадут воду отключает телефон в лицо смысл ее нахождения там ? Чем вы там занимаетесь создайте соц сеть хотя бы пишите там когда и во сколько дадите или отключите шарашкина контора которым словами не описать просто на все как будто 17 веке застряли и в развитий и в интеллекте отвечать на вопросы
No Name
Просто отключат воду каждый раз заебаллли и даже не отвечают и не говорят заранее как сидеть и догадываться что без воды будешь сидеть на выходных бездари
DB
D B
Внимание всем гос.закупщикам! Никогда не работайте с этой компанией, т.к. не выполняют условия договора. Оплаты будете ждать мин. полгода!
Serega S_elf
Не отвечают
АЖ
Айгуль Жиенкулова
Супер
shakonti 🤍
су вообще журмиды
Молдир Даут
Ужасс вообще, как будто суды содрудниктердын уйне келып сурап тургандай жауап береды, акшасын алып отырма дурыстап жауап беру керек. Вечно айтылган срокта орындалмайды. Ужасс
AL
A L
Ужасный сервис
Айдана Базарканова
здание нашар как будто психушкага келген сияктысын 😭 халыктан алып жатыр хотя бы офис дурыстап коисандаршы
Анна .
Самая ту . па я и ру . ко . жо пая организация которая может быть. Воды нет 6 день питьевой. Научите своих работников работать нормально
Алия
Су жок жэк Твс ке айттык дейді.109 соксан жасап жатыр дейді.Нашар жумыс жасаулары
Айдынгуль Сагитова
26-43 жұмыстар жүргіздіңдер, трубаларды ауыстырдыңдар неге су жоқ, масқара. Суды өшіріп кеткен сияқтысыңдар
Акмарал Узакбаева
Неге су жоқ 27мкр қашан бересіңдер Күтем деп 2 көзім 4 болды Қарайған шаруамнан қалдырып отсыңдар Сағ 7ден кейін берем деп 8 болды уже
XXI- ғасырда Ақтау қаласында, не масқара ыссы су бермейді деген? Мен неге су жылытып жүруім керек? Неге мен ыссы су жоқтығынан зардап шегуім керек?! Ұятсыз, Арсыздар кімнің қолының ісі болсада, жеті ұрпағыңа диін дәл осылай қорлық көретін болсын.
Anatoliy Set
Ур о ды верните горячую воду
ГБ
Гульмира Бердыбаева
Не отвечают на звонки
АЖ
А. Ж
Проблемная Кантора , все ремонты и ремонты у них, не хрена не работают , если делали бы нормально все , не было бы таких проблем с водой , слов нет.
Н А
14мкр 15дом Дубак, за что платим, не отвечаете, ТОО РЭП вообще никаа не реагирует
# Человек года!!!
Поздравляю в победе за "Самую худшую организацию города"
RB
Rafael Bairamov
30.01.2025 видимо ваш водитель грузового авто, автокран с номером 259AG12 выехал с. Второго микрорайона около перекрестка часам к 12:50 и я чуть в него не въехал, прибегнув к резкому торможению
АЕ
Акерке Еримбетова
Ешқашан телефон көтермейді
МН
Мирлан Нурмаганбетов
Ешқашан телефон көтермейді, көтеріп тастай салады. Осыларды қадағалайтын адам жоқ сияқты.
Ержан Редов
Құраған мекеме пайдасы жоқ қарызы млрд болып жатыр техникалары соғыс заманынан келе жатыр қалада сразу байқайсын қирап атам заманынан келе жатыр жеп жеп желкелеріңнен шықсын бәріңнің…
Мадина М
не берут трубку, 0
EU
Eva Usmanova
В 11 мкр уже пару месяцев нет холодный воды, из крана идёт кипяток которым невозможно мыться, и даже эту воду умудряются выключать каждую неделю, ну что это такое, в 21 веке я не могуэлементарно помыться. Трубки нагло сбрасывают. Очкошники, дайте воду, люди хотят просто пользоваться благвми цивилизации, а мы ещё в каменнов веке застряли....
Альфия Канатовна
Дайте воду !!!!!! До вас не дозвониться никогда!!!! 4 дня люди без воды сидят!!!!! Что за издевательство???
Zhenis Sanaqbay
Жастарды жұмысқа алыңдар, кілең шаршаған үлкен кісілер
Рахат Махмудов
Тап Атан алеттер еше телефон алмайды
Мухаммеджан Базарбаев
Малдар таза не су жок, я болмаса суды оширетиндерин айтпайды телефон соксан омири алмайд, телефон сокпаякойыныздар алмайды барибир п*дараздар, осы менин отзывым 👎🏻👎🏻👎🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻