Agsa
Компания
ТОО Агентство ГорСервис Актау
Гриша Гечу
Хорошое и доступное обучение, а самое главное доступным языком
AP
Aleksandr Pak
Все понравилось, спасибо за обучение. Всем кто работает с людьми надо пройти эти курсы. Понравилась vr. Практика
Динара Максут
Пришли с администрацией большого трц в Актау на обучение . Все понравилось 👍🏻 vr урок был на практике , все условия хорошие. Советуем с коллективом 🙌🏻
ЖК
Жетес Кушкарбаев
Спасибо. Отличное занятие
Нұрасыл Абул
Керемет класс бари карастырылган
Askar Adylbek
Қайырлы күн! AGSA ұжымына көп алғыс, жумыстарына тиянақты қарайды, кәсіби жоғарғы мамандар, қызметі өте жоғары, VR жүйесі бөлек енді! Ұсынамын👌👍🤝
B
Berdik
AGSA компаниясына үлкен алғыс! Өнеркәсіптік қауіпсіздік пен еңбекті қорғау саласында өте сауатты, тәжірибелі мамандар жұмыс істейді. Құжаттарды тез әрі сапалы дайындайды. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, барлығы заңға сай. Ұнағаны — әр клиентке жеке көзқарас, түсіністікпен қарайды. Осындай кәсіби компаниялар көп болса екен. Ұсынамын!
Әсемгүл .
Менеджерлер молодцы. Инструктор білікті мамандар. Ұнады