Адайбек
Иляс Куанышев
Обслуживание нашар,дөрекі сөйлейді
Улангайыр Аманкельды
Совсем не понравилось
обслуживание нашар адаммен сойлесып блмид
ДД
Джонни Джонни
Жақсы
Akan Asabaev
Кккккккк
Асем Ержанова
Совсем не понравилось
Даяшысы не отырыс жұлқынып тоңқылданады столда ішіп жеп отырмыз сен ішіп жеп отырсыңба қызық емес жинап жүр айтса сөз қайтарады қақшаңдап қонақтар тұрып кетіп қалса жинауға боладығо или столда дым қалмаса той бітпей жатып той иелері сөлемей жинаған ұятқой ас қайтарғасын жинайтын сияқты еді салфетка жоқ тарелка жинағанның орнына пустой заттарды жинамайма
Akbobek Adilova
Кушти
Назира Юлдашева
В восторге
Зал әдемі екен тағамдарынан цезар салаты және жарковтың еті балғын болыпты сол ұнады ішімдіктен махитоның дәмі ұнады
БК
Берик Калнязов
Понравилось
Орбулак 43
М Т
В восторге
Бүгін аста болдық. Тамақтары дәмді. Бірден 4 түрлі ыстық тамақ берді. Поварларға даяшыларға рақмет. Ішіде кең таза бәрі де жақсы.
KD
6 посещений
LB
Laura Baygalieva
Совсем не понравилось
Өте нашар адамдары дөрекі !!!
Нұрзия Қонақбаева
Өте тамаша керемет
Асель 🖤
с подругой отравились🤦🏻♀️
Guliim Zh
Не понравилось
Бұл не деген сұмдық іштегі официанттардың өзінің киетін формасы жоқ қыздардың біреуі юбкамен жүр ал келесісі шалбармен жүр ещё и обслуживание просто ужасно у нас на столике стояли салфетки гора салфеток а они просто не взяли никакой салфетки просто посмотрели нам в лицо а там мальчики один в чёрном штане а другой с серым что за форма такая это снижает рейтинг ресторана ұят что форма жоқ🤦🏻♀️
Ernar Nuraddin
Айжарық, ADAIBEK ресторан
ЛК
Ляззат Камал
Ужас вообще!!! Обслуживание 0
Алибек Серикбаев
В восторге
ресторан для свадбы там каждый ден свадба той
Саяна Досмуханова
В восторге
Провела здесь своё мероприятие «Узату»! Очень хорошая акустика, и ремонт очень красивый, рада что к моему мероприятию возобновили зал! 👏🏻👏🏻👏🏻 Кухня хорошая, персонал вот немного спит! 🙈