Анвар
10касса турад бырак онын 2,3истейт
Мереке Дурысбаев
Мммммм
Аяулым Шакер
Үлкен Супермаркетте обычно салқын су жоқ ішінде жүрген сотрудниктерінен сұрасам білмеймін дейді
Алексей Алексей
Был только на парковке
SI
Sholpan Ibragimova
тамак салып туратын повар апа ужас,клиенттермен калай сойлесу керектигин билмейды сурак койсан шауып тур урсайын деп ужас
ГК
Nazerkem Ekibaeva
Тиімді баға, ұтымды ұсыныстар
S
Serik
Омывайка с мусором внутри.
Махаббат Кулшамбаева
Плохо
Аг
Анвар, гипермаркет
28 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Махаббат Кулшамбаева! Жаль слышать, что ваш опыт не оправдал ожиданий. Мы стремимся к…
zh khanovich
Ішінде 10касса тұр тек 2-3еуі жасап тұр.
A S
Магазине нравится зона самообслуживания в зоне кассы👍🏻👍🏻👍🏻
Азиза Асанова
👍👍👍
Kuralay Kuatkyzy
тема тема
Алия Алия
Торговля
Сабыр Сейтов
Жұмыс уақытынан ерте жабады, күзетшілермен қызметкерлер өте дөрекі сөйлейді.
Жансая Абатова
Самса мен пирог алғанбыз. Самсаның іші шикі, ал пирог тестасы жұп жұқа😏🙄
Tazagul Les
Кассада сатып тұрған затты багасын билмейди, продавец тамакка кетти деп 30 минут куттик и то шыкпады, администратор жок, без предел
SB
Sluya Boranbaeva
Испорченный продукт
Алтынгуль Ахатова
Купили говяжьи фарш, ужас вонь такая была от мант, невозможно есть, вкус патрахов внутреннестей ужас, пусть пакарает Вас Аллаһ за такое деяние
rysmagambetov qw
Хороший супермаркет , я доволен . Особенно доступные цены и месторасполодение . И там очень вкусный хлеб.
Олжас Хожабаев
Жақсы анвар ашылғаннан бастап барып жүрк
Дузелбай Жеменей
Очен хорошо Я. Доволен!!
Нурхат Нургалиев
Өте нашар қызмет көрсету, гриль ді 1 сағат күттік дайын болған гриль ді таныстарына беріп жіберді өте төмен
Ashat Jumahanov
Оте нашар магазин. Товар уакытылы шыгарылмайд. Товарлар калай болса солай полкада шашылып, ценниктер дурыс емес
SB
Sultan Bibekuly
оте нашар!ассортименте вавщее ноль!
Wo
World of Tanks Blitz актау
Цены шикарные. Полный пакет 7 тыщ)))
Рахымжан Товекелов
Норм магаз
АЖ
Айгерим Жанабай
Продавцов нету, никого нет
Zharkyn .
Админы да, басқасы да клиентпен сөйлесуді білмейді. Персоналдарды ауыстыру керек. Кассирлер бағаларын өтірік соғады, бір товарды бірнеше рет пробивать етеді, просто ужасный магазин. Всегда чекті тексеріп қараңыз
March girl🌿🌸
Бағалары өте жақсы арзан,. Күнде скидка болып тұрады
GI
Galym Izbaskanov
Холодильник жасамайд. Жасатыңшиш
Ali Amanguk
НОРМАЛЬНЫЙ ЖЕР
AMANGELDI DAULET
Бағалары әр түрлі .Қалай түсінуге болады?
Әлия Алдаберген
Вечно бағасын өтірік соғады. Товардағы баға мен касса шығарған чекте разница. Еще печенье и конфеты просрочены. Рис и гречканы құстар жеп жүреді👎🏻
PM
Perizat Meirbek
Званок вапше алмаиды вечно солаи уятко телефонды алмаса неге қояды номерді
Ерсултан Талыпов
ОТТЕ НАШАР КЫЗМЕТКЕРЛЕР АДАМЕН ДУРЫС СОЛЕСЕ АЛМАЙДЫ КАССИРЛЕР АДМИН КАССА ОТТЕ НАШАР ЖУМЫС ИСТЕЙД АДАМГА ДУРЫС ХАБАРЛАМА БЕРМЕЙДИ
РБ
Роман Бурнаш
Пишу для администрации, если она есть. Больше месяца говорю на кассе смените ценники в зале - им по барабану. Сарыағаш газированная 168тг по ценнику, на кассе 171тг!!! Каждый раз упаковками беру и каждый раз цена другая. Может быть 3 тенге небольшая разница, но дело в порядке. Магазин отличный, был в Актобе, а в Ақтау такие мелочи портят всё мнение.....
А…
Аблайхан …
Сотрудники нечем не помогают просто сидят и сплетничают. Пример я нашел кое что и спросил у них есть ли такая та вещь сразу же говорят нету, говорят так специально что бы не вставать и сидеть дальше
AJ
Печально с обслуживанием
Azamat Aziko
Өте нашар жағдайи
Эдуард Мухаметшин
Филе куриное дорогое, цены выше чем у других, нет оплаты Каспи qr, но оч хорошие фрукты и овощи
Ayzada Kayratovna
ӨТЕ НАШАР НЕ СОВЕТУЮ ПЕРСОНАЛ ДУРЫС ЖУМЫС ЖАСАМАЙДЫ АДМИН РУКОВОДИТЕЛЬ ТОЖЕ ЕЩЕ ЗАТТАРЫНЫН СРОКГЫ ОТИП КЕТКЕН И КАССАДА КОП ОЩИБКА БАР СОНЫ ЖОНДЕНИЗ БОЛМАСА ЖАБЫЛЫНЫЗ
Илико Курдадзе
Шикарный простой Гипермаркет!
Мария Кудаева
Последний раз была в январе этого года там, было холодно на улице, и очень холодно с дверей дует , и ещё там в зале запах стоит всех видов кулинарных рецептов ужасно.прям чуть не стошнило, получается вытяжки не работает или не справляются.
He_MaTePuCb
Касса тек нал кабылдайды. Коп соктар жок.
БЕ
Борис Ершов
Маленький выбор, не удобное расположение.
Таке Бейбарысов
Окарачка салып тұрған қыз сарыша келген тәрбиес көрмеген беттен алып адамға не деген адам