Ясин
ТОО Ясин
В здании
2.6
Нургул Нургул
Акпарат адамдары телефон алмаит унемі осы білмим 1алып айтуга болмайма адеи курсыншы деп кырсыгады ма тусінбим телефон дары соніп жатат иле алмаит тіпті
Кәусарр _0001
Ішіндегі бірде бір апай адаммен нормально сөйлеспейді грубо сөйлеседі)
Айнур Джубатырова
Никогда не берет телефоны,если даже берут,то запись не открылась,через час звонишь,уже запись полная?!Даму мед тоже не работает!
Жібек Сапарбаева
Маған 301 кабинетте отыратын педиатр Лариса Елубаева апай ға рахмет жөтелмен барғанда жазған дарілері бірден көмек әсерін береді рахмет үлкен қызым қызым деп жылы шыраймен қарсы алады бәрін анық түсіндіріп береді рахмет 🫂❤️
ZE
Zhansaya Egizbaeva
Ясин клиникада заведующий жане гинеколог Бектурсын Т. Б. даригерине улкен рахмет айтамын. Порталга коятын кезде, улкен комектери тиды. Мен ушин жандары ашыган жандарга алгысымды айтамын. Диагностика жасаган мамандаргада рахмет.
Julie Hopkins
Регистратурадағы кыздарға рақмет ✨ сегодня позвонила, сразу ответили и сказали всю необходимую информацию💕 благодарю за вашу работу ✨✨✨
Баршын Болатқызы Айдарбай
,👍😄
Zein Zhahanger
Дамумед предложениясын кіре алмап едім, еңгізіп кіргізіп берді. Рахмет көп көп. Аты-жөнін ұмытып қалдым. Гардероб жақтағы бөлме. Қанатович қателеспесем. Рахмет ағасы.
Aigul Slyamgaliyeva
411 кабинет эндокринолог отказывается принимать при пустом коридоре. С уродским тоном спрашивает ФАМИЛИЯ! И говорит не приму! А нафига тогда терапевт направляет без записи!?
Аружан Махамбетқызы
Ужасное обслуживание
Amir Farxatovich
Адаммен солескендери вашше жеркып солеседы апареторлары
As Syl
Қашан соқсаңда телефонын алмайды өшіріп тастайды либо қойып тастай береді екі номеріне 10 реттен соққан шығармын 🥴
ЖК
Жанар Кубашева
Честно сказать , я мало обращалась в эту клинику из за отзывов, а потом решила всё таки обратится нашим педиатрам и терапевту , что бы пройти осмотр у лора по направлению, так как у частных цены космос, всё нормально даже отлично, хорошие специалисты и оборудование новые, единственное интернет слабый что бы в базу заходить, а так всё ок, просто знать график своего терапевта
Gulzada Д
303 кабинет врач учередпен записке отыргандарды кабылдамай без очеред келгендерди кабылдап отыр не маскара. Баламыз ауырып келсекте очередпен деп отырады. Записпен келсен записти уакытында кабылдамайды не сумдык мынау курсын. Бир справка алу ушин танертен келгеннен врач уакыты биткенше отырамыз. Уакытым битти жумыс деп кайтарып жибереди. Еще огресивный айкайлап болады бирдене десен.
Газиза Хамзина
Регистратура телефонын өмірі алмайды
Akmaral Sadyrova
Ужасное обслуживание. Если есть другая клиника, то лучше не идти сюда. Записались ко времени. Нету этой услуги. Зачем тргда записываться???
Айгерим Ниязбекова
Заведующая отделением терапии, в данной конторе, абсолютно не компетентна, не знает регламент работы своего отделения. Работа не налажена.
Ануарбек Иржанов
Дәрігер мамандар жоқ, тек медбикелер бар жақсы білетін өз жұмысын
АО
Айжан Омарова
Маткамен ауырып барғам бір кездері Туда сюда жіберіп қойды 4кабинетті шыр айналып жүрдім бір біріне сілтеп отырды Өте нашар!
MK
Meruert Kenesbayeva
Педиатра нет, пришла вечером с 8 мес ребенком который во всю кашляет и храпит, не может спать. А мне сказали что легкие всё чистые, ребёнок здоровый. Еле как выпросила хоть какое то лечение. Назначили 3 дня свечи и пить кызыл май, и это человек с медицинским образованием 🤦🏻♀️. На следующий день с утра пошла в платную клинику поставили диагноз пневмония, лечили 2 недели разными антибиотиками и гормонами, ребёнок задыхался, вызывали скорую. Получается в понедельник в 6 часов вечера ребёнок абсолютно здоров, а во вторник утром у него вдруг пневмония и правое легкое совсем не дышит, как можно такое упустить, тем более грудничок, который не может высказать свои ощущения. Я не понимаю с каким образованием там сидят эти ваши «вопы», врач отвечает за здоровье и жизнь людей тем более таких маленьких, как могут так халатно относиться, я не понимаю. Желаю вам того же, воп из 401!
Асемгуль Тельманова
Телефон алатын Адам барма бул клиникада вообще? Не мынау уже канша уакыт алалмай отырмын
a
aktau
408 кабинет офтальмолог врачтары пациентпен жумыс жасауды былмиды 4 врач медсестра отыр ышынде оте томен
N
Nokia
офтальмолог 408 кабинет Юлия Владимировна ыштегы врачтар узак кабылдайды қайтарып жыбереды оте нашар 0 деген бал кою керек
Мадина А.
Медперсонал оставляет желать лучшего. Нас 3–4 раза отправляли с 1 этажа на 6 и обратно. В итоге потеряли около 40 минут, и всё это ради того, чтобы нас просто направили дальше к врачам. Можно же сразу нормально объяснить и не гонять людей по этажам.
Динара Рахметова
Кол центр дегенде отырган кыздар дұрыс жауап беріп адаммен дұрыс сөйлеспейді, бір тіркелу үшін 1 сағ күттік😢
АУ
Арайлым Утеген
16 мкр балалар медбикесі Гулшат апаға үлкен рахмет айтамын! Адамдық қасиетіне! 2 баламен жүргенімді көріп, рентгенге түсерде балаларымды қарап көмектесті. Жалпы одан бөлек те барынша көмегін аямайды, жазып балалардың халін сұрап тұрады. өте жайлы, адамгершілігі мол жан! Еңбегіңізді жемісін көріңіз!
A
Arr💞
Ужас просто. 2апта да кететін жараны 3ай емдеп жүр. Справка жазып береміз ба десем жазып берейін ба деп отырат, телефон қарап отырат сосын енді не істеймін кете беринба десем жоқ ка жазам деп тағы отырат сөйтіп уақыт созып жүрет әркім мен сөйлесіп. Адамгың личностына өтіп тисет ещё сосын ұнамайт десен тагы сөйлейді вообще түсіне алмадыққо тіпті даже 1жұлдыз қоя алмайсың 0тіпті
AT
Adelina Tatieva
Все время очереди. Нет контроля когда врачи приходят .
Асем Мухамбетжанова
107а кабинетте отырған врач медсестраларға рахмет, неше күннен бері басқа жақтан бітіре алмай жүрген шаруамды 5минутта бітіріп берді👍
Альбина Шыракбай
Ужасно вообще телефон алмайды не маскара , ауырып отырмын бс баскама канша ма ауырып звондасан то запис толык то телефор алмайды
ЭК
Эля Кульнияз
Өте нашар , өте томен денгейде қарайды ауыру адамды анда бар мында бар деп … Бір біріне жіберед ешкім ештене не істеп не жасап отқанын білмейт…
SN
S N
На прием к врачу нужно записываться, по факту на запись не смотрят вообще, принимают как взбредет в голову врачу, хаос бардак происходит, нет никакого контроля
Айшагул Толегенова
MS
Madi Salimgereev
Сәлем.нашар екен шынымен!жұмыста жоқ адамды қарамайды.тем боле е жұмыс істейдің адамға айқалайды.не келе бересің деп.айтпайық қойян.өздері біледі.сонда өлеу керек бе?әлде кімге барамыз.қайран өмір-ай.заманнай.қайда ккиіп барамыз.?☝☝☝☝🙊🙈🙉
AZ
Alisher Zhailauov
Люди которые ставят 5 звезд кто вы? Зачем вы завышаете реальный бал. Ужасная клиника, такие конторы получают госконтракты, а потом на отвали обслуживают. Две пробки сидят на ресепшене, от слова вообще не слышат пациента, вот сказал им руководство всех платных пациентов, прогонять через терапевта. А ресепшена одна извилина на двоих. Вам к терапевту вам к терапевту. Я знаю что мне и какому врачу. А эти 2 попугая только и знают вам к терапевту вам к терапевту.
А.
Акмарал .
Малдар 4 номер жазып қойған 4 еуіде алмайды
ZY
Zhazira Yersheyeva
Самая ужасная поликлиника. Мед персоналдан бастап, записьсыз никогда кіре алмайсың, барсаң өмірі шаруаң бітпейді. Узкий специалисттерге жазылу это вообще нечто. Тіпті балаға прививка салдыру ушін медсестарның артынан жүгіру керексің. 1жыл болды балама прививка салдыра алмай дүргеніме. Вообще жолайтын поликлиника емес екен.
AB
Altinai Baimagambetova
Өмірі телефондарын алмайды! Дарігерге жазыла алмай 1045 рет соғамыз!
ХК
Хамза Кошкинов
Ужас вообще, адамды кабылдаган ушин врачка акша беретин болса ишиндеги врачтар жугирер еди
Нурлыбек Косаев
Не советую Как будто біреу үшін жұмыс жасайтын адамдар секілді Бәрінікі міндет Сыпайы сөйлеп сыпайы болсаң тындағысы келмейді
ИС
Индира Сали
Неге рабочий телефонга жауап бермейди . Кай кезде де звондасан тел койып тастайд , то откл . Ким жауапты осыган? 😡
AD
Amir Dosahanov
неге раб телефон отключен. и занят болып турады узакка. бир клиентпен жарты сгт сойлеспейтин шыгар
НХ
Не Хабар ?
Ең нашар клиника. Медсестра ны кім екенінде танымаймыз тіпті нашар клиника құрттай баламыз бар. 20а да тұрамыз. Медсестраға соқсақ телефон алмайды. Ясинге тіркелмең
Кристина Новикова
Слов нет. Кровь брать не умеют, запускают иголку и ковыряют в вене💆🏻♀️ То детского кардиолога нет, то невропатолога, куда то сбежали все гинекологи. Педиатр теперь не ведет ребенка до года по ежемесячным осмотрам, заменяет семейный врач. Под одну гребенку чихающих взрослых и грудных детей. А потом говорят про вспышки эпидемий каких то гриппов. Во👍🏻 в кабинете по 5 врачей, запускают сразу несколько пациентов. На вопросы не отвечают, потому что не слышат. Ужасно. Меняю поликлинику.
LK
Leila Kanatkyzy
Ужасный медицинский центр, второй раз еду на рентген и второй раз проблема. В первый раз позвонила, уточнила сразу ли сделают, нет ли очереди на платной основе,приехала, живая очередь 10-15чел. Обратилась во второй раз, позвонила, уточнила, сразу ли будет готов снимок, приехала с температурой, так как гайморит, на регистратуре сказали все работает, поднялась на 6 этаж в кассу, на кассе сказали тоже все ок, спустилась на 0 этаж, захожу в кабинет рентгена, сидит молодой человек в телефоне, говорит снимок будет готов после 16.00 так как врача нет, я приехала в 14.00. В общем они там все как отдельное государство, никто ничего не знает, кто есть, кого нет. Ужасный сервис. Поехала в Western в 4мкр, ушло 5-10мин.
Актау
Жадыра Сахиевнага алгысым шексиз Ясиндеги ен жаксы мейрбике деп айта аламын ар турли жагадайга шугыл комек бере алады жумысына табыс тилеймин.Укиева Айгуль
Жас Крч
👍👍
Aza Aza
Не советую
Мария Александровна
Сначала отклоняли звонок, потом вообще выключили телефон
Ардак Мырзалы
Серик Капалбаевич 1 сағат очередьте отырып зорға кірдім баламды көрсетуге записьпен кел қарамаймын диді; Менімен бергі очередьте отқандардың бәрін записьсіз қарап шығып именно маған келгенде қарамаймын деген