Аружан
4.1
4.1
Мейірім Мейрамқызы
В восторге
Аружан магазинінен барлық заттар табылады бағалары да тиімді
Нурасыл Ислам
Понравилось
ассортимент большой, запаха нету
Nurai
Совсем не понравилось
Ешіндегі катынды ауыстырн бір ойыншыкты устап едік көтін жырттып бакрды
❤️🩹💋❤️Торгын❤️🩹💋❤️ .
В восторге
Маған аружан дүкені ұнайды іздеген заттын барлығы бар ақтауларда табалмайтын затттар таба аласын Ақшұқырдағы номер 1 супермаркет деп ойлаймын
УТ
Улан Танирбергее
В восторге
Ғазиза кушты жагннет кушты кассир келсем тек сол екеуне
БД
Бағдат Демесін
В восторге
Выбор көп іздеген затынды табасын бәрі бар
Akbobek Батырхан
В восторге
Самый лучший и большой магазин в городе там я нашла всё что нужно
GR
Gulnar Raiymberdi
В восторге
Өте жаксы осартимент маган Ұнайды осы дүкен
YK
Yerlan Khassanov
В восторге
Керемет дукен азык туликтен баскада керек нарсенин барин екинши кабаттан табуга болады
Кайрат Кулбаев
В восторге
Жақсы дүкен керек затты қалаға бармай ақ өсы жерден табасыз. Қаладан арзан ба деп қалдым. Диана сатушы жарайсың керегімді тауып беріп қана қоймай. Кеңес те беріп жіберді. Саудаларың болсын қарақтарым.
Жазира …
В восторге
Өте керемет дүкен👍🏻 Әрдайым таза, тауарлары жаңа әрі сапалы. Қызметкерлері сыпайы, күлімдеп қарсы алады, көмектесуге дайын. Бағалары да қолжетімді. Күнде кіріп шыққың келетін жайлы дүкен. Ұсынамын
Amir Kos
В восторге
Хороший магазин, большой выбор товаров, приемлемые цены, всегда всё свежее, сотрудники вежливые. Всем рекомендую 👍
Ratmir —
В восторге
Магазин өте керемет, жаксы товарлар, іші тап-таза , заттары көп Саудаларын жүрсін
Алима Абдолова
В восторге
Отличный магазин, очень все разнообразное, большой ассортимент и цены приемлемые 💐❤️
Алихан Серіков
Бағалары қол жетімді👍
Азамат Кабланович
В восторге
Бул магазинде барин табуга болады просто кирип кориндер🙌👍
MK
Mira Kuanova
Совсем не понравилось
Керемет дукен👍іздеген барлык заттарынды таба аласын
Daksh Daksh
В восторге
Оте керемет, керек заттын бари табылады 👌
АЖ
Айдар Жумагазы
В восторге
Магазин өте керемет персоналы жақсы қаладан таппаган заттың бари бар ишинде
Жансая Рысбекова
В восторге
Ақшұқұр бойынша осы дүкенде ғана ассортимент жақсы, іздеген затыңды таба аласың. Бағаларыда қол жетімді. Персоналдар күшті қашан барсаң күліп жүреді👏👍
Чимин Пак
Жоқ заттың бәрін табасын👍🏼
Акбота Ишангулова
Совсем не понравилось
Бәрі бір басыпты менде баса салайын
nboa.t_ 💋
👎🏻
Гаухар Ногаева
👎🏻
잔술루 불타노바
Совсем не понравилось
Очень грубо обращаются с клиентами
Сабина Конысбеккызы
Обслуживание ноль
Бибайша Маршал
Совсем не понравилось
Ужасное обслуживание с клиентами особенно которая стояла в буфете !
Umit M
Совсем не понравилось
Ужас просто пирожки сосиска сататын жеріне жоламан, тұрып қалған зат сатат еще өтірікші қылат клиенттерді возврат қайтармайт Админ қайда қарап отқан құдай білсін келмит шакырсак Кілең дөрекі
banukon
Совсем не понравилось
кассирлар вообще клиентпен сөйлесіп білмейді типа қатайып туда суда клиент жүгірткісі келеді ужас
t
tokkebi
Совсем не понравилось
сатушылары тым дөрекі сөйлеседі аларып,келмей жатып айқайлап, тыкать етіп бейтаныс адамға, амандаспай! бұрын кассир қыз 100 бірдеңе тг тұратын пинцетті ұялмай 600тг-ге сатқан маған, оны кейін білдім!! Бірақ ақшамды сол күйі қайтарған жоқ! Өзі заң бұзып отыр, құқығымды бұзып! Кәсібилігі жоқ,тәрбиесіз ,агрессивті,мәдениетсіз сатушылар, қызмет көрсету сапасы өте төмен!! Басшы қатыны агрессивті дөрекі болғасын кассирлері де сондай!Дәріханасы да күндіз барсаң жабық тұрады, фармацевті де хамить етіп, дөрекі жауап береді!! Дәріхана иесі құлантаева нұржауған қатын дәрінің бағасын айтқысы келмесе онда атасының басына жұмыс жасап отыр? Аларып агрессивті түрде шабуылдап,дөрекі сөйлейді айқайлап! Инстапарақшасына да басшысына да жалоба тастаңыздар е-өтініш арқылы!
EB
Erlan Bitimbayev
Понравилось
Ерте жабатыны болмаса былай норм
РА
Роза Акбаева
В восторге
Супермаркет все для дома есть. Даже торты от му саке
Даурен Кайыржан
В восторге
супер қызмет сапасы жақсы, заттарының барлығы арзан қолжетімді
Miko Miko
Продуктовый магазин 🫵🏻👍🏻