Асем-Ай
Банкетный зал
ЛИ
Лана Иннокентьевна
Не понравилось
Баяғы мақтаулы әрі сенімді "Асем ай " емес. Тек бір салат жеуге болатыны қалғаны түрі біртүрлі. Балық пен тауықты бәленбай рет пайдаланылған майға пісірген, қап қара ғой. Аштан өле жаздадық. Жеміс пен тәттілерді соңына жеткізбей жинап алды.
Алия Сундетова
Совсем не понравилось
24.03.2026 ж осы ресторанда болдым Қонақ болып келгем Алматыдан сервистері өте нашар 👎официанттар мүлде қызмет істемейді. Тамақтары өтер нашар
s
sabi
Совсем не понравилось
Вчера были в этом заведении - впечатления просто ужасные. Манты оказались совсем не свежими, салат откровенно протухший. Еда низкого качества, есть было невозможно. После посещения у детей появились симптомы отравления тошнота и сильные боли в животе. Складывается ощущение, что здесь совершенно не следят за свежестью продуктов и санитарными нормами. Такое отношение к гостям недопустимо. Категорически не рекомендую это место. Берегите своё здоровье и здоровье своих близких.
Gulzhanat K
Понравилось
Официанты очень классные, обслуживание хорошее, сервис неплохой
Ej
Enejan jumanyazewna
В восторге
Оте кушти жаксы екен офтар жаксы жумыс жасайды 😍😍😍😍😍🥰 тамактар жаксы самсалар жаксы екен кушти
Асем Кокленова
В восторге
Өте керемет ресторан❤️Акустика супер🔥Тамақтары свежи.Келіп той жасаңыздар советую😘
A
Akyl
В восторге
Тамақтары тәті плов өте ұнады, официанттар жұмыстарын жақсы жасайд екен 🥰🥰
Saya .
В восторге
Мә өте керемет рест сөз жок тамактары дәмін енді айталамайм 😍😍
Аяжан Карим
Совсем не понравилось
Ввоообщее не стоит ресторан алып керек емес лучше баска ресторан караныздар, и сервис и официанттар Онша емес. Тек козге корыныкты столдарга обслуживание жасап, калган столдар тамаксыз калды
ЖО
ГЯ
Гулназ Яхияева
Тамақтары күштікен
Нуржан Тастанов
Понравилось
Тек қазысы 1.2мм десемең бәрі жақсы
Sholpan T
В восторге
18 қаңтар баламның үйлену тойын өткіздім. Бұл мейрамхананы таңдау себебім, бірінші LED экрандар көп, акустикалық жағынан және де түрлі түсті жарықтардың көп болуы, сосын баға жағынан, көптеген қызметтер таңдаған тарифке кіреді. Үшіншісі мейрамхана әкімшілігінің индивидуалды клиенттеріне қызмет ұсына алатындығы, клиенттерге берген уәделеріне тұра алатындығы. Тамағы қалай болғанын білмеймін, өйткені ауыз тимеген екенмін. Алайда қонақтарым дәмді, жақсы болды деп жатыр. Акустикалық аппараты соңғы, заманауи болғандықтан, қонақтарым дауыстарды еркін қабылдадық, басымызға тимеді деп айтып жатыр.
Alma K
Совсем не понравилось
29.11.25 куни узату тойында болдык осы ресторанда. Бурынгы Асемай ресторан емес, кухнясы тамактары меню бари бузылган. Баклажановый салат шашка жабысып куырылган ба, ана фотода коринип тур шаштын жабысып калганы баклажанга, тек баклажанда табылса екен, онымен коса куырдакта да шаш тур жабысып, кай жердин не заттын шашы болса да жабысып калган тамакка. Менин шашым узын, меники болу мумкин емес. Столда ассортименттер аз тамакка, еки тамактан шаш коргесн, компоттан баска дым ишпедм/жемедм. Той уакытында жалоба жасамадм, улкен апамнын тойы болгасын. Бырак Асемай ресторан тугелдей АНТИСАНИТАРИЯ, мында сэс жиберу керек, бурын 2019 да тойга келгенде кухняныз жаксы еди, казир бузылып кеткенсиз, ананы тамак деуге де болмайды. Адам омири, адам организмимен ойнап отсыз сиздер! Тазалык пен личная гигиена кайда калган сонда?!
Aya K
Совсем не понравилось
Посуда барлығы сынық, официанттар тартыпы вообще жоқ ,
Madyku1ova 🌙’ym
Не понравилось
обслуживание 0,стулдардын чехолдары жыртылпатр .официанттары сураған затыңды акелмейт.фруктыларды калай болса солай коя салган жеуге не удобно могли бы хотя бы нарезать 🤦🏻♀️
Symbat Kenzhebaeva
В восторге
Тамақтары дәмді официант қыздары әдемі күшты жұмыс жасайд тойларыңызды өткізуге кеңес беремін асемай ресторанда тазалық 100%
Мухтар Кожанов
Aigerim Kurakbaeva
Праздновали свадьбу👍👍
Amon
В восторге
Ресторан керемет официанттар жақсы тамақтары дәмді рахмет🫶🏻
6 посещений
QK
Q Kazax
Точно показввает
Айдана Есболқызы
👍
Перизат Шынжырбекова
Совсем не понравилось
Қазір повар ауысты ма, әлде қожайын ауысты ма? Мейрамхана бұрынғыдай емес. Ыдыстары сынық, алдағы уақытта минустарды жояды деп ойлаймын
N
Nurym
В восторге
Посетил этот ресторан впервые, и остался очень доволен! Атмосфера уютная, интерьер стильный и приятный. Персонал вежливый, внимательный — сразу встретили с улыбкой и быстро принесли нужный вещей
Нұр Д
Совсем не понравилось
Өте нашар тамақтарыда ұнамады самсалары қатты , наны тұрып қалған сияқты түрі, официанттары дұрыс қызмет көрсете алмайды екен тіпті тарсылдатып келіп
В восторге
23.03.2026 жылы Асемай ресторанында той жасадым Тамақтары сервисі өте қатты ұнады 2023тен бері осы ресторанда той береміз Атамның 90жасында осы жақта жасадық Ремонттан кейін бірінші рет той жасадық,ішін адемилеп жасапты Админ Ертай Назгүл рахмет сіздерге👍🏻
Асема Баймукан
Совсем не понравилось
Асем ай оте нашар,Сервис ноль,тамактары өте нашар,безпорядка,катты өкіндім,жаңа кудаларымнаү уят болды,жамман уялдым,даже видеограф келмей калды,компоттары ашып кеткен,кілен куттай балдарды официант кылып алган,сөзге тусінбейді,даже салфетка әкеліп бермейді,лағып жур,Екі стол резерв алып едім,1 сагатта зорга жайды,Конактарым кутіп турды ,стульчиктерін әкелмей,маскара не деген ресторан,Админ Ертай тіпті видеограф тусірмегенін білмейд,еще баламмен есептескенде акшасын алып калган видеога деп 50 мың тенге🤦♀️,звондасам котермей зорга алды,кіші зал ужасс👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
ZB
Zufar Bozorboyev
В восторге
Өте керемет ресторан Всем советую Сервис официант все отлично плов вкусно!!!✊🏻✊🏻Асем-ай Рахмет
Акмарал Тугелбаева
В восторге
Күшті рестаран официанттарыда күшті жақсы қарайды
Aidar Arikbay
Нашар нашар не советую
Алға 💪
Тамақтары ұнамады
SD
Sherzad Djanabaev
В восторге
Латте кушти ишип коруге кенес беремин
БС
Бакытжан Серикбаев
Отлично супер
Анияр Сатбаев
Хороший ресторан рядом Салтанат ресторан
Zharylkasynov ✅️
Совсем не понравилось
қуйня ресторан іші түтін оффицанттар обслуживание жок! Жок болп кетет кайта кайта
kuan1azykyzy .
Понравилось
2023те тойымыз болған ұнады өзгеріп кетпесе тағы жасаймыз👍🏻
Муминат М. М
В восторге
Очень удобный для небольших торжеств малый зал. Вкусно готовят. Самое главное акустика в норме.
AD
Ainur Dauletbaeva
Совсем не понравилось
Бағасына сай емес. Тамақтары свежий емес,арзан сусындар қойды. Қызмет көрсетуі де нашар. Ұнамады!!!
Айна
Совсем не понравилось
Офф тары онша емес тартип жоқ, қонаққа беретін тамақты жеп тұр дид брнши болып 1кун бұрын барып тексерп алғандарын жөн!
Mikоsh Brat
В восторге
Біз осы залда той бердік ьамағы дамді ішінде жасайтын балдыр қыздар бәрі топ топ топ
ayaa 77
Совсем не понравилось
УЖААСС ресторан қызмет көрсеті НОЛЬ Ұйқы жүрген офицанттар жас балдар кілең Тамақтары қатып қалған шайлары мұздай. Орындарында тұрмайт тығылып тек. Жабыла қойғаны жақсыы!!!!!!!!!!!!!!!!
asu kenzhevvna
В восторге
адылет💔💔💔💔 зухра,бакытты болындар 1045 теп балаларын туыла берсын,2 кыз туылса аттарын Асылтас,Жазира деп койын😘 Еркек туылса Мурат деп койын и жандарым💋
Kausar Smailova
1 жулдыздын ози жалько кыздары сазарып беспорядок , ужас
MA
Manarbek Arzubek
Не понравилось
Әдемі тамақтары күшті
Карлыгаш Кусайнова
Совсем не понравилось
Не советую! Клиентоарентированность ноль!
Zhazi Belbaeva
Понравилось
Той тойга улассын, адилет 💔 зухра меннен камаз камаз камаз бакыт (Асу Жази)
КОНИРБАЙ КОШАНОВ
В восторге
Красивый ресторан. И не очень дорого. Мои знакомые здесь часто той делают. Кухня хорошая