Шубатхана
Молочные продукты
3.8
3.8
Айгерим Р
Курттарында плесень бар Аягы ауыр келиншекке саткан , Кудай сактасын ауырып калса ше? Сроктарына карап дегустация жасап алындар
ЖЕ
Женис Ергожаев
Түйенің сүті деп алып едім уйге келіп пісірсек айран болып кетті сары болып іртік іртік. Сүтке бірдеме қосатын болып тұрғо . Не рекомендую
Шубаттары шубат емес мулдем, куртты езип койган сусын, шубат деп халыкты алдап сатып жатыр.
ZHANSAYA ZZZ
Нормально.
КН
Кундыз Нургалыева
Шұбаты өте нашар. Білмеймін не қосқанын. Қонақтарым бір дәмін көргеннен кейін қоя салды. Қар күні тапсырыс беріп едім. Обратно апаратын мүмкіндік болмады. Қарайған ақшаға сатып отырып, ұялмайды екен. Адал еңбек ету керек қой
А😎
Айбол 😎
Шубат дәмі жаман, су қосады.
N
Nigara
У них всегда вкусный шубат
Aru Ku
Шубат вкусный, всегда от туда берем
F Nakon
Апай сигма
Zuko Sasavotov
Просрочки нашол раза 2 3
MY
Maalïk Yëlmuratöv
Ассаламу Алейкум.Купил вчера Шубат в этом месте для семьи. Всем понравилось, очень насыщенный вкус. Закупаем кисло-молочные продукты на постоянной основе теперь только тут:) Всем советую!
ТБ
Тлек Багиткалиев
Шұбат алып едим тойга, мүлдем шұбат дәмі жоқ. Тұрысымен су
Лаура Тамер
Шубат купили вчера, еще по 1100 за литр. Воняет - пить невозможно!!!
Abzal Kobenov
Закрываются раньше чем написано в регламенте!