Кендірлі
База отдыха
Samal❤️ .
Совсем не понравилось
Тазалық аз болды. Путевкамен барғанның өзінде есіктері вечно проблема неше жылдан бері бір жаңартып ремонт жасамаған.иіс бар.элементарно туалеттің муcoры ауыспаған.есіктің кілттенуіде ашылуыда проблема,сынып жатыр себебі.
Адайбек Дүйсенғалиев
6 посещений
JA
Janat Artykbaeva
Совсем не понравилось
Кендірлі тамақтану мүмкін емес! Ақша жымқыру тек,басқа ештеңе де емес! Мұнайшылардың есебіне сүйретіліп келе жатқан "демалыс" орны,,,
ADAI Kazakhstan
Не понравилось
210000-ға қымбат.Тамақтары жақсы.Тапочка бермейді.Ішкі Бассейн жылы емес.Саунасы шаршап қалған.Простыня,полотенце дым бермейді.Пары слабый.
UN
Ulmeken Nagymzhanovva
Совсем не понравилось
Бағасына құнына сәйкес келмейді ужыс условыйа жокк нашар . Асханасы оте нашар офицант жок 2сагат куттик тангы асты. Оте нашар не стоит баруга 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Nadok Zh
Совсем не понравилось
Өте лас👎🏻, бөлмеде құмырсқа толы! 35000 ақшасына тұрмайды! Тамақтары онша емес!
Gen-Star Kaskelen
Бассейн не работает
Nurasyl Daulet
Су мұздай боламаса нормално
MD
Marlen Dusenbai
В восторге
Барлык ужымга Рахмет,жаксы денгейде демалыс болды,рахмет барлықтарыңызға
Aqmaral Kenzhetai
В восторге
Суы жылы,күшті бассейніде жақсы бірақ хлоры көөөп.Былай демалуға баруға күшті жер.
Альбина Куандыкова
Было средне
Квадрациклды кумды жерге айдаткызын асфальтка емес мен кулап калп Колым бтшт болган
gulnaz ulikban
фигня
izturganovv 🤞🏾
👍🏾
Агила Абдиева
👍🏻
Құрманғазы Қайратұлы
Совсем не понравилось
Сервис 0. Бармаңдар ақшаларыңды құртып. Бос емес комнатаға жібереді барыңыз деп. Қай комната бос қайсысы бос емес екенін білмейді. Адаммен сөйлесуді білмейді.
Ami 🌸
Понравилось
Очень класса мне понравилось проводить здесь время конечно далековато но стоит,особенно море.Что здесь мне не понравилось это то что не чистят бассейн ходили несколько раз а там все в песке и из зо этого мой брат заболел
Мадина Казиева
Совсем не понравилось
Грязные комнаты, их уборка подразумевает собой просто небрежное подметание пола, вывоз мусора и смена белья. Полы не моют, туалеты номеров воняют, пульта от телевизора не было, чтобы закрыть комнату на замок, надо было ключом так ухищряться, будто бы вот вот сломается и ключ и замок. Пляж очень грязный, весь в сорняках, колючках и ОСКОЛКАХ СТЕКЛА! Они продают пиво в стеклянной бутылке, люди разбивают их возле берега и потом оставляют, можно ведь следить за пляжем и убирать мусор и осколки но видимо их сотрудников это не сильно беспокоит как попасть домой, про это я напишу немного дальше. В ресторане подают куриные шашлыки, с не хрустящей, а именно чёрствой корочкой и сырой курицей внутри 🤢 Столы еле еле убирают, пока не скажешь что то сделать будто и не замечают тебя. Кстати про сотрудников которые хотят попасть домой, людей с путевками привозят и отвозят на 3 автобусах, некоторые сотрудники садятся в автобус который направляется в город обычных клиентов а не в служебный. Их конечно в итоге выгнали с автобуса но нервы и время они потратили знатно
КД
Куралай Довлетярова
Совсем не понравилось
Болмелеринде тышкан таракандар толып жур,конып керек емес тазалык 0 қасық вилка дұрыс жуылмаған тамақтары да 50/50.
Ибра Раис
В восторге
Қайф там ест много морской змей
nurkaa nur
В восторге
Ақбөбек лагерь бардм кайфф теңізі тамақтарыы
Ermuratuly
Дерскии жерр
AZ
Abzal Zhalmuhanov
Не понравилось
Пляж и море самое оно, остальное так себе, цена и качество не сопоставимо
Нургул Дуйсен
В восторге
Бассейн был очень классным,и море тоже очень классный. Все было круто и шикарно
КА
Камшат Аленова
Совсем не понравилось
Сонша ақша төлеп кірдік, адам басына. Даже отыратын орын қоймаған. Непонятно не үшін ақша алатыны.
Марина Анесова
Совсем не понравилось
Теңіз таза жақсы но минус бөлмелердің тазалығында бөлмелер өтееее лааас қонуға не стоит!
RO
Raihan Olzhas Miras
Было средне
Бөлмелері таза, тамақтары жақсы бірақ порциясы аз. Ресторанды үлкейту керек қой. Қанша адам келетіні қолдарыңызда тұр ғой. Неге есіктің алдында тұрғызып қоясыз келесі партия адамды? Ужинда да сол, обедте де сол! Бәрі бірдей отырып ішіп жейтіндей мүмкіндік жасаңыздар.
❤🌹
❤️ 🌹❤️
Было средне
кендірлі демалыс орныннын бассейндері өте лас. кезектесіп тазаласа жаксы болар еді. ресоран кішкентай , тамак жеуге очередь. адамдар желкеңнен қарап турады тамақ ішіп болғанша. эконом класта тышкан жур ваннасында . тазалық керек!
Almira Kadyrkhanova
Совсем не понравилось
Акшасына турмайды, балдардын аяктарына тикен отти аяк киимдеринен, ески иши, туалеттин иси сасып тур.
NT
Nurgul Tleules
Было средне
Мне только очень понравилось море вода теплая супер! Есть один но туалет на улице очень узкий хотя помещение большой и свет отключать за секунду очень не удобно и очередь на автобус и столовая очень неудобно надо что то делать
ГЧ
Гульшат Чаудырова
Совсем не понравилось
Кеше барғанбыз балдарыммен демауға Өте лас киім ауыстыратын жері шіріп жатыр, мусор алынбаған шыбын үймелеп, Көлеңке жоқ, тапчанды 8000дит🫣 Ешқандай условия жоқ, бассейн айтпаяқ қояйын 🤢🤮 бір жағы ремонт жүріп қопырап жатыр.
Aigerim Batyrqozha
Понравилось
Жақсы демалдық рақмет. Базадағы кейбір жерлер дұрыс жасамайды, мысалы саунаның суы салқын болды. Барлық қызметкерлерге көп рақмет!
Алия Аубакирова
Было средне
Расширьте пожалуйста столовую. Обучите персонал обслуживанию. Но, если опустить эти детали, то само море и вода -супер!
11 1
Темагой тема темагой
Assel S
So,so 6/10
Kamilla Myrzash
Понравилось
биз барганда ьассейн болмады
BA
Bekzat Abdeshov
Совсем не понравилось
Комнатасы лас дым жагдай жасалмаган оте нашар
Temirkhanovaa 🫶🏻
Понравилось
Не была горки
Жылкыбаев Айболат
Маған мүлдем ұнамат
Айзада Кадырова
Понравилось
Грубые охранники
СЖ
Бассейн жабық болды:(
Mali Akpanovaa
Очень классно Бассейн , море кайф
Zhandar Mukhan
Не понравилось
Необходима модернизация
Asik saginov
Әдемі жер 🔥👍🏼
ГА
Гаухар Аскар
Кушты унады Бари
hali .
Было средне
Еда вкусная, бассейн хороший.