Paradise
4.3
4.3
ЛУ
Лейла Утес
С девочками отдыхали!Очень понравилось!спасибо Админу,очень приветливая )
Adilet Saki
Моншасы жақсы, тыныш. Бірақ лас болып тұрған бассейнді лас қылдындар деп 10 000тг штраф алғаны ұят болды🤦♂️
N
NURBOL
Самая худшая баня в области. Никакого условия. Не стоит этой цены.
ШӘ
Шерхан Әбділдаев
Баня унамады иши лас, не стоит
ББ
Баука Баука
Күшті жақсы демалуға стоит күшті орын тып тыныш
JS
John Statham
Грязно. Не стоит тех денег.
Zhanbolat Tangishev
Султан Мангир
Баня мощный
Сауле Кудайкулова
Мен Парадайстын Админи боламын мына жазган жигиттерге айтарым, айкайлады деп турго)) мен айкайлаган жокпын, 2 сагат бурын отопление турбасы атылып кетти, а так бари дайын турган еди, соны жондетип болып отоплениени косып кутип отырдым. Мен кайдан билейын турбанын воздухты шыгармаса кызымайды екенго☹️ иши салыкын деп шыгып кетти, мен айкайлап жындымынба оларга 🤦🏻♀️ сосын токылдак деп жазган жигиттерге айтарым, гай мениде устайды жумыстан шыккан кезде😖 мен олармен типти шаруам жок😏 гай устаса биз айткан боламызба🤦🏻♀️ жигиттер неге осылай билмей турып жазасындар🫤 еркексиндерго еркекше журиндершиш 🤔мени боктаса менде оны боктаймын! Маган тиспесе мен тиспеймын адам баласына👆🏻🙏🏻 Ал кушти создер жазган жигиттер нагыз ЕР АЗАМАТТАР АЛЛА РАЗЫ болсын сиздерге✊🏻👍🏻
Бакытжан Спаев
👍 сове ую
ТИ
Талгат Истелеев
Позвонили за 2 два часа забронировали, приехали ничего не готово, говорит грубым голосом, кричит на клиентов
KK
Kuan Kuan
Договорились,забронировали приехали ниче не готово)
Бахытжан Нетибаев
Баняга соз жок,кушти демалыс болды рахмет админ кушти кыз екен тагыда келемиз рахмет сизге Сауле ханым
ЖТ
Жаксыкелды Тангатар
Отличная баня,хороший жар.Достаточно большой и красивый бассейн. Вежливый и внимательный персонал.Отдыхали в девятером, дискомфорта не было. Рекомендую к посещению. Думаем тоже вскоре туда заехать.
Нур Бек
Токылдактар
RZ
RRR ZZZ
Баня жақсы брақ ренжімесін тоқылдақ екен 4 машина шыққаннан гай ұстап тұр🤣🤣🤣
МД
Марат Достаев
Баня лас шыны керек,админ адаммен қалай сөйлесу керегин білмейді.Сосын адамның өз құғы боладығо қай уақытқа дейін отырғысы келетин тек сағатты 2 сағат қосам былай қоспаймын дейді
B
Balu
Классная баня. Цена и качество соответствуют!!! Спасибо за сервис! Нам все понравилось. Лайк 👍
СО
Султанбибарыс Омирбаев
Отвратительное отношенте клиентам, тегин берседе баняны бармас едим мынадай администратормен. Караоке акустика не очем. Баня грязно, не чиста. Админ матерится клиентам, хамит и грубит клиентам
Samat sss
Muhtar Mussaev
Баня Керемет👍
RA
Rauwan Abenova
Обслуживание очень понравилась. На высшем уровне. Все что нужна для хорошего отдыха все есть. Рекомендую всем 👍
АО
Акзер Орынгалиева
Сауна супер! Самая чистая, уютная сауна в городе.
DP
Dream Pro
Спасибо ребята за хороший вечер! На улице есть мангал, казан,самовар.Как на природе отдохнули, вес коллектив был доволен! Корооке тоже есть. Теперь мы будем вас рекомендовать НУ ПОРИЛКА просто БОМБА !!!
MM
Mais Mammadov
Баня Очень уютно
Нургиса Кенжегараев
Керемет парилкасы жаксы екен унады жигиттер
КА
Касым Арыстанов
Ағаш баня ұнады рахмет жігіттер ✊
Марат
Рахмет! Парная у вас мощная! 👍👍👍