Rahat
3.8
3.8
AR
Akbota Ramazanova
Отырган ресепшен нормально жауап бермиди!!булданады еще, дурыс жауап бермиди!! кишкентай 3-5 жас баламен барсан киргизгиси келмиди!акша алмайды сол ушин!!!кашан барсан булданып кабагын туйп турады!! Не ушин келдин дегендей!!Иши кир сасык, каралмайды!жакын болган барып жуына салайн десен!!парылканын иси вообще айтпай коян 😤😤телефон ол алмайды!
МН
Мадина Нурмухаммед
Баняға адамды шектен тыс кіргізе береді. Душтарда орын жоқ. Рейтинг төмен! Бір мәдениетсіз жасы орта жасқа жеткен әйел келіп, душты босат деп айқай шығарды. Мәдениетсіз әйелдер барады, сөйлейді аузына келгенін айтып. Лас өте! Көкбеттер, рухани кедейлердің баратын банясы. Жалпы, мәдени деңгейлерің жоғары болса, бармаңыздар, өкініп қаласыңыздар...
Mony is my life ..💸
Обслуживание онша емес продовец сказал {Сіктіғо мнау} деді не саветую!!!
Naz Fgy
Не стоит посещать ценителям бани. Если только кто-то жуть как помытся хочет. Бардак и антисанитария. Грязно, старо и не уютно.
Aidana Abdirova
🫠
Акжайык Кайранова
Баня мүлде нашар, қараусыз қалған, іші тазалык жок, кілең дат басып тұрған крандар, көктеп көгеріп жатыр, тапочкалар самарлар тозығы жеткен. 3000тг кіруге тұрмайды. Айналаңа карап жиіркенесің, ақшаға құнығып кеткен. Атына сай емес, шаршап шығасың. Ауа тазарткышта жок, іші бықсып бардак болып жатыр.👎👎👎👎👎👎
Анаргуль Саннаева
Наберите в баню нормальных рабочих!!! Сидят одни (бастыктар) Приходишь в баню хочешь расслабится а не все это На кассе вообще неадекватный чел сидит.😂 Не к кому домой не пришла а пришла в общественную баню Платим деньги Сидим пьем чай отдыхаем,заходит человек с кассы и орет на свою коллегу. Это вообще нормально?мы приходим расслабится и отдохнуть а не слушать ОР двух рабочих. Ходили постоянно в эту баню конечно теперь не ногой туда Надеюсь управляющий читает отзывы и примет меры С такими «работниками» далеко не уехать
❤️🔥 /
👍🏻👍🏻
MM
Marina Merri
Раньше еще как-то нормально было )Сейчас вход 3000тг,пилинг-2500,скраб-3500🤦🏻♀️ мочалка-800 на двоих оставилили 19800 !!!это без бара!!! Грязно!!!,везде волосы,тапочки и простни старые,простень-300тг БОЛЬШЕ не НОГОЙ!!Не советую
Иесі бар ма мына баняның , иесіз , қараусыз қалған секілді, пилинг жасайтын қыздар әлде хозяйн болып кеткен бе , айқайлап шулап боқтық сөйлеп музыканы бақыртып білгендерін істеп жүр ғой , демалуға барады ғой адам , біреу шаршап барады , біреу жұмыстан кейін демалғысы келеді , айқай шу базар вокзал болып жатыр іші , тазалықты айтпай қоян , пилинг жасайтын айелдерді орындарынды біліңдер деп айту керек екен , клиентпен төбелесейндеп тұр дікіңдеп , кір лас суларын адамның аяғына төгеді шашып соны байқаңдар , аяқ аурулар сондайдан болады , ешқандай демалыс сезімін алмадым , нервотрепка мен шығасың , ірітіп шірітіп жіберген , нерваларың дороже болса бармаңдар👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼🤢🤮
uu
unnamed unnamed
условия, сервис өте нашар!Сырты жақсы, іші бытшыт болып жатыр!! Баня тіпті қаралмаған! 3000 тг не стоит вообще!
Нурлан Шотиков
Донер
Rentcaraktau Аренда автомобилей авто
Ужасная сама хорошая , НО женщина в баря мужском без воспитания , нет культуры общения 0 клиент ориентировоности . Раньше советовал данную баню друзьям, теперь сам не ногой и не кому не посоветую
Айзада Серикбаева
хорошая баня чистая
TG
Talgat Galiyev
Обслуживание на 0 уровне, выгоняют раньше времени с бара
Данияр Шакиров
Барлығы керемет
Bakosya M
3-сағатқа 16мың тг қылу не стоит. Асығып тұрсаң кіре сал.
ШБ
Шынар Байырханова
Ужасный баня, с холодной водой оказывается проблема. Ждали почти 40 минут. То включает то отключают.
Асет Инербаев
Құрметті Әкімшілік, менде ұсыныс бар, хабарлама жазып қойсаныз, бу бөлмесінде қабырғаға су шашуға болмайды деп! Ол су пихтамен болсада! Неге десеніз адамдар білмегеннен (сұрасан нақты жауап жоқ, бәрі солай істейді деейді) қабрғаға су шашып, бөлменін ішін кептіріп, күйдіріп жібереді, сол үшін ағаш бүлінеді. Суды тек тастын үстіне себу керек.
Мамма Бейби
Просто ужас цены обслужвание -0
. .
Большой минус что там техническая вода Второстепенный минус это то что нужен ремонт, видно владелец совсем не вкладывается.
Дармен Калжанов
Парилки зор екен
Анэлья Абдирова
Цена не обоснованно завышена, в баре стоимость воды 700 тенге?! Сама баня устарела, грязно, в душевых нет напора, кроме 2-х, краны поломаны, очень темно в зале, пилингистки это вообще отдельная история выбирают людей, записаться к ним не возможно
GS
Gaziz Suleimen
Кейбір жастарда мәдениет ақсап тұр.
dastan mukatov
Актауские друзья решили позвать в баню, конечно сервис отсутствует. Бане нужно поменять инвентарь и вещи для гостей… Ресепшн это отдельная история. Не рекомендую…
ЕҚ
Ербол Қыдырғалиев
Актау крассивый как никогда!
Rika Usser
Прихожу в эту баню из-за парилки, девочки все хорошие. В предбаннике включили бы музыку, было бы хорошо, а то слышать шум гам и разговоры женщин…. И сделать ремонт чучуть. А рыбка супер вообще
Райс, но не Деклан
Алғаш ашылған кездері өте таза, жақсы еді. Қазір іші лас, бағасы көтеріліп барады күннен күнге, жуынатын жердің крандары тозған, кермелі төбелері салбырап кеткен. Пардан шыққан жерде құйынатын мұздай су болатын, ол қазір істен шыққан, жасамайды. Желдету жағы дұрыс жасамайтын сияқты, ішінде бір шіріген иіс бар. Айнаның алдында шеккі болатын еді, ол жоқ. Ақша түсіп жатыр, соған сай ішінде жаңалап отырса жөн болар еді. Тамақтанатын жері енді өте жақсы, тамақтары дәмді. Қуырылған сазан қатты ұнады. Бүгін бардық бағасы 3 мың болып кеткен адам басына, бұрын 2 жарым еді.
Фариза Бекназарова
Мына орыс әйелді срочно ауыстыру керек. Она не адекватная 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Данара Кадош
Сегодня пошли с подругой и 2-мя дочерьми в баню «Рахат» , (мы в нее часто ходим), можно сказать постоянные посетители, но впервые видели на кассе эту женщину. Хочу сказать что девочки у нас до 6-ти лет, т.е. у каждой по ребенку, на что она начала требовать оплату хотя бы за один детский, хотя в прайсе у них же написано, что дети от 6-ти до 12-ти лет 1500, оплата взрослый по 3000 , мы начали возмущаться, на что услышали, что «нарожали» и платить не хотим, количество есть , а качества нет!!! Я не поняла , что за такие выражения?! Я ни у кого ничего не прошу, просто пришла в баню помыться за свои деньги! Если бы в прайсе было написано, что дети и до 6- ти лет платно, я бы оплатила, для кого этот прайс, что за самоуправство?! Какое имеет право она высказываться так в мою сторону и в сторону моего ребенка, можете поднять камеры!!!
Ару Джанибекова
Баня тұратын орыс әйел оңбаған, көргенсіз. Мен 29-ы бардым. Екінші топ мүгедек балам ер адамдар жағына түсуге жібердім әкесімен, әкесі балама түсе бер деп астына түсіріп жіберсе, ана орыс әйел далаға шығарып жіберіпті, балам сөйлей алмайды, шықсам далада тұр тоңып, ана әйел ұрысып кіргізбейді деп, келгесін балам аурыңқырады, маңыздысы ол емес, ана әйелдің менің баламды ауру деп, кемсіткенінде, сонда баня басшылығы қалай жол береді, адам ол ауруды сұрап алған жоқ, алла жазасын берсін, оңбасын, ал басшылық осы әйелге шара қолдансын, негізі ол ана жерде барлық қазақтарға дөреке сөйлейді, ә десе мә дейді, или әдейі сондай адам алып отырма,
KK
Kidir Kurmanova
31желтоқсан сағ15:00 - 23:00 жасайды деп туГис-та жазып , сағ 18:00-ға дейін жасады. Неге халықты алдайсыңдар ?! Администраторды шақыра алмайсың. Келмейді.персоналдары дұрыс жауап бермейді оценка екі
нк
нургуль кулданбаева
Баня хорошая, мне понравилось
ÅI
Åli Ibrahimovic
Не плохая баня, приветливый персонал. Чисто мужитский хардкор баня баня без пафоса. Помылся вышел. Хотелось бы чтобы при входе пахло приятно, ставлю 5 звёзд из за персонала, улыбчивые и приветливые люди коп коп Рахмет :)
БК
Бейбарыс Калмурат
Каирлы кеш
Азамат Исмайылов
Ресепшндегы аелды жумыстан шыгарып жыберып орнына казак тылын былетын адам койган дурыс. Кокпет әйел. Ремонт керек баняга.
Almaz Izturganov
Цена завышена за чел 2700тг
Жалгас Досымкожаулы
Фу ё моё, жолдан келгесин амалсыздан кирип едим, ширип жатыр го. Простыняны тапсыру керек дит, журем ба сонда лас простыня мен оралмалды аркалап? Тапишкилер ширип жатыр шуаштан, душевой кабинкада шторга жок, шкаф килттери весячий килт 😂, китай граница ашык ко, 1 шт 1.000-2.000 тенгенин килттери го алындаршиш. Бардагы грубиянка катындарды ауыстырындар, ак Ит кирип кок ит шыгады ауыздарынан.
Rena С
Нет телефона позвонить и нет ватсап чтобы написать
Laurka Munal
Ужасно воняет мочой,канализация не чистится,парилка отличная
Ескі, шамалы
OO
Osm Osm
Хамское отношение , Что казашка , что русская!!!
МН
Марат Нурбеков
Суперская баня👍🔥
МТ
Моника Тесли
Шкафы ужасного качества, замки не закрываются. Не понятные номера то цифра висит в шкафу то ручкой написано. Ремонт устарел, двери все дешевые. Шлепки даже смотреть не хочется. Сидеть не где хотя я всегда предпочитаю стоят. Запах вонючий от канализации ппц . Короче там все дешевое и старое. Кто делают пилинг самоучки , мне всю спину и руки оборвали можно сказать. Не смогла ночью лежат на спине. Вообщем не тратьте деньги и время зря. Я пожалела трижды. Поищите где чище и без запаха .
С✌
СК ✌️
Персонала больше чем самих клиентов, и ругаются и пилингом успевают заняться. Шум гудит. Спекулянты везде, без сертификата крема, мыло все что хотят продают. Хлорка желает оставляет лучшего. Запах внутри 😤
A0
Aika 001
Цену повысили необоснованно, баня требует ремонта, воняет канализацией, а также устаревшая сантехника! Тапочки - это просто ужас! Единственное парилка 👍🏻
Madina 7292
Обслуживающий персонал прекрасно относится к людям )))
ST
Sherkesh Tau adam
Пилинг дорого! Еще использованный мочалкамен жуады! Блea құнықпан
Алибек Абдра
Бар работает до 21:30 написано что до 22:30. Больше ни ногой и всем не советую внутри бардак
Albina Amirovna
Касса орыс айел онбаганнын онбаганы екен, мамам екеумиз барып едик, биринши мамам барган сон, акшасын толеп ала берды, 1 пенсионер+ 1 взрослый деды (1500+2700=4200тг), бизден 5400 тг алды, мен билген жокпын, сосын мамам айтты че то дурыс есептемеды карап жибершы кызым деды, карасам реально отирик кулактан теуып, улкен адамды алдап отырды, бардымда осылай осылай кайтадан qr мен жибере койыныз калган акшасын десем, нет уже касса жабык, ертерек жабамыз дейды апамыз, сагат ол кезде 21:00, хотя 23:00 де жабылады, айкай шыгарып едим, жугирип барып qr акелип котин кысып акшасын кайтарды, недеген бассыздык мынау????? Начальство дурыстап сотрудниктерине караныздар, банянын ишин айтпая кояйын просто ужасссс