Birinshi Lombard
4.2
ТОО Birinshi Lombard
4.2
Aiganym Saribassova
Мадина ханымға рахмет әрдайым жарқын жүзімен қарсы алады. Жоғары деңгейде қызмет көрсетеді👍
26 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Оң баға бергеніңіз үшін рахмет! Бірге болғаныңыз үшін қуанышытымыз! “Бірінші қомқор Birinshi Lombard (Бірінші Ломбард)
ZC
Zulfiya Chovdurbaeva
Спецалист Мадина Жолдасова өте керемет түсіндіреді,сенімді жан,бүгін рефин жасатып осында заттарымды алып келдім маман өте қарапайым әрі білікті маман👏👏
15 октября 2025, официальный ответ
Ален Мек
Бірінші бармай тұрып, телефонмен хабарласқан едім, 1-2 мәселені сұрап жіберейін деп, 1-ші сұраққа толық жауап алмай тұрып, тұтқаны қоя салды Рақмет, Бірінші ломбардтың операторына
29 апреля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Орын алған жағдайды шешу үшін байланыс деректеріңізді жазуыңызды өтінеміз.
Арай Баймукашева
Всегда вручает когда нужны деньги) Спасибо Мадина за лояльный подход
29 июля 2024, официальный ответ
Ваш положительный отзыв делает наш день еще лучше! Спасибо Вам за доверие и поддержку. " первый внимательный Birinshi Lombard (Бiрiншi Ломбард)
zhansaya
спасибо большое за помощь
26 июня 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим Вас за отзыв! Всегда рады встрече с Вами! " первый внимательный Birinshi Lombard (Бiрiншi Ломбард)
Элина Аманова
Классный ломбард . Цены выше чем в др ломбардах . Особенно понравилось обслуживание , если сравнить с другими ломбардами . Менеджер Мадина приветливая, вежливая. Быстро обслужила . 👍👍👍
26 июня 2024, официальный ответ
Уважаемая Элина, благодарим вас за теплый отзыв о нашем ломбарде! Мы рады, что вас порадовали наши ц…
GP
Gulnara Palimbetova
Салматсыздарма маған биринши ломбарта Мадина апа кызмети унайды постоянно келсем кулип карсы алады.
26 июня 2024, официальный ответ
Сіздің оң пікіріңіз біздің күнімізді жақсартады. Сеніміңізге рахмет! “Бірінші қомқор Birinshi Lombard (Бірінші Ломбард)
УБ
Улбиби Баранбаева
Расценки и проценты все отлично мне понравилось
20 июня 2024, официальный ответ
Мы стараемся предоставлять только лучший сервис, и Ваш отзыв подтверждает, что мы на правильном пути…
LA
Lazzat Abdurahmanova
Бұл ломбартта өте жақсы қызмет көрсетеді, маған ұнады.
13 июня 2024, официальный ответ
Жақсы пікір қалдырғаныңыз үшін қуаныштымыз! Сіздің пікіріңіз бізге өте маңызды. “Бірінші қомқор Birinshi Lombard (Бірінші Ломбард)
Айжан Муканова
Не принимает цифровую удостоверение личности, не предупреждает об этом , залоговом билете не указывается пункт!!!!!! Закон о цифровизации не соблюдается это очень даже не удобно (
21 сентября 2023, официальный ответ
На Ваше обращение ТОО «Birinshi Lombard» (Бірінші Ломбард) (далее - Ломбард), Ломбард сообщает следу…