Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
ТОО М-Ломбард
Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
BE
Baubek Eshimbayev
В восторге
Кульчинова Бибигуль өте керемет қыз өз ісінің маманы😍🌹
21 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
GG
Gulzhan Gulzhan
В восторге
М Ломбардқа үлкен рақмет! Әр клиентке ерекше көзқараспен қарайды, өте сыпайы қарсы алады. Алтынға бағасын жақсы қояды, басқа жерлерден жоғары береді. Қызметі жылдам, түсінікті, сенімді. Барлығына шын жүректен ұсынамын
10 декабря 2025, официальный ответ
Кука Кука
өте жақсы ломбард❤️
15 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Zhailan Shotan
В восторге
м ломбард самый надёжный и лучший
ӘЖ
Әлия Жакыпбаева
В восторге
М ломбард спасибо за уважение
DT
Dametken Tulegen
В восторге
М ломбард спасибо самый надежный
25 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
Aizere Bolatbek
М ломбард мықты
21 ноября 2025, официальный ответ
MI
Meiramgul Iliasova
В восторге
М-Ломбард қа рахмет барлық жағдайы жасалған 👍жұмысыда жақсы.Ішіндегі қыздары клиентпен жақсы жұмыс жасайды екен👍😍 жақсы жұмыспен жақсы жағынан дами берің осылай👍
ZD
Zhanerke Duysenbaeva
В восторге
М-Ломбардқа рахмет бірінші келуім, іші кең, таза екен. Қыздарыңыз жылы қарсы алып, ілтипат көрсетіп, жылдам шаруамды реттеп берді. Рахмет саган М-Ломбард, дами бер❤️
ЗТ
Зульфия Тилепова
В восторге
Қыздарға рахмет уважение көрсетіп, заботамен шаруамды бітіріп берді. Осындай особое отношение жақсы көрсеткіш деп білеміз. Рахмет М-Ломбард өркендеп, өсе бер.
Айнагул Байжанова
Спасибо за заботу М ломбард
НТ
Назгул Таджикова
В восторге
Өте жақсы деңгейде қызмет көрсетті
4 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Дикон Жексенбаева
В восторге
Маған жұмыстарыңыз қатты ұнады рахмет сіздерге
9 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе! Біздің жұмыскерлерімізге алғысыңызды жеткіземіз. Пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, М-Ломбард!💛
da
dinara aidarova
В восторге
Өте сенімді ломбард. Қыздар сыпайы, әрқашан көмектесіп, білмегенімді түсіндіріп береді. Рахмет қыздарға.
ББ
Ботакоз Бердиева
В восторге
Өте керемет 👍👍👍 қыздаргада рахмет келген кісімен дурыс мәмледе сый құрметті күшті❤️❤️❤️
9 июня 2025, официальный ответ
КТ
Кунсулу Тугелова
В восторге
М-Ломбард ұжымына рақмет, қыздары өте жақсы жұмыс жасайды, жылы шырайлы қарсы алады.
12 апреля 2025, официальный ответ
N❤
Nazgulya ❤️
В восторге
В М-Ломбарде очень хорошо оценивают золото — относятся как к родному. Сотрудники вежливые, всё подробно объясняют, без обмана. Условия честные, обслуживание на высоком уровне. Рекомендую!
КБ
Калмырза Бек
В восторге
Всегда алтын тапсырамын баска ломбарттардан жогары алады оте укыпты озимизге береды ракмет м ломбард как родной болып кетти👌🏻
Kanat Bakhytbekov
В восторге
Добрый день! Отличный ломбарт. У персонала особое отнешение и проявление уважение к каждому клиенту. Бережное взвешиваение драгоценностей и оформление. Все супер. Нам с супругой понравилось их отнешение клиентам и своей работе в целом.
В восторге
Проявляют уважение девушки молодцы. Особое отношение к клиентам очень радует. Ломбард надежный уже как родной. Ломбарду спасибо, быстро, качественно, удобный график
СГ
Самуснг Галакси
В восторге
Ломбардтын туракты клиентимин, рахмет керек кезде тапсырамвз, надежный деп билемиз алтынымыз жогалмай сакталып туратынына кумансиз сенемиз. Уже родной 2-ши уйимдей болып кеткен ломбард рахмет саган
Н
Назира
В восторге
Бұрыннан бері келе жатқан клиентпіз постоянный. Ең мықты, ең надежный ломбард деп білемін. Смело тапсырып, уайымдамай шаруамды бітіріп жүремін. Қыздар забота проявлять етіп, уважениемен қарап, особый отношениелері ұнайды, өте тәрбиелі қыздар, қашан көрсенде жарқырап отырады молодцы. Анельге кеште келсенде танда келсенде күліп қарсы алады жақсы қыз екен, білімді.
УО
Уркун Онаев
В восторге
Байганина Анель деген специалистке рахмет күліп қарсы алып, үлкенгп деген уважениесің көрсетіп тез тез жұмысымжы бітіріп берді. Забота проявлять етіп барин түсіндіріп жіберді, м-ломбардьы надежный мықты деп білеміз осындай сотрудниктер арқасында
ЖК
Жанна Койтанова
В восторге
Пришла, оформила, все быстро и качественно. Девочки с уважением относятся к клиентом это похвально. Анелька молодец процветания М-Ломбард
ГЖ
Гулайм Жұмабайва
В восторге
Ломбард надёжный Спасибо Анельке за ее особое отношение клиенту. Быстрое оформление и чистый филиал что аж хочется возвращаться вновь и вновь
ЛА
Лиза Абуова
В восторге
Самый наадежный ломбард в Казахстане. Вместе с этим Ломбардом росли наши дети. Особое отношение к клиентам, приветливые сотрудники очень радуют. Спасибо М-Ломбард
ДА
Дамир Абенов
Хороший ломбард Менеджера специалисты своего дела особенно Асель
Г
Гульнара
Хорошее обслуживание,все четко ,ясно разъесняют,молодцы
Меруерт Абенова
В восторге
Отличный ломбард, прекрасные специалисты, отличные проценты. Всем рекомендую
Г
Габдилгумар
В восторге
Спасибо за хорошое обслуживание, высокое оценивание👍
15 февраля 2026, официальный ответ
NM
Nurkhat Mukashev
В восторге
Жоғары бағалайды сенімді мекеме ал қыздары енді супер жұмыстарына ұқыпты әрі жылдам
Қ
Қуаныш
В восторге
Мне очень понравилось работа сотрудницы все аккуратно и быстро
Si Bi
В восторге
өтте сыпайы , ұқыпты шашы қысқа сары шашты қыз молодец
Фируза Сабитова
В восторге
Консультант Аружан очень понравилась! Объяснила все условия и очень помогла! Рахмет!
5 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
БА
Балнур Алибай
В восторге
Аружан есімді қыз молодец👍🏻 ұқыпты жасайды жас болсада
Адилет Акимбай
Аружан өте жақсы сабырлы қыз. 👍 Желаю только удачи
mb
moldir bakhitzhanova
В восторге
Оте керемет, сенымды ломбард,барлыгы оте сыпайы,жане анык тусындыреды
Аскар Бакытжанов
В восторге
молодец барлығын жақсы түсіндіреді сыпаиы сөйлеседі дұрыс қабылдаиды
8 января 2026, официальный ответ
Айгуль Байдалинова
В восторге
Специалист Бибигуль вежливая грамотная специалист спасибо ломбарду❤️❤️❤️
2 января 2026, официальный ответ
ГG
Гулнар Gulnar
В восторге
М-Ломбардта алтынға жақсы баға береді, обслуживание отличное, сенімді ломбард.
Ерасыл Жаумытжан
В восторге
Алтынды әділ, жоғары бағамен алады. Өз адамыңдай қарсы алады.
Bakhyt/ I
В восторге
Спасибо за особое отношение и уважение. Надежный ломбард
Альфия Бахытбекова
В восторге
Спасибо за консультацию и за вежливые особое отношение 👍
ГА
Гульшад Аманова
В восторге
Огромное спасибо за уважение самый надёжный ломбард
27 ноября 2025, официальный ответ
ГС
Гулаш Сайтенова
В восторге
Спасибо М ломбард за особое уважение что оказываете коиентам
Аян Айдарұлы
Өте керемет,өте жаксы ✊
8 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Кері байланысыңыз үшін алғысымыз шексіз! Қызмет көрсету сапасын әрі қарайда жақсартуға тырысатын боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!
Шырын Баламуратова
В восторге
Надежный ломбард. Анель нам особо отношение и заботливый и как радной
КС
Кунсулу Ситхалива