Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
ТОО М-Ломбард
Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
Кука Кука
өте жақсы ломбард❤️
15 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
КГ
Кайрат Газезов
Керемет
12 января 2026, официальный ответ
Aigerim Tengelbay
Жақсы ломбард. Обслуживание жақсы
12 января 2026, официальный ответ
Аскар Бакытжанов
молодец барлығын жақсы түсіндіреді сыпаиы сөйлеседі дұрыс қабылдаиды
8 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Айгуль Байдалинова
Специалист Бибигуль вежливая грамотная специалист спасибо ломбарду❤️❤️❤️
2 января 2026, официальный ответ
ББ
Баян Бельгубаева
Хорошие обслуживание.
31 декабря 2025, официальный ответ
НА
Назгуль Алтыбаева
В М-Ломбарде очень хорошо оценивают золото — относятся как к родному. Сотрудники вежливые, всё подробно объясняют, без обмана. Условия честные, обслуживание на высоком уровне. Рекомендую!
ГG
Гулнар Gulnar
М-Ломбардта алтынға жақсы баға береді, обслуживание отличное, сенімді ломбард.
КБ
Калмырза Бек
Всегда алтын тапсырамын баска ломбарттардан жогары алады оте укыпты озимизге береды ракмет м ломбард как родной болып кетти👌🏻
Ерасыл Жаумытжан
Алтынды әділ, жоғары бағамен алады. Өз адамыңдай қарсы алады.
Kanat Bakhytbekov
Добрый день! Отличный ломбарт. У персонала особое отнешение и проявление уважение к каждому клиенту. Бережное взвешиваение драгоценностей и оформление. Все супер. Нам с супругой понравилось их отнешение клиентам и своей работе в целом.
Bakhyt/ I
Спасибо за особое отношение и уважение. Надежный ломбард
Альфия Бахытбекова
Спасибо за консультацию и за вежливые особое отношение 👍
НО
Нурбол Отемисов
Жумысы керемет жылдам ары ынгаилы
11 декабря 2025, официальный ответ
GG
Gulzhan Gulzhan
М Ломбардқа үлкен рақмет! Әр клиентке ерекше көзқараспен қарайды, өте сыпайы қарсы алады. Алтынға бағасын жақсы қояды, басқа жерлерден жоғары береді. Қызметі жылдам, түсінікті, сенімді. Барлығына шын жүректен ұсынамын
10 декабря 2025, официальный ответ
Отлично
27 ноября 2025, официальный ответ
ГА
Гульшад Аманова
Огромное спасибо за уважение самый надёжный ломбард
27 ноября 2025, официальный ответ
Все понравилось спасибо заособое. Отношение
26 ноября 2025, официальный ответ
ГС
Гулаш Сайтенова
Спасибо М ломбард за особое уважение что оказываете коиентам
Zhailan Shotan
м ломбард самый надёжный и лучший
ӘЖ
Әлия Жакыпбаева
М ломбард спасибо за уважение
БА
Базаргул Абиева
М ломбард спастбо за особое отношение и уважение
25 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
Нурислам Талгатов
М ломбард надёжный ломбард
DT
Dametken Tulegen
М ломбард спасибо самый надежный
Aizere Bolatbek
М ломбард мықты
21 ноября 2025, официальный ответ
NS
Nurshat Siilhanova
Самый надежный и родной ломбард
14 октября 2025, официальный ответ
SR
Shinar Ramazan
Керемет жумысынызга саттилик
10 октября 2025, официальный ответ
MA
Mirzagul Alimbetova
Спасибо М ломбарду за особое отношение
GB
ЖА
Жолдас Айытбаев
Самый надежный М Ломбард. спасибо вам
7 сентября 2025, официальный ответ
Проявляют уважение девушки молодцы. Особое отношение к клиентам очень радует. Ломбард надежный уже как родной. Ломбарду спасибо, быстро, качественно, удобный график
СГ
Самуснг Галакси
Ломбардтын туракты клиентимин, рахмет керек кезде тапсырамвз, надежный деп билемиз алтынымыз жогалмай сакталып туратынына кумансиз сенемиз. Уже родной 2-ши уйимдей болып кеткен ломбард рахмет саган
Н
Назира
Бұрыннан бері келе жатқан клиентпіз постоянный. Ең мықты, ең надежный ломбард деп білемін. Смело тапсырып, уайымдамай шаруамды бітіріп жүремін. Қыздар забота проявлять етіп, уважениемен қарап, особый отношениелері ұнайды, өте тәрбиелі қыздар, қашан көрсенде жарқырап отырады молодцы. Анельге кеште келсенде танда келсенде күліп қарсы алады жақсы қыз екен, білімді.
MI
Meiramgul Iliasova
М-Ломбард қа рахмет барлық жағдайы жасалған 👍жұмысыда жақсы.Ішіндегі қыздары клиентпен жақсы жұмыс жасайды екен👍😍 жақсы жұмыспен жақсы жағынан дами берің осылай👍
ZD
Zhanerke Duysenbaeva
М-Ломбардқа рахмет бірінші келуім, іші кең, таза екен. Қыздарыңыз жылы қарсы алып, ілтипат көрсетіп, жылдам шаруамды реттеп берді. Рахмет саган М-Ломбард, дами бер❤️
ШБ
Шырын Баламуратова
Надежный ломбард. Анель нам особо отношение и заботливый и как радной
ЗТ
Зульфия Тилепова
Қыздарға рахмет уважение көрсетіп, заботамен шаруамды бітіріп берді. Осындай особое отношение жақсы көрсеткіш деп білеміз. Рахмет М-Ломбард өркендеп, өсе бер.
УО
Уркун Онаев
Байганина Анель деген специалистке рахмет күліп қарсы алып, үлкенгп деген уважениесің көрсетіп тез тез жұмысымжы бітіріп берді. Забота проявлять етіп барин түсіндіріп жіберді, м-ломбардьы надежный мықты деп білеміз осындай сотрудниктер арқасында
ЖК
Жанна Койтанова
Пришла, оформила, все быстро и качественно. Девочки с уважением относятся к клиентом это похвально. Анелька молодец процветания М-Ломбард
ГЖ
Гулайм Жұмабайва
Ломбард надёжный Спасибо Анельке за ее особое отношение клиенту. Быстрое оформление и чистый филиал что аж хочется возвращаться вновь и вновь
ЛА
Лиза Абуова
Самый наадежный ломбард в Казахстане. Вместе с этим Ломбардом росли наши дети. Особое отношение к клиентам, приветливые сотрудники очень радуют. Спасибо М-Ломбард
Назгул Таджикова
Өте жақсы деңгейде қызмет көрсетті
4 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
NN
Гуланай Каракулова
Рахмет кыздар
18 июня 2025, официальный ответ
Дикон Жексенбаева
Маған жұмыстарыңыз қатты ұнады рахмет сіздерге
9 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе! Біздің жұмыскерлерімізге алғысыңызды жеткіземіз. Пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, М-Ломбард!💛
БА
Багила Амангелдиева