Нұртас
3.8
3.4
❤❤
❤️ ❤️
Ужассс қоо мақтағандар не тамақ жедіңдер? Бір тарелка лагманға 1литр сұйық майды құйып алып келген Пельмен алдық олда майы кілкілдеп тұр Келесіде қайталанбайды дит келесі де келмимдағо Нашар нашар тазалық жоқ ыдыстары лас сынық Жолдан келе жатқан соң амал жоқ кіредіғо
06 Kz
Тамақ жеп отканжер де шыбындар жағаласып жур ужас 😱😱😱😱🤬🤬😡
Мухамед M
Вкусно
Kundyzai Tazhimurat
СЛ
Сергей Лаврентиевич
не умеют обслуживать, жду очередь и подходит моя очередь кассир куда то убегает, на меня внимание не обращает, нуртас г кассир
PP
Pavel Petko
Вкусно, быстро, не дорого. В зале чисто и комфортно, есть Wi-Fi. Для путника то что нужно.
Даурен Асен
Темекы беледы 🫢
УБ
Уалихан Бодиков
Жұмысқа жақын жерде Тамактары өте керемет
МИ
Мади Ибраев
Командировкаға барғанда осы жерге соққанбыз. Тамаша жер!!! Тамақтарыныз өте дәмді, жарайсындар!!! 5 +++ баға қоямын. Тағы осы маңайында болсақ, әдетті түрде соғармыз.
ЕЕ
Евгений Ермолёнок
Аккуенно ! Рекомендую. Вкусно,много, недорого. Девчёнки просто огонь.
ЖР
Жанибек Рахмет
Тамақтары өте дәмді айтары жоқ Очень вкусны
JS
Jora Shkurovoz
Очень вкусный лагман, хорошие цены
Клиент ............
Гречка вся масле с котлетой вместе, такое ощущение как быдто масло сверху залили. Суп гороховый сырой, мясо и горох не до конца приготовленый. Зря сюда зашёл.
Жалгас Жумабекулы