Алгоритм
Учебный центр
MM
Moldir Mamayeva
Алтын Базарбаевнаға көп көп рақмет! Қызым көп жетістікке жетті! Сабақты жеңіл түсіндіреді! Өте білікті маман! 7 сыныпта барып бастадық, бірақ 5 сыныптың программасынан бастап үйретті! 😘💐❤️
Асель Нурманова
Алтын апайға қатысып, НИШ ке түсті балам, алғысымыз шексіз! Өте жақсы жайлы апай! Баламның түсінбеген тақырыптарын жақсы түсіндіріп берді рахмет ❤️
DA
Dinara Amiraliyeva
Пол года ходим к Алтын апай на дополнительные занятия , сегодня решила написать отзыв и поблагодарить её ! Могу сказать что благодаря ей дочка полюбила математику, как говорит дочка Что она очень спокойно и четко объясняет❤️
Биб Ора
Я хотела написать благодарность Алтын Базарбаевне. Она очень грамотный педагог. У моего сына был диагноз ДЦП, и ему очень тяжело давалась математика. Алтын Базарбаевне с помощью ментальной арифметикой удалось научить сына математике. До этого где только не занимались, никакого результата не было. Я опустила руки, думала он никогда не сможет. Оказывается все зависит от метода обучения. Огромная благодарность и низкий поклон Алтын Базарбаевне. Всем советую👍👍👍
Ай Мухамедкалиева
Здравствуйте, хочу поделится впечатлением о занятиях проводимой Алтын Базарбаевной. Моя дочь просто восторге, я записала ее на дополнительную математику по НИШ и после полтора часа курса рассказала мне что ее мозг перезагрузился и что рада будет ходить к ней на занятия. Если хотите чтоб ваш ребенок подтянулся по предметом или сдать экзамены Ент и по НИШу тогда вам к ней 💐💐💐
Манар Кубукулова
Алтын апай Рахмет Сізге, балам КТЛға тұсті. Өте ризамын, Сізге жолыққанымызға. 10 кұнде бала деңгейін көтеріп, результат көріп отырқ. Еңбегіңіздің жемісін көреберің.
РК
Раухан Карымсакова
Алтын Базарбаеана сизге үлкен алғыс аита отырып Еңбегіңізге жемісін көре беріңіз Білім іздеген балалардың алғысын ала беріңіз өз ісінің маманы математика +ментальный арифметика сабағының нағыз маманы ар балаға ерекше көңіл бөліп сабақты үйреткеніңізге мың алғыс👏👏👏
Damir Tleugaliev
Алтын апай сізге көп көп рахмет,еңбегіңіз жемісті болсын,сіздің аркаңызда балам КТЛға жоғарғы баллмен түсті
Арай Турганбаева
Алтын Базарбаевна өте керемет, білікті ұстаз! Өте қарапайым тілмен түсіндіреді сабақты! Оқушыларменде жақсы тіл табысады.