Fast step
ЖБ
Жан Б
качество жок аяк киимдеринин ,ужас клиентпен сойлесуди билмейди дурыстап 👎🏻👎🏻👎🏻
Илеке Трейдер
Стамбудан онлайн заказ беріп алған 3 есе арзанға түседі. Инстада maraltour.kz деген парақшадан 3 арзанға алдым
БП
Ботагоз Пернебекова
Өте нашар қызмет көрсетеді Адамның киіміне қарай Кассадағы админ или кассир Басшылық қадағаласаңыздар Сағат 19:35 бізде уақыт болды деп шығарып жіберді Қыздар пол жуып қойды деп сырттан келіп жатқан клиенттер кіргізбей қойды жарайды деп кетіп жатты Сонда сіздер кімдерге сауда жасайсыздар? Клиент келгенде күліп қарсы алатын саналы киіміне емес тұлға екенін біліп сауда жасайтын адам алсаңыздар 2 адамды киіміне қарап менсінбей жабылып жатырмыз деп шығару надандық ол апайдың Бетінеде айтып кеттім
SA
Simona A
Хотели зайти когда было время 21:50 Нам сказали: Аяктарыныздын изи калады, мы должны сдать отчет , что все помыли и убрались. Жабыкпыз Уровень клиентоориентированности: 0 За то больше ни ногой сюда 😉
СП
Сая Пиржанова
Бүгін барғанбыз детский аяқ киім алуға, 50% скидка деп аиткан басында, размерімізді алып кассаға барсак 40% скидка деп, наличка болмаса сатпаймыз деп калды продавец, алдында карайған пос терминал тур қарап отсаң улкен магазин, сонымен дым алмай кеттік!
Нурлан Ельдесов
Цены очень высокие за пенопластическое подошвы 🤷🏻♂️