Акс
Кафе
Алия
В восторге
Кеше ауызашарга бардык,балык Сазан дами кушті,баклажан салат дамди хрустящ.прямы.Барлыгы мол болды.Ракмет
Ак
Акс, кафе
20 марта 2026, официальный ответ
Рақмет. Келіп тұрыңыз. Әрқашанда есігіміз ашық
СА
Сауле Амангелдиева
В восторге
Шашлыктары прям уаууу келсеніздер өкінбейсіздер официанттары жылы жүзді күліп қарсы алып күліп шығарып салады. Ішіде прям приятно😊😊
КЖ
Клара Жанабаева
В восторге
Акс кафесы ужымына мың алғыс 🙏🧿🌹🌹🌹.керемет обслуживание!!! Нураймен Аксауле ге ерекше рақмет !!! Индивидуальный подход к клиентке!!! Кыздар сыпайы, мейримди.карьерный рост тилеймын .девочки... профессионально развиты в процветании бизнеса !!! Жарайсыңдар ,заказ берген тамактар балығы татти болд 💪🥳🌹🌹🌹
ГД
Гульнара Джаумытбаева
В восторге
Аңс керемет екен шашлик дамдииии екен келсеңыздер окынбейсыңдер Афисанттары кушты екен асыресе Нурай деген кыз
Тоты Картбаева
В восторге
Балық жеуге барғанбыз бәрі ұнады. Қызыметі жақсы. Балдары күліп жүреді жүгіріп. Бәрі ұнады бізге рақмет үлкен -😘❤кереметбәрі Ақсауле. Еркебұлан. Райымбек рақмет❤
Құрбанбек . Ибрагимов
В восторге
Повары отлично готовят шашлык хороший самса вк усный
Аяулым Сүйеу
Совсем не понравилось
Пжолдын бойында, парковкада жоқ, ыңғайсыз жер екен
Айткали Нурмуханов
В восторге
Тамақтануға келдік бәрі ұнады.Тағыда келеміз.Рақмет Еркебұлан
SE
Sarbinaz Esbergenova
В восторге
Балығыңыз өте дәмді екен рахмет, салаттарыныз да. Ақсауле жумыстарыңызға сәттілік
ЕЕ
Ерс. Ерс
В восторге
Акс кафеге рақмет тамақтары балықтары ұнады тойымды порциясы үлкен ұнады бізге😍Ақсаулеге рақмет үлкен❤
Асел Кылышбаева
Было средне
Онша емес,музыкалары ески,туалет есиги килттенип калып ишинде бираз турып калдык,тамактары енди нормальный болады ,кишкене атмосфераны жаксы кылу керек деп ойлаймын
Жанар Джилбаева
Понравилось
Қол жетімді баға
N K
В восторге
Дәмді шашлық пен тойымды шорпа іздесеңіз, «Акс» мейрамханасын ұсынамын.
6 посещений
. .
Каиф
ҚБ
Қамажай Бекбергенова
В восторге
20 феврал күні келдік 15 адам болып туған күнге.Бізге бәрі ұнады тамақтары керемет өте порциясы үлкен екен.Балық өте керемет чикен мен балық қатты ұнады.Кплесіде тағы келеміз қыздарға балдарға рақмет үлкен Райымбек,Еркебұлан қызыметтерің керемет күліп жүред адамдары😍 Ақсауле админ қызға үлкен рақмет жүгіріп жүріп қызымет жасады😍❤️ Рақмет ❤️
БХ
Бахытжан Хидиргалиев
Шашлык 1 сағат күттім даяшы тіпті адамен шаруасы жоқ өте нашар
Улжалгас Суешова
В восторге
Шашлык, жареная рыба өте дәмді екен. Салаттары да жаксы. Персоналдары, обслуживаниесі жоғары деңгейде. Бізге барлығы ұнады. Чисто и уютно. Интерьер кішкене төмендеу. Бағалары өте арзан.
РЭ
Раиса Эмирова
В восторге
Спасибо кафе Акс кафе за приятное обслуживание все было очень вкусно
ИМ
Индира Мамбетова
Совсем не понравилось
Өте нашар😡. Қызмет көрсету сапасы өте төмен. Тамақтары тіптен аз количествода келет. Ожидание / реальность
Нурлыбай Куандык
В восторге
Бүгін АКС мейрамханасына көңіл шәй жасағанбыз.Гүлбара админстратр бастаған,қасында бізге жүгіріп қызмет еткен официанттарға көп рахмет.Тамақтарына енді сөз жоқ керемет бәрі ыссылай келді.Ыссылай самса+чебурики,куры,балық енді керемет дәмі.Келген қонақтарымызда риза болып кетті.Бізде риза болдық осы ресторанды таңдағанымызға😘😇еңбектеріңіз еселене берсін.Рахмет Гүлбара апай!
A…
Akonai …
Тамақтары бәрі күшті 😍
Nurbek Bekbergen
Понравилось
Кутші👍🏻 тамақтар ыстық жақсы самсасы керекмет
БШ
Балнура Шауленова
В восторге
Өте жақсы, бізге өте ұнайды👍👍 кухнясы тамаша. Бір барған адам қайта қайта бара бергісі келеді
5 посещений
Яэ
Я это ты ты это я
Тамактары кушти
Erasul Kutym
Понравилось
Супер
SK
Seraly Kanatbaev
Пивнушка
Абдурахман С
👍
Алия Танова
В восторге
Қуырылған балық , хрус баклажан вобщем керемет
ЖС
Жасулан Саренбаи
В восторге
Тамақтары бәрі кермет. Туған күн жасадық. Уақыты өзгеріпті 2 ге дейін болып. Туған күн жасауға керемет дер тамағы тойымды😘❤
Дх
Дами хан
В восторге
Балық жеуге барғанбыз бізге бәрі ұнады.Қыздарына балдарын рахмет үлкен🤗 Ақсауле,Райымбек,Еркебұлан рақмет❤️
Амина Абдисаттарова
В восторге
Коптен бери бармап едим.отмосферасы жаксы.тамактары дамди.кыздарга спасибо за обслуживание.куштi.
9 посещений
AY
Anvar Yarashov.
В восторге
Бари керемет тамактары шашликтери унады багасыда жаксы бир созбен аитканда керемет 👍❤️
КА
Куракбай Акимбаев
Понравилось
Тамагы,кызмети жаксы,бирак 10 % алады али,коп жерде жок 10%,музыкасы топ,турган жері топ!
. .
Тамактары супер обслуживание кушты
ПГ
Пирманова Гулбара
В восторге
Тамақтары мол тойымды бағасына стоит екен бәрі😍
БМ
Бекберген Мейрамбек
В восторге
Сегодняшний ресторан «АКС» был отличный — самсы были горячие и красивые, а еда тоже очень вкусная и аппетитная.
НБ
Нагима Бимурзаева
В восторге
Тамақтануға келдік бәрі ұнады тамақтары керемет бұйыртса тағыда келеміз.Рақмет Райымбек
ЖК
Жулдыз Кожашова
20 февраль келгенбіз ұнады бәрі.Тагыда келеміз буиртса рахмет
Мурат Утеев
В восторге
Тамактары жақсы орама шашлик ұнады постаянна аламын
Назым Саидова
В восторге
Акстың балығын жедік бүгін, өте дәмді екен👍👍. Ақсауле деген қызға рақмет, жақсы қызмет көрсетті.
ББ
Ботакөз Бергенова
В восторге
Тамақтары прям күшті,особенно люлясымен фриі қатты ұнайды
💋💋Zhamilya💋 💋
В восторге
Я побывала в этом кафе вчера, было очень вкусно и атмосферно. Отношения администратора не передать словами, так заботятся о своих клиентах 😍 Внутри все чисто, и очень вкусно. Главное что доступно по цене Всем советую 👍🏾
RА
R А
В восторге
Посетили ресторан АКС и остались в полном восторге! Очень уютная атмосфера, приятная музыка и безупречное обслуживание с первого до последнего момента. Официанты вежливые, всегда готовы помочь и рассказать о блюдах. Кухня — отдельная история. Всё, что пробовали, было невероятно вкусным! Особенно понравились национальные блюда — всё свежее, сытное и с прекрасной подачей. Порции большие, цены вполне разумные для такого уровня заведения.
ЖА
Жиенбай Айтулеев
В восторге
Күшті ұнады очы кафе банкет керемет өтті Медина официантқа рахмет тиянақты жылдам екен
Miras Tanatkan
В восторге
Өте керемет екен тамақтары дәмді Гуля апайға рахмет
ГИ
Гулсара Ибатова
В восторге
28куни Акс кафеде курдастар мен жаңа жылдық кешимизди өткизип жаксы көңил куйде отырдық тамакдары кушти болды офисантдар жаксы кызмет жасады музыкаларыда дж жаксы админ Аксауле моладец кушти кызмет жасады Рахмет жаңа жылды жаксы кутип алыңдар
ОА
Ондаган Алчинов
В восторге
Тамақтануға келдік, бәрі керемет. Кухня мықты екен
Дарья Дубровина
В восторге
Отличное обслуживание. Быстро, вкусно, чисто.
НБ
Нурдаулет Беков