Нурияш
4.1
7292 Нуртореев
Дурс Шаш кыйп блмит ап адемы шашты бузп 1 бал
В восторге
Аза брат жаксы алады шашты✊🏻
Aslan Omirbay
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Максат К
Совсем не понравилось
Муратжан ваше ала алмайд , калай болса солай алад кисык кисык кылып👎🏻
ЖӘ
Жақсылық Әділет
Очередь жоқ
Бекзат Серикбаев
В восторге
Салон күшті ұнады, мужской стрижка жоғары деңгейде 👍 Мұратжан мастер жаксы алады, красавчик бауырым жұмысына береке берсін алла тағала
BK
Bekzat Kabisalimov
В восторге
Шашты жаксы алады Унады Азамат ағай Муратжан Ағай еңбектерініздын жемістерін көрініздер👍
AT
Adil Tuzelbai
В восторге
Если честно мастер Азамат. Талантливый парикмахер, он мастер своего дела!!!
Сагидолла Капуов
В восторге
Постаянно алдыртам, шашты жақсы алады. Азамат деген жігіт бұрыннан алып беріп жүр, өкінбейсіңдер! 👍👍👍
MM
Make Mashinis
Без очередей своих пускает
Ablaikhan Arazbek
...........
Adil Tuz
Совсем не понравилось
Парикмахер ағай далбан бир айтқанды түсінбейді азғантай қысқарт десем катты қысқартып жиберген. Сонын кесиринен 1 ай бойы шапка кием енді не истим
E
Eggcellent_mood
Хорошая мужская стрижка
Ернар Нургалиев
В восторге
Мужской мастер шашты жаксы алады!
СМ
Самат Мамбетов
В восторге
Нурия салон кушти шаш кыяды мурской мастерлери женсий мастерлери рыза болдым келип шаш кыйдырсандар окинбейсиндер
Жалгас Мухамедин
Совсем не понравилось
Шаш дурыс алалмайт унаган жок