Marjan
4.4
NA
Nuralim Aitkul
В восторге
Магазин керемет және ішінде ассортиментке бай бағалар тиімді Дина жақын болсада маржанға келеміз Таммактары свежый сол ушын
Частый гость
0К
00 Кханн
В восторге
Өте жақсы дүкен! Іші әрқашан таза, сөрелерде тауарлар жинақы тұрады. Ең бастысы — азық-түліктері өте жас (свежий), мерзімі өткен затты кездестірмедім. Көкөністері мен жеміс-жидектері ерекше балғын екен. Сатушылары да сыпайы, күлімсіреп қарсы алады. Осындай деңгейде жұмыс істей беріңіздер, рақмет сіздерге!😍
🤍 🤍
Совсем не понравилось
Бағасы тым қымбат! Тіпті 3-4 есе қосады. Никому не советую!!! Сәл алыс болсада басқа магазинге барған жақсы! Үй қасында деп барамыз, кассиршалар тоже наглая, әр кезде әр түрлі баға(может үстіне қосып айтама) чекті сұрамасаң бермейді.🤦♀️
Аслан Нурлыбаев
Совсем не понравилось
Цены в три раза дорогая, берешь пару продуктов и вуаля , оставляешь 5-ку тыс Не советую, 1 мороженое продает пятикратней цене
Мансур Рустемов
асемай 👍🏻
mykasheev_ _
Супер
Сауалбекқызы Zhuldyz
В восторге
Магазин күшті ішінде барлық зат бар іштегі қыздар өте керемет адаммен қарым-қатынас жақсы😍❤️
ЖУ
Жанғаным Утепберген
В восторге
Күшті магазин бәрі бар ішінде. Кассир қыз вообще супер😍үнемі күліп тұрат и адаммен жақсы сөйлесет👏👏👏👏👏👏👏 супер вообще👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Адема Танбай
В восторге
Өте керемет дүкен! Әрдайым таза, тауарлар ретімен орналасқан, таңдау кең. Өнімдер жаңа, сапалы — әсіресе көкөніс пен сүт өнімдері үнемі балғын күйінде. Бағалары да қолжетімді, көрші магазиндермен салыстырғанда.Қызметкерлері көмектесуге дайын. Осындай ыңғайлы әрі сенімді дүкен үшін үлкен рақмет! Ең сүйікті азық-түлік орным!
Альбина Алиева
В восторге
жанарыс дитін бала жақсы істейді екен жұмысын красавчик 👍🏻👍🏻👍🏻
SR
Samal Rovshanova
Совсем не понравилось
балаларга айкайлап, отирик жала жапканан баска дым билмисиндер…..
НГ
Новруз Гумбатов
В восторге
Магазин оте кушту ассортимент бары бар
QD
Qalinur DAUYENULY
Совсем не понравилось
Бағасы қымбат,білген бағасын қояды. 3-4зат алсаң жәман тегін майчкий пакетінде сатады.ужас…. Затыңды қушақтап кет деп отырады,клент жағдайын жасау деген мүлдем жоқ!!!
KK
Kav Kaz
В восторге
Не а так че не так пикми палочки есть
Kyyrdakk :))
В восторге
Бәрі жақсы,барлық заттар бар бірақ бағасы 2-3 есе қымбат сол үшін 5/4 жұлдыз қоямын.
ТБ
Кушты
Частый гость
a ‘
Было средне
Все дорого и хлебы не свежие но почти есть все
maksss 11
Супер на сән 👍🏻
kD
kairat Daul
Просто норм
KI
Kanat Izbassarov
В восторге
Шикарный магазин все там есть👍
TA
Tursyn Abdereimova
В восторге
самый хороший магазин, есть ассортименты, товары свежий. обслуживание 👍🏼👍🏼👍🏼
ЖИ
Жансая Ильясова
В восторге
Хороший магазин, большой ассортимент, девочки вежливые. Девочки на кассе очень приятные
db
dimash baishahanov
Обслуживание ноль.
ДБ
Дастан Байшаханов
Совсем не понравилось
На кассе сидит девушка злая , кидая продукты считает,агрессивная , ругается ,вечно недоволная уже замечаю не первый раз.Случай был точно в 11:40, 28.09.23г .Прошу решить эту проблему. А так магазин хороший.
💕 💕
Совсем не понравилось
Улкен айел кассада отырган компьютерде баска сан болса ози косып баска сан айтады адамды жынды кылама, бетме бажырайып бирденесин урлап бара жаткан сиякты карайдыгой, ещё типо занятая квитанцияларга карап асыкпай отыргой мен оны сол жерде отыр жумыс истейсин дегендей
nurs ㅤ
Хороший магазин 👍
Nurbek Muslimov
Облуживание ноль 👎👎
SN
S N
Понравилось
Вечно недовольные кассиры, будто из их дома забираешь продукты в долг. Но они хотя бы не обсчитывают как в магазине Сан, за это +1 звезда. Единственный супермаркет в этом дворе с более менее нормальным ассортиментом.