KrosKZ
Магазин мужской одежды и обуви
АЖ
Асан Жумахан
👍👍👍
СБ
Сырым Бекмұханұлы
Некачественный товар касовкалары бір айға жетпей жыртылады
Б.
Берик .
неге уақытнда ашлмайт 10 да ашылатын зат 12 де ашылды ватсапка жазсам оқымайт соқсам алмайт чеза тұрақсыздық уақытында ашылса керемет болады и темболе скитка басталганда клиентті куткізуге болмайт вапше желаням кетып калды алуга олай куткізетындерің бар неге скитка дисндер вапше
AO
Azat Oraz
Керемет магазин! мен осы жақтан футболка мен кроссовки алдым бағалары судан арзан. Ең бастысы сапасы күшті, киімдер бағасын күшті ақтайды 3 ай болды киіп жүргенге ешқандай минус тападым. Товар просто супер! Және де Консультат Алпысбаев Батый ға премия бергеннын қалаймын, себебі ол өте жақсы продавец. Ол маған бәрі киімді көрсетіп және маған қарай дәл киім таңдап берді және де маған тиім жарай скидка берді. Міне оның фотосы:
Баха Баха
Обслуживание нөл жас балдар жүр тауып бер деген затынды через не хочу қарап👎🏻👎🏻👎🏻
БК
Айтбай Т
Идеал. Цена и качество супер 💯
ХА
Холодов Александр
Рахмет большой выбор здесь большой ещё придем 👍🔥
M
1жыл бурын Нб алдым алы бар как новый
AT
Aqarys Toiguly
Обувь норм, удобная, долго носится. За такие деньги супер!!!
Хороший сервис персонал приятный рекомендую 👍
Е🚘
Еркеш 🚘
Обувь хорошая, мягкая и удобная. Хожу в них каждый день, не жмут и не натирают. За такую цену просто находка!🔥
Бекарыс Ильясов
Классный мвгазин обуви качественные👍
M5
M 5
Приобрела здесь для брата кросовки Ему очень понравилось 😍❤️
н
ника
Топ мне понравилось цены приемлемые и даже скидки ниче такие ❤️🔥
ZA
Zhanibek A
Обуви просто шикардос спасибо большое купил здесь кроссы прям идеально идут🔥🔥🔥🔥
Yerbol .
Туфли классные, удобные и стильные. Хожу в них долго, не жмут. За свою цену топ.
Sanzhar Talgatov
Нурлан Ильясов
Хороший выбор, скидки
KA
K A
Дерски кросовкалар бар келын алсандар окынбейсындер🔥❤️багы керемет МЕГА СКИДКАЛАРЫ БАР 💯💯Оригинал товарлар бар✅
Ахат Өскенбай
отличный магазин, приятные цены, постоянные скидки. Всем советую!
Аслан Мамедов
Кроссы огонь, каждую неделю в пятницу у них скидка 20%. Нуждающимся каждый раз раздают обувь, где ещё такой магазин найдёте? Ребята молодцы !!!
Очень харошый красовки
ЕХ
Ержан Ходжамкулов
👍👍✔️✔️✔️✔️
Надежда Корниенко
Качество обуви👎
Aseke11 .
Не очень одежда, как на базаре.