All-express.kz
Сервисный центр компьютеров
BU
Baigazy Umarov
Профиссияналды жұмыс істейді. Проста асықтырмау керек👍👍👍
Aziza Li
быстро,оперативно❤️🔥
ША
Шолпан Абишева
Все быстро и качественно! спасибо👍
СЭ
Өте керемет қызымет
Қожаназар Жаңай
Жігіттерге рақмет!
Гулсара Жанбуршиева
Үнемі осы жерде заправка жасатам, өте тез жасап береді, күтіп тұрып алып кетем👍 Принтер 🖨️ ремонтқа беріп едім тоже тез жасап берді. Өзіме осы жер ұнайды👍 Сәттілік🙏 Рахмет🙏
ГМ
Гулсим Мухашева
Отличный мастер! Быстро починил принтер и всё настроил.
ЖО
Жадыра Омар
Керемет!👍 Әрі тез Әрі сапалы
ЖТ
Жамал Таласбаева
Оте жаксы кызмет етеди.Жылдам кызмет жасайды
Амангелды Мантаев
Обратился в сервисный центр для ремонта принтера — остался очень доволен работой мастера!
Sartay Kurbanov
Компьютерімді All-express.kz сервисіне жөндеттім, өте риза болдым. Барлығын тез әрі сапалы жасап берді. Қызметкерлері түсінікті етіп бәрін түсіндіріп шықты. Ұсынамын! 👍
NK
Nursultan Keldihat
Жұмыс сапасы өте жоғары және арзан бағада.
Ainura A
Спасибо мастеру Канату. Несмотря на то, что закончилось уже рабочее, в 18:30 принял мой ноутбук. При мне же осмотрел ноутбук, сделал небольшую диагностику. Ранее обращалась в другие сервис центры. Тут сразу ощущается клиентоориентированность)
KV
Kris Vorobyeva
Отличный сервис! Помогли с нашей проблемой, никто не хотел заморасиваться, а парень тут нам очень помог! Рекомендую
Өте керемет жұмыстар ұқыпты. Әрі қол жетімді😍👍🏻
Алибек GiveMeFaceOff
Хорошие ребята. Приятно обслужили. Всем советую
AT
Albina Tirkeshova
Қызымет көрсету сапасы керемет👍 Өте жылдам
r
r0uch
Өте керемет, тез жасап берді👍👍
Unix 666
жаксы жасайды жане тез
Алмасбек Назар
Керемет сервис 👍🏻👍🏻
Айбек Ордан
Бұл жердің қызмет көрсету сапасы өте керемет және өте жылдам. Қеңес беремін
ОБ
Орынгул Бесбайкызы
Қанат мастерге көп рақмет! Ноутбукты тез әрі сапалы , дәлелдеп отырып жөндеп берді. Баруға кеңес беремін.
A AA
Қызмет көрсету өте жақсы,сапалы,принтерді тез қолжетімді бағада жасап берді.рахмет!
Айдана Г
Я и раньше заправляла картридж у ребят. Недавно пинтер сломался и выяснилось, что цена за ремонт дешевле, чем у других. Так я забрать не могла столько времени и сотрудник Ерлан доставил на дом в удобное для меня время. РЕКОМЕНДУЮ!!!! цена-качество! сервис!!! и локация в центре
М С
Қызмет көрсету өте жақсы, тез әрі сапалы етіп принтерімді жасап берді. Ерлан мырзаға көп рахмет.
EA
Erkebulan Abildayev
Ассалауиағалейкум ! Принтерді қарап тез жөндеп берді. Жексенбі күні жұмыс жасайды және ерте ашылып тұр!! Сервис ұнадыыы!!!
Актолкын Досымбеткызы
Қызмет көрсету орталығы өте ұнайды. Қанат, Ерлан деген жігіттер - кез келген мәселеңді тез шешіп беретін сауатты мамандар. Көп жағдайда кішігірім жөндеулер үшін ақша да алмайды. Асығып тұрып, телефон арқылы дұрыс кеңес алған кездерім болды. Мұндай жағдайда маман жігіттер өздерін өте қарапайым ұстайды. Алғысым шексіз, осында келуге кеңес беремін👍. Өкінбейсіздер.
SA
Sabit Amirov
Кушти сапалы, уакытылы жасап берди
TA
Tlektes Alimanova
Спасибо большое за помощь и поддержку!!
ТС
Тилеубай Санжар
Жылдам, сапалы, тиімді! Ұсынам(рекомендую). Қызметкерлеріне ерекше алғыс, оның ішінде адамгершілікті Серік мырзаға! Менің сіздердің қызметтеріңізге көңілім толды👍🏼 Көп-көп рахмет! Жұмыстарыңыз-Қызметтеріңіз-Кәсіптеріңіз өрлей берсін! Болашақта тек сіздердің қызметтеріңізге жүгенем және басқа кісілерге ұсынам!
NA
Nurzhan Asamadinov
Жылдам! Сапалы! Қолжетімді! Жұмыстарыңызға сәттілік
Тәттігүл Ләтипова
Принтерімді санаулы минутта тез, әрі сапалы жөндеп берді. Қай уақытта да көмегі дайын, кері байланыс жасасаң жауап береді. Рақмеет.
EK
Elaman Kereshov
Керемет сервис , жумыска жаксы ноутбук тауып берди.
Асель Амантаева
Очень довольна обслуживанием! Починили картридж, заправили и проверили прямо при мне. Всё работает отлично. Отдельное спасибо мастеру за консультацию и советы по уходу.
Маржанат Нураддинова
Обратилась на заправку картриджа, всё сделали быстро и качественно. Принтер печатает как новый, спасибо!
НТ
Нургуль Тажибаева
Ассаляумағалейкум Уа Рахматуллаһи Уа Баракатуһ .Сервис ноутбук каратым замена клавиатуры ! Быстро оперативно вежливо и низкие цены ! МашаАЛЛАҺ Сервис на вышем уровне !Всем советую и цены на аксессуары приемлимые! АЛЛАҺ Баракат Берсін ісіңізге !АМИН АМИН АМИН
ME
Manaray Egemberdiyeva
Сервис өте керемет. Сатушы ағай мейірімді,сыпайы. Қажет затымды тез тауып берді
NK
Nurku Kz
Хорошо сервис у меня ноутбук сломался чотка зделала спасибо all-express Вы лучшие
SK
Serik Kosmaganbetov
Осы жерге жиі келемін, өз ісінің мамандары,жәй ғана пікір керек болса пікірімен де көмектесіп жібереді.
MANSUUURRR
Керемет, бауырлар! Жұмыстарыңызды нақты, түсінікті түрде атқарып, керемет нәтижелер көрсетіп жатырсыздар. Үлкен алғыс білдіремін. Істеріңізге сәттілік тілеймін!
ЭЖ
Эльмира Жумагалиева
Ерлан өте кушти мастер! Менің принтерим аздап суретти дұрыс шығармай калғанда 10 минутта карап истеп берді! Жұмысыңыз табысты болсын!
MB
Meiramgul Begniazova
Комп, ноутбук жөндейтін жігіттерге мың алғыс. Ноутбугімнен ақауын тез арада тауып, сапалы түрде жөндеп берді. Алла разы болсын
отличный сервис, рекомендую
Джон Малкович
Все чисто, быстро и профессионально. Отношение к работе на должном уровне
Нурлан Сомов
Тез әрі жылдам жасайтын жігітер керемет!!!
Аскар Кайыркожа
Ассалаумағалейкум, компьютер жөндеуге кеңес беремін. Сапалы әрі жылдам жасайды.
EM
Erboluly Muhammedsafa
Оте керемет жумыс жасайды жарайсындар жыгыттер👍🏽
Расул
Өте жақсы сервис центр, сұраныс бойынша тез уақыт аралығында ноутбукты қарап, жөндеп берді. 👍