Каз мотор сервис
Автосервис
Abd Abdg
Али ыным рахмет комегыне.
IB
Inju Baurzhan
Брат Али красавчик уакытымды унемдеп Берды. Сауболш брат
Ерлан Балтабаев
Оте керемет майлары оте сапалы жаксы, Ышынде жыгыттерде жумыстарына адал тиянақты мыхты кәм🔥, келындер каранда окынбейсындер
Майя Кусайынова
Электриктар - Али, Алмас деген мамандар машинаның проблемасын тез анықтап жөндеп берді. Өте ұнады сервис👍 Локация удобная еще, жол бойында. Жақсы дұрыс СТО.
Ерлан Назарбаев
Актаудағы ең жаксы СТО лардың бірі. Ұқыпты жұмысшыларымен көзге түсті
𐌌𐌀𐌋𐌉𐌊𐌀 🤍🤍🤍
Самый лучший авто сервис👍
Саламат Келдибаев
Все отлично сделали админ Али красавчик
Ануар Булатов
Жігіттердің жумысы жақсы жылдам әрі тез сапалы май ауыстырды
Алибек Алибек
Услуги маторист автоэлектрик ходовщик каропщик
ZM
Zhanat Makhanov
Сегодня менял тормозную жидкость в этом сто. Внутри есть магазин, там тормозная жидкость 500 тенге, корейская жидкость 2000 тенге, в АСУ АВТО такая же 400 тенге. Грамотно осуществили замену. Имеется каспи голд перевод. Внутри магазина безналичная оплата. Рекомендую. Такая же процедура в техносераисе У Николая работа стоит 5000 тенге. Тормозная жидкость У Николая цены 500, 1500 и 2000 тенге. Рекомендую!!!