Центр плова
2.8
2.8
СS
Солнце Sun
Плов орталығына бардық. Пловтары шынымен дәмді екен, тіпті ерекше көңілге ұнады. Алайда басқа тағамдары соншалықты көңіл көншітпеді – дәмі ерекше ештеңесі жоқ,салаттары дәмсіз. Жалпы, негізгі тағамы жақсы, бірақ мәзірді толықтыру немесе сапасын арттыру қажет деп ойлаймын.
Дана Корганова
Нашарр
AI
Amankos Idreisov
Өте нашар жер адам баратын жер емес Актаудан барып едим таза жер болғасын жаңадан ашылған деп заказ қабылдап тұрған қатынды жоқ қылу керек тамақ писирип турған өзбекти жоқ қылу керек плов алып едим писпеген күріші ашып отырған адам дұрыстап қадағалау керек жұмысшыларды бармаң адамдар өте өте нашар жер
Gulzhaina Yelemes
Обслуживание ноль,адамға сөз қайтарып дұрыстап жауап бермейді,плов суып қалған заказды сүйрелетіп екі сағаттан кейін әкелді.Салаты бар ито уксусты өлтіріп қосқан.
nm
nurtik medebaev
Коже Центр
КХ
Каншаим Ходжабаева
Палауы майлы.Сервис шамалы,кассовый аппараты жоқ,чек бермейді.Тапсырысты жай алып келеді,ұнаған жоқ.
Плов центр дегенге жақсы шығар деп ойлап едім, онша емес пловтары
Мақсат Мұрымбай
Өте нашар, дайын тамақтың өзін әкелуі қиын. Клиент көп болса жетіспесе персонал көбейтіңіздер, қазанда пісіп тұрған палаудың өзін салып әкелуі қиын. Қазанда тұрғасын тапсырыс берген тамағымыз суып кеткен. Өзгеріс керек
JM
Javid M
Пока сижу у вас в кафе и ем ваш плов, решил оставить комментарий, для собственника бизнеса. 1. Плов. Оценка 5/10 Плюсы: - большая порция - цена - мясо вкусное, мягкое Минусы: - качество риса очень низкое. - тарелка для плова маленькая, кушать от туда не удобно, а плова целая гора, постоянно рис вылетает из посуды 2. Самсы с мясом - мясо кусковое, это хорошо.. но оно резиновое 3. Ожидание заказа Понимаю что пришел в обеденное время (12.20) Множество заказов на вынос, но я заказал плов который уже готов, самсу и сок. Плов несли 35 минут, при том что я подходил раза 2-3. В общем в обеденное время девочки не успевают 4. Как можно сегодня использовать тетрадь для записей заказов? Поставьте автоматизированную систему, это не дорого. Мои пожелания: Если это пловхана, сделайте пожалуйста вкусный плов. Замените рис и возможно даже и повара. Плов прям очень слабый. Хотя это может стать вашей фишкой. Такая порция большая не нужна плова, сделайте меньше, но качественнее. Я ем очень много за раз, но даже для меня это много, плюс подают хлеб. Процветания вашему бизнесу. Написал только чтоб вы стали лучше и чтоб ваши гости возвращались к вам снова и снова
БД
Бонд Джеймс
Ет косыншиш ана пловка куриш уйе бермей
ББ
Бердиханов Бахтыбай