Адвокатский кабинет Чунетов Е.Е.
Услуги адвоката
AO
A O
Рекомендую профессионала своего дела! Качественно и доступно
БН
Болат Нурпеисов
Өз ісінің маманы екен, көмегіңе рахмет
Aidana Alijankyzy💟
Өтірік отзывтар көп екен. Ту гистан адвокат іздеп отырсам осы кісі баска адвокаттарга күшті коментария жазган екен щаруамды бітіріп берді анау мнау деп😅 хотя өзі адвокат😂 бір біріне солай поддержка береди аудим өтірік оценка койып😀
Жақсы көмегі тиді, өзінің жұмысына берік екен. Рахмет!
Я Я
Адвокат который дело не до конца доводит! На пол пути кидает и трубку не берет! Самый безответственный адвокат! Не советую!
НБ
Нурбол Бишеханов
Азамат жігіт екен, көп көмегі тиді
Қазыбек Тилегенов
Сауболш, мен ойлаған жоқпын құзырлы органдардан адвокат арқылы ақталып шығып кетуге болатынын. Көке-жәкенің көмегісіз👍
Серик Нуруллаев
Рахмет бауырым, айтканын дурыс орындалды
МИ
Мухамеджан Исламулы
Рахмет! Ақылын дұрыс берді
Ансар Оразалы
Касибине лайык екен, комеги тиди
Galymzhan Moldakadyrov
Үлкен көмегі тиді,белгілі білімі мықты
Канат Шохымбетов
Грамотный отличный адвокат! Главное знает свое дело, профессионал!
Ербол Серик
Ангиме жок, комеги тиди