KimSim
T J
Лично Жаңаөзеннен жегем жақсы суши 10/10
Алихан
Совсем не понравилось
Оте нашар кафе заказ берсен вопще баска зат салып жібереді хоть ескерту жок сурасан ол суретте сондай деп уйалмай отра береді кешрімде де жок лучее баска жактан алгандарын жаксы акшаларынды куртып коніл куилерінді тусірмеи а койындар тіпті пазор!
AB
Aiman Baibusinova
Совсем не понравилось
Донерлери куртакандай, акция деп кояд еще. Бурын жаксы ед казир👎
Nurgul Karzhaubaeva
Дана Махтымова
Все вкусно❤️❤️❤️
Сырымбек Нургалиев
Совсем не понравилось
Бургердың етінен жаман дәм шығып тұр👎🏿👎🏿👎🏻ұнамады , рамен онша емес сыр да жоқ кәдімгі ролтон сияқты
a. 12
Оте жаман🤢🤢🤢
Думан Ермекбай
Было средне
Донер куриный дорогой 1 тысяч тенге и слишком много соуса, пицца неплохая но слишком жирная(масленная), рядом есть по лучше Кафешки, чем эта.