Bierhaus
Банкетный зал
2.1
2.1
N K
Bierhaus банкет залына алдын ала бронь жасағанбыз. Алайда біздің бронь үстінен басқа адамды қабылдап, бізге ешқандай ескерту жасалмады. Кейін «ақшаңызды қайтарып береміз, мен сізге ескертуге міндетті емеспін» деген жауап естідік. Бұл дегеніміз — сіздің броньңыздың құны жоқ, кім көбірек төлесе, соған беретін сияқты әсер қалдырады. Клиентке деген құрмет пен жауапкершілік мүлде байқалмайды. Сондықтан бұл жерге тапсырыс беруге кеңес бермеймін.
Allamova Saida
Вообще ещқандай мереке беру керек емес ол банкетте ужас хозайкалары өтірік сөйлеп қалған
Altynzer Saiynova
👍
Aidana Kulbekovna
Отырыкшы Алайактар сенбендер! Сынык столды сендер сындырдындар деп шша жутыр ема, Алла кози тузеу болсын, уятсыз коргенсиздер. 1000 еселеп шыксын % алганда керимсиндер, не тортын не согын жок компот деп каркаде бергендерин калай кетти? Алла берсин жазанызды
Сим Сергеева
Алаяқтар өтірік сынған столды сынды деп шша
NB
Nursultan Bolatbek
Оте нашар адамдарды алдайды Айканынын бари отирик
BA
Bauka Aldanazar
Тамактары нашар уйге заказ беретин болсандар лучше баска жерден алган жаксы
Beksultan .
Кеше уйге заказдар беріп едік конактар шакырып уакытылы ештене келмеді тамактары нашар тамакка сын айтпау керек бірақ ақысын алғасын тамақтында ақысын беру керек Сервистарынды дұрыстандар сонында озымыз барып алып кеттік
Erlan 12
Типти баратын жер емес барман оте нашар жер 👎👎👎 тамактын ишинен шыбын таракан
KA
Kazbek Alimkulov
Вода рядом питевая аква актау
КМ
Клара Мирзаевна
Өте нашар , тамактары реклама жасағандағыдай емес бауырсақ тамақтары нашар. Айтылған бағасының үстіне 10% алып отыр
𝒆𝒓𝒆𝒔 𝒎𝒊 𝒔𝒖𝒆𝒏̃𝒐
ужасно
МЕ
Мереке Есбергенова
было круто
Forever Young
Не очень...в том же свежаке на много лучше!!!
Ерлан Жанкулов
Құдай сақтасын тамақтары ужас
ЖК
Жулдыз Киикбаева
Просто ужасно 14адам отыратын орындыкка 17адамды отыргызып микрофон платный музыкант платный соктарды 1 рет койып баска ишсе платный чай платный
Айкөркем Төлегенова
Ужссссс обслужиние 0👎🏻