Аңсар
2.4
armankyzy 🪄
👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
aliarkhanova .
Мынау бургерінің түрі прям ужс сырыныңда дәмі жаман! Адам жейтіндей емес! Бреу аңсар десе айналып қашыңдар!
Алихан Доктарбековв
Ход дог тары куи куик кылып берет не советую 0/10
Олжас Д
Бари дамди тек доставка жагын дурыстаса
Донерлері жақсы емес. Құрамы, құрғақтығын қойғанда жеп болған соң іш ауырып, диарея болдық. Ескеріп, сапаларыңызды арттырыңыздар.
Guldana Abdullina
Туз бен бурыштын барин салад,ащщы,ужасное обслуживание
NA
Nurzhanat Amandyk
Заказ кабылдап оны жасамайды, тупо 1 сагат уакыт кетты кутып
Берик Исаев
Донерлері керемет 🤤
Zhaina N
Куринный донерде май коп курицаға қарағанда, не советую
ie
islam erz
Әдемііііі лучшые
Maksat Maks
Не рекомендую такое ощущение что ты кушаешь картошку фри которая завёрнуты в лаваше. Мясо совсем не ощущается
Кожа Кулибаев
Молодцы ребята