Sugar spa
Asel Rustemkyzy
Мастер Мадина😍🔥🔥
LG
Laura Gevorkova
Мастер Гульнара ✨ профессионалтный подход и умение при этом работать быстро 😀 благодарю
Аминат Мимбулатова
Очень довольна работой Асель! Чисто, аккуратно и профессионально. Результат отличный, кожа гладкая, без раздражения. Рекомендую 👍
Толкын Аманова
AO
Akerke Onalova
Мадина апа номер-1 мастер қолы жеңыл ангыме айтып былынбиде қалады 😅❤️❤️
Анар Анар
Мадина апа номер. 1✅✅✅✅ Қолы жеңіл жұмысы таза адаммен қалай сөйлесуды біледі❤️❤️керемет жан😍
РА
Регина Алиева
Без боли , качественно проходит процедура
Айша Абитова
Мадина өте керемет мастер♡♡♡, қолы алтын.
AT
Aidana Tazhibaeva
Асель апаға 1 жылдан бері барамын, қолы жеңіл, всегда уашыт тауып қадылдап жібереді еще🫶🏼🫶🏼 Барлығы супер еще тез тез жұмыс жасайды🩷
АО
Аружан Омирзакова
Мадина мастер керемет мастер,клиентке деген курметимен унайды 1жылдан бери туракты мастерим👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️
Juldiz Juldiz
Мадина апа топ топ😍🔥🔥 ауыртпайды комфортноо өзіме🫶🏻
НР
Нияра Родина
Спасибо большое Аселе за аккуратную и профессиональную работу🌸 каждый визит проходит максимально комфортно и быстро. Очень приятный и ответственный мастер🫰🏻
Асемгул Жанбуршина
Шугар спа өте керемет ұжым Соның ішінде Мадина деген қыз бар өте керемет жұладығо ауыртпайдығо 👍👍👍👍😍
JS
Juldyz Sadykova
Мадина мыкты мастер👍🏻
ГФ
Гулзада Файзулла
Мадина мастер ең жаксы мастер көптен барамын қолы жеңіл😍Алла разы болсн🤲🏻
Zhanar Boltekova
Мадинаға көптен барамын. Қолы жеңіл☺️сөз жоқ прям керемет😘
Akmonshak Kazieva
Долгое время хожу к Мадине,очень быстро и безболезненно делает процедуру. Всегда улыбчивая. Рекомендую✅
Т.
Тәрбия .
Менің Мадикошым керемет маман. Қолы жеңіл.🫰🏻
BD
Baktigul Duisenova
Менің мастер қызым Мадина өте керемет қыз қолы жеп жеңіл адаммен сөйлесуінің өзі бөлек әр дайым жүзіңнен күлкі кетпесін Мадина жұмысына сәттілік берекесін берсін 😘😘😘
GE
Gulnur Elubaeva
Менің тұрақты мастерім Мадина.қолы жеңіл шапшаң тез жасайды😍. Клиентпен сөйлесуі бәрі күшті. Мен үшін самый лучший топ номер 1 мастер
GZ
Gulzhanat Zhumagambetova
Мен үшін Мадина мастер өз ісінің маманы. Тиянақты әрі жылдам жасайды, әрі ауыртпайды. Қолы жеңіл. Рекомендую её. Әрқашан осы мастерге барамын.
Алина Клэптон
Огромное спасибо за гладкую кожу! У мастера Асель просто золотые руки, работает безукоризненно: быстро, чисто и без лишнего дискомфорта. Эффект держится долго, результат — супер!💖💖💖
Акнур Адилова
Акмаа мастер топ топ🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Вежливая;чистая;комфортик ✨🫰🏻
Мастер Ақмарал жұмыстары өте қатты ұнады.Қолы жеңіл прямм тез тез жасап береді барлығын сыпайы күшті түсіндіреді😍😍🔥🔥🔥
Назым Агиманова
Ақмарал консультант кыз барин тусиндирип айтып сатты👍 Рахмет🌸
ЗИ
Залина Ибрагимова
Сегодня сходила впервые, мне очень понравилось, было все легко и быстро, бикини сделали за минут 20. Было очень приятно и мило, вежливые сотрудники. Особенно мастер Багжан который делала мне!
инжу амиржан
😁
Aqqu Elmukhambetova
Мадина мастерге көп ракмет обучение жоғары деңгейде өтті, бәрін от и до түсіндіріп үйретті❤️
Adel Jalmuhomedova
Спасибо мастеру Айзаде, очень понравилась как работает, убрала быстро и безболезненно ✨
Айгуль Джантлеуова
Асел өте жақсы мастер, жұмысын жақсы жасайды!!!
Anonin Anon
Мастер Айзада лучшая🫶🏻 очень быстро работает, делает все аккуратно. Кыздар барындар,советую ее
Zarina Mirzaeva
очень классные мастеры
Лаура Тасмұхан
Мастер Айдана👍😍
Улбос ❤️
Топ мастер Мадинаа❤️ жүзі тек күліп тұрады, қолы жеңіл тез жасайды, жұмысына өте тиянақты😍 всем советую🫶🏻
SZ
Samal ZHumabek
Өте жақсы клиника.
СА
Салтанат Алмуратова
Добрый день! В этом салоне работают профессионалды своего дела! Особенно хочу благодарить Гульнару, красивая, веселая, отзывчивая, мастер на все руки!
РД
Рабига Джармагамбетова
Айдананын колы женил еще тез👍🏻ози де кушти кыз😘
Олимпиада Джаксылыкова
Гулнара очень хороший специалист своего дела 🫠
ЛС
Лаззат Сутенова
Айдана самая лучшая😍😍😍 Қолы өте жеңіл🌹
GT
Gulfara Toktamissova
Айдана самаааяяяя лучшая😍👍👍👍
Жадыра Махумова
Айдана мастер кушті қыз. Тиянақты жұмысы. Өтірік өтірік жасамайды. Еңбегің еселене берсін
Guldana Zheksenbaeva
Мастер Гульнара видно, что любит свою работу и заботится о клиентах. Теперь на шугаринг — только к Гульнаре! Однозначно рекомендую всем, кто ценит качество, комфорт и профессиональный подход. 🌟🌟🌟🌟🌟
Aysaule Kosherkyzy
Асель апа супер мастер, душевная такая, рахмет😍❤️
AM
Anara M
Мастер Гульнара лучшая, делает все быстро и безболезненно 😅 еще очень приятный собеседник
НУ
Нурия Уразбаевна
Мастер Гүлнара қолы алтын, жеп жеңіл, менің сүйікті мастерім💕
G💎
Goha 💎
Мастер Гульнара очень быстро и безболезненно. Мен даже тогызыншы ай аягым ауры кезде бардыммм. Оз жумысынын маманы🤍
АЖ
Алтынай Жеткиншек
Самый лучший шугаринг центр в городе! Гульнара профессионал своего дела ❤️Процедура прошла максимально комфортно — быстро, аккуратно и практически безболезненно.
JS
Juldyz Sakhybaeva
Салон өте таза қыздары сыпайы мастер Гулнара Айдана керемет мастерлер қолдары жеңіл
A_
Anita _A
Более четырех лет хожу к Гульнарочке🥰, супер мастер, все чисто аккуратно и безболезненно!🥰 Рука легкая👍 Хорошая атмосфера sugar spa👍👍👍