Айдай
3.7
И
Итачи
Совсем не понравилось
Садик нашар екен Мүлде унамады Кызымды берген окинп қалдым!
Ааа Ссс
Совсем не понравилось
1 жылдызда жалко даже стажировкылары 1 ай екен Аллага тапсырдым желкесыннен шыгарсын садигымен косп🤣ата аналарын сыйлай алмай турган садик балдарын карайма?🤣
ГА
Гайрат Айтуаров
В восторге
Балабақша өте керемет апайларыда күшті 2 қызым 3жылдан бері барып жүр апайлары өте жақсы басшысына көп көп рахмет
РБ
Өте керемет садик
GK
Guliya Kulmanova
В восторге
Осы балабақшаға толықтай көңілім толады🥰 Тәрбиешілері керемет, креативті, ауызбіршілігі мол🫰🏻 Біздің сүйікті Жұпар апайымызға мың алғыс🌸 Балабақша ұжымы өркендей берсін🫰🏻
BB
Bagdagul Beimanova
В восторге
Балабакшаның апайлары жақсы,менің кызым барады жупар апайы кущті. Кызым кәзір 3 жаста,2 жаста келіп еді біз кызылтөбен катнаймыз. Апайларына сөз жок,білімді, білікті. Басшысы керемет жан, ата анамен карым катнасы жаксы.
Частый гость
АУ
Анет Утесинов
В восторге
Спасибо вам за то, что ежедневно наполняете жизнь наших детей радостью и счастьем. Ваша поддержка и забота помогают им расти уверенными и любознательными. Ваше терпение, доброта и профессионализм заслуживают самых искренних слов благодарности. Мы безгранично признательны за ваш труд и любовь к детям. И хочу отдельно поблагодарить коллектив за общение и понимание родителей, я очень признателен. Это самый лучший детский сад который я знаю, советую всем.
Kausar Smailova
В восторге
Балабақшаға өте ризамыз❤️ Тәрбиешілер өте мейірімді,аққөңіл, балаларға жақсы қарайды,Әр мерекені ерекше қылып атап өтеді,балаларды бөліп жармайды, ұжымыда жақсы күліп қалған 🥰
Laura A
Арай апай😍😍 Сестренкамнын любимый апайы
Tarbiya Abdyeva
В восторге
Жақсы садик апайлары күшті балдарды жақсы қарайды
QG
Qundyz Guvandyrova
В восторге
Керемет садик! Апайлары күшті балаға жақсы қарайды. Менің 1емес 2қызым барды! Басшысыда қарапайым керемет жан! Сіздергеде ұсынар едім👍🏻👍🏻👍🏻Утренниктері де жоғары деңгейде өтеді!
Сания Сагинаева
Совсем не понравилось
Ужасный садик не советую !!! Балага подход жасай алмайд 👎🏻 Ата анамен сойлесе алмайд 👎🏻👎🏻👎🏻 ⭐️1жулдызда жалко 🥲🥲
❤❤
❤️ ❤️
Совсем не понравилось
Балага мулдем карамайды, директоры вообще ата- анамен жумыс жасап билмейды! Бир созбен айтканда баланы сенип тапсыратын садик емес 2 отделыде
TD
Tumar Dzhukesova
Самый ужасный садик👎
As Sm
Совсем не понравилось
Неделю назад забрала дочку с садика Неделю не могли сделать перерасчет То у директора дела какие то, то на телефон не отвечает Еле как сделав перерасчет, попросила убрать ребенка с индиго, чтобы пойти в другой сад, а тут говорит пишите заявление Аллооооо, неделю делали мозг с перерасчетом Неделю она нормально со мной не разговаривала, а тут говорит заявление написать , когда я собираюсь ребенка в сад другой отдавать Одним словом, сам сад на 3, вопросы есть Но директор или администратор кто там всем этим занимается, конечно оставляет желать лучшего
Асемгуль Исакова
Совсем не понравилось
Жауап берулері қиын екен. Адам менсинбейме. Әлде адам тандайма.