Нейрон Мед
3.5
gulnaz .
апайлар злой жаман
Арсен Арсен
Регис номері жоқ бәрі бір біріне сілтеп отыр ужас , берілген номер соқсам алмайды ответ жоқ .😤🤯
Ibrakhim 5
Ай сайын медстраховка деп ақша алып отр енді хирургқа кірейін десем прием 7000 тг дит не сұмдық мынау ең жаман болница осы ау дим 🤦🏻🤦🏻
ЖК
Жандос Куйтакбасов
Невропатолог - какой-то неадекватный , будто это мои проблемы что он уставший и не хочет работать
УС
Улмекен Союнбаева
116- кабинет хирург консультация бергенжоқ 7000т алды. 2000т шофты алды ауыртып, Дәрігер сөйлегім келмейді деді не болды десем айтқан жоқ Сонда біз ақша төлеп барган жағдайда қарамайды Өзеннің халқына обал, не сұмдық
Қазақтың Баласы
Біреудің қалтасы көтереді біреудікі көтермейді но Консультациясы қымбат.
NZ
N Zh
Адам ұқсап жауап бермейді,жұмыстарын міндетсініп істейді
&
&
Нашар өте нашар
Nuray Dzhumabai
Больница барып турсак бизге скорый шакырын дит😆
Нурлан Нурлан
Асанова Талшын жұмыс уақытында кабинетінде жоқ, сағат 12:47 прием 12:00-14:00 арасы болу керек
VV
Vertu Vertu
Күшті 2 лор операция жасаттым
Мирас Койлыбай
Оте нашар кундеринды нейрона тусирмесин 1 жулдыздын ози жалка
Anonim An
Өте нашар. Барсан врачьары окуда дейді. Орнына адам жоққ!
Диля Т
Привет , хочу сказать ,что врачи очень даже хорошие ! И ещё отношение к клиенту тоже очень хорошие . Все вежливые и культурные , сама больница чистая ,советую !
Мансур Аасим
Скорыйдың қыздары справочник емесқо!!! Регистратора номерін дополнительно жазып қоюға боймайма!!! қайта қайта скорый звондай береміз
Ержан Дуйсенгалиев
Стомотологии номер можете оставить тут ? другой номер дали
Айлин Парахат
Окулистке вечно запись. Без записи кабылдамайды. Бос отырады, адам келмей калса. Баска больной кабылдамайды компьютерде жазатын орын жок дейди. Хоть козин ағып кетсе де бприбир. Окулист врач Асхат Еламанович озинше , ешкандай даригерлик жанашырлык, жок.
Адай
Врачтары жақсы 👍
Adai 362
Нормальный адам койыныз регистратурага кай мекемены кай врач карайды екенн 1 сагат турдм 1 соз ушын
Улболсын Кабиева
Записке туру ушин сот телефон хболса, а то городской телефон жок согайн десек
ГО
Гүлзия Омарова
Қызметкерлері өте сыпайы, врачтарының білімді мамандар екені көрініп тұр👏🏻👏🏻
Alnur Abdugamitov
Очень хорошая клиника. Врачи квалифицированные, со всего Казахстана. Рекомендую всем.