LOR clinic MG
ЛОР-центр
4.4
4.4
Джамбулат Тангиев
Хамство,грубость,будто не врачи,а шиномонтажка! «Врач» Серикбол Турибекович вообще возомнил себя наместником короля в этой клинике! Не рекомендую! Главврача не оказалось на месте,чтобы оставить ей рекламацию,надеюсь,что она тут прочтёт!
NK
Nurlan Konyssov
Хотел сделать септопластику в Актау, но прочитав комментарии что-то передумал. Нет дыма без огня, вероятно клинике еще впереди надо проделать много работы по клиентоориентированности.
ЖД
Жанар Даулетова
Была у Лор врача Беибитова Аягоз, замечательный врач,все доступно и понятно объясняет.
Бану Джуматова
Март айында жолдасыма осы клиникада мұрнына, құлағына бірден операция жасаттық Есенбол Артуровичке. Жасатпай тұрып жаксы лор іздедік, бірінші Нейронга бардык, олар екеуін бірдей жасамаймыз арасы 6 ай болу керек деді и дәрігер ұнаган жоқ, дұрыс сөйлесе алмайт пациентпен,бір тегін қарап жаткандай,асығып қапылып тек кашумен болды. Содан lor clinic MG бардык, ол жакта лор дәрігер көп, бірақ біздер Есенбол Артуровичке кірдік, бірден күліп жаксы карсалып, барлығын қарап, тексеріп, түсіндіріп,операцияны құлаққа и мұрынға бірден жасауға болады деді. Суйтіп бір күнді белгілеп операция жасаттық. Бәрі жақсы өтті Аллаға шүкір! Есенбол Артуровичтің қолы жеңіл, өте білікті маман, ол кісіге үлкен рахмет. Алла разы болсын! Т/б Нұрболат Бану!!!
Диана Талгатовна
Лор Аягоз советую👍🏻 Все четко и ясно говорит.
D
Danya
Сервис ноль
А А
с ресепшен персонал дикий, не умеют себя вести корректно, а когда пишешь им то вообще не отвечают, приходится приезжать вначале для записи, а потом уже на прием
КТ
Куралай Тулеубаева
Сегодня была у врача Лора Токжанов Серикбол Туребекович ужасноо!!! Не советаю.Показала операций которые было.Сказал только Кт пазух носа.При том было на руках рентген.Ничего не прописал.За что я платила 10 тыс??? Ужаснооо никогда не приду на этот клинику и вам не советаю.Рукаводства и глав врачи эти клиники обучайте своих докторов как разговаривать и хоть читать выписки.Написала через е-отиниш Облздрав!!!!
АХ
Артур Халелов
Плохое обслуживание
Адильбек Адильбек
Керемет мамандар, толық өздерінің маманы деп айтам
KE
Kamshat Eduard
Сегодня мы были на приеме у Тогжанова С.Т. К сожалению, это был наш первый и последний визит в эту клинику. Важно, чтобы специалист не только хорошо знал свою работу, но и умел устанавливать контакт с пациентом. Да и особого лечения не приписал! При температуре ибуфен😂 и за это 10тыс. Спасибо! К сожалению, уровень сервиса оставляет желать лучшего!!!
DO
Denis Ochepkov
Оплатил приём 10тыс. За это мне прописали капельки, при этом толком обследование не провели. Аудиограмма платно. Странное потребительское отношение. Неуместные замечания от врача просто раздражают. Квалификация персонала оставляет желать лучшего. Больше туда не одной ногой...
ГС
Гульфара Сисенгалиева
все отлично
ПТ
Перизат Токтарбаева
Есенбол Артуровичке алғысым шексіз! маған қатты ұнады. пациенттермен керемет деңгейде түсінісіп, сөйлеседі. қолы жеңіл. өте сыпайы. жоғары деңгейде қызмет ететініне көзім жетті. сіздер де жеткізіңіздер және қасындағы 2 көмекшісі де өте керемет. Осы кісіден ем алсаңыздар өкінбейсіздер!!🥰
Aizhanno1997 Aizhanno1997
1 жыл бұрын қызым қатты ауырып қаралғанбыз, бұрын басқа клиникаларға қаралғанымызда результат болмап еді, Артурович врачқа қаралып шунтер қойдық содан кейін құлағы ауырмады, гнойда ақпады. Честный отзыв 💕 Артурович ең жақсы маман❤️
Майра Исмагулова
После операции невозможно попасть на прием — запись не делают, говорят приходить по живой очереди. Пришли заранее и всё равно прождали три часа! Никто толком не объясняет, когда примут. Такое отношение к людям после операции просто возмутительно. Полное отсутствие организации и уважения к пациентам!
РР
Руслан Руслан
Отвратительное обслуживание, записался на 14:30, прождал до 15:00, там все заходят без очереди, мне говорили «сейчас-сейчас» вас примут, в итоге забрал деньги и ушел, больше никогда не вернусь!
AE
Aikerim Eleshova
Бір апта бұрын жазылдық та ,қырғын очередьпен кірдік Азиякөз дәм болсын
RK
Ruslan Kamilov
Приняли, обслужили на высшем уровне. Рахмет.
БТ
Берик Текебай
1жыл бұрын Рысхан Абылаевна врачқа қаралғанбыз өте білікті маман екен бәіңізге кеңес беремін🤲🤲
М@
Маха @
Прекрасное место
A K
Уважаемое руководство, хочу обратить внимание на организацию работы вашей клиники. По телефону в регистратуре мне сообщили, что приём ведётся с 10:00 до 13:00 по живой очереди. Прибыв в это время, я узнала, что все врачи находятся на операции и меня попросили прийти с 14:00 до 17:00. Однако, придя в 15:30, услышала, что врач уходит и принять меня не сможет. Ситуация показывает, что работа регистратуры организована крайне неудовлетворительно: посетителей дезинформируют и вынуждают тратить время впустую. Отмечу, что в другой клинике, куда я в итоге обратилась, сервис оказался на высоком уровне: врач провёл необходимые процедуры, дал рекомендации, и у меня осталось положительное впечатление. Хотелось бы, чтобы и у вас работа была налажена таким же образом.
Бибигуль
👍👍👍👍👍👍👍
MK
Mrs. Kurmangazieva
Бүгін қызымды қаратуға Аякөз Шоқанқызына келдім. Бәрін өте жақсы түсіндірді. Өте білікті маман екен. Рахмет👍
GG
Gumi Gumi
Профессионалы своих дел!
Азамат Маратович врач от бога, қолы жеңіл, Алматы Астанаға операция жасатуға барудың қажеті жоқ Ақтау қаласында Азамат Маратовичке операция жасатуға кеңес беремін. Осындай білікті мамандар болғанына рахмет👍🏻👍🏻👍🏻
ЖМ
Жарас Мадибек
Футболда құлағыма доп тиіп, есту қабілеті төмендеді. Азамат Маратұлына қаралып жедел құлақ барабанының перфорациясы диагнозын қойып, ем берді. 4 аптадан кейін қайта қаралғанда 100% қалпына келді! Дәрігерге көп рахмет! Өте білікті, кәсіби маман.
ГС
Гулшат Сталиева
Бүгін барып қаралдық,еш ұнамады қарағаны 10.000тг консультация тұрмайды вообще , жарытып ештеңе айтпады ,мақтап отзыв бойынша келіп едік өкіндік,именно Токжанов С деген врачға бармай ақ қойыңыздар ,ақшаңыздың ауаға кеткені ,не берген емін дұрыс айтып та түсіндірмейді.шын науқастан отзыв біліп жүріңіздер
Нурлыбек Куаныш
Өте жақсы клиника! Ресепшнде Дина ханым өте кішіпейіл екен! Ал врач Есенбол Артурулы өте білікті маман! Дым ауыртпай құлағыма шунт қойып берді! Алла разы болсын осы кісілерге! Профилар өз істерінін! Жұмыстарына сатиилик тилейм!
Хочу выразить благодарность Лор клиник, у вас потрясающие врачи, идеальный сервис, все доброжелательные, небезразличные, отдельное спасибо отоларингологу Есенболу Артуровичу, который грамотно выстроил лечение, ничего лишнего не назначил, трепетно относится к пациентам и сопереживает! Весь мед персонал очень отзывчивый и квалифицированный, также большое спасибо медсестре Эльмире, очень доброжелательная и позитивная 🙏🏻 всем огромное спасибо❤️❤️❤️
Дина Нуралиева
Азамат Маратович хороший врач ! Действительно профессионал 👍 огромное спасибо !
Ainur Ainur
LOR clinik дәрігері Азамат Маратовичке үлкен алғыс білдіремін. Қолы жеңіл екен, тамағымда абцесті диагнозын тауып, дер кезінде көмегін көрсетті. Риза болған науқастарыңыз көп болсын!
ЛР
Лейла Расулова
Серикбол Туребекович, спасибо большое за лечение
MK
Meru KMA
Искренно от всего сердца хочу поблагодарю врача Есенбол Артуровича « Лор клиника MG» за Вашу работу, хорошый врач хирург золотые руки безболезненно и качественно. Спасибо и замечательный медсестры
MT
Mereke Tileuova
Азамат Маратұлы және мейірбике Насибаны кәсіби мерекелерімен шын жүректен құттықтаймын! Зор денсаулық, баянды бақыт, шығармашылық табыс тілейміз! Еңбектеріңіз жемісті, көңілдеріңіз әрдайым көтеріңкі болсын! 🥳🥳🎉🎉🎉
РП
Роман Полупан
АЗАМАТ Маратович большое спасибо за сына. Очень помогли.
Б
Баян
Мен Лор клиникага бардым.Азамат Маратовичтің қабылдауында болдым, мұрныма операция жасалды,операция өте сәтті өтті,өз ісіне білікті маман деп ұсына аламын👍👍.Жұмыстарына сәттілік тілеймін🙌
Куатали Калабаев
Есенбол Артурулы биликти даригер Оз жумысына адал даригер, ойымыздан шыкты.
Александр Андрюшин
Всегда приводим своих детей в эту клинику. Нас ведёт врач Серикбрл Туребекович. Хороший специалист, всем советую. Помог нам избежать операции на ухо.
И
Индира
Мен осы клиникағадағы Аягөз Шоқанқызымен Есенбол Артуровичке ризамын. Жүздері мейрімді, бәрін жақсы түсіндіріп берді. Өте білікті мамандар, операциямды осы клиникада жасаттым. Медсестралары да өте сыпайы.
ayana •
Мен Есенбол Артурович даригерге қаралдым.Жақсы түсіндіріп берді Сіздерге алғысым шексіз.Лор клиника ұжымы мерекелеріңізбен
ШТ
Шынар Тастемирова
Азамат Маратовичке көп алғысымды айтамын , Пациентті қабылдауы,Емдеу, пациентпен сөйлесу өте профессионалды дәрежеде 👏👍
Z
Zhuldyz
Есенбол Артурович биринши приемга келгенбиз жаксы тусиндирип берди, бирак прием есигинен шыккан бойда мед.сестрасы 2гиска отзыв калдырынызшы унады деп дегендери куман келтирди. Бирдене деп айтарлыктай али ем болмаса операция жасамадык.
GG
Gulnur Gulnur
Жоламанов Есенбол Артурұлы өте білікті, өз ісін жақсы білетін маман. Ойланбай баруға ұсыныс беремін.
Acmaral Muhasheva
Азамат Маратович жақсы , үнемі білімін жаңартып отыратын дәрігер ретінде білем! Сол үшін осы клиниканы таңдаймын! 2019 дан бері осы дәрегерге қараламыз,операцияларымзда жақсы өтті.
ЛБ
Ляйла Байбориева
Азамат Маратовичке бірінші рет қаралуым, көп адамнан естідім жақсы қарайды деп . Керемет врач екен, өз жұмысына ұқыпты, жақсы түсіндіреді,адамгершілігі мол ,өзіме ұнады. Жұмысыңызға тек саттілік тілейміз👍👍👍
НН
Нурик Нурик
Я хочу выразить свою искреннюю благодарность Азамат Маратовичу, за то что вы внимательно осмотрели меня и провели детальную диагностику,и все объяснили. За профессионализм и терпения во время лечения. Я чувствую себя лучше после вашего лечения. Желаю вам здоровья и успехов в работе. СПАСИБО КОЛЛЕКТИВУ LOR clinic MG за тёплое приветствие и общение к пациентам.
Карина Кив
Лучший доктор Азамат Маратович. Всегда адекватное лечение. Очень внимательный к деткам. Провел в нашей семье уже 2 операции и всё отлично. Так же спасибо Омаровой Насибе. Всегда аккуратна и внимательна ❤️
МЗ
Манар Зинулина
Лор Клиника MG мамандары керемет білікті, пациенттерімен сөйлесуі, түсіндіруі өте керемет. Лор клиникаға балам мен қызымды да көрсетіп, операция жасады. Операцияны Азамат Маратович дәрігері жасады. Дәрігерге алғысым шексіз, егжей-тегжейлі түсіндіріп, балама сәтті операция жасап берді. Больницада жатқанымызда медбикелірі де керемет өз істерінің мамандары, сіздерге алғысым шексіз. Азамат Маратович дәрігердің қасындағы медбике Насиба Омароваға да үлкен Рақмет. Өте көңілді, жылы жүзді, керемет маман. Қашан келсең де күліп қарсы алатын клиника мамандарына үлкен Рақмет❤️❤️❤️ Жұмыстарыңызға толағай табыс тілеймі🙏🙏🙏
Айым
ЛОР клиника MG дәрігерлері мен медбикелеріне Алғысым шексіз❤️ қызыма 1жыл бұрын темпанопластика операциясын Азамат Маратович дәрігеріміз жасады. Өте білікті, мейірімді, балаларға жылы көзбен қарайтын керемет маман! Операция сәтті шығып, қызымның құлақ естуі көтерілді. Балалармен сөйлесуі, ата-аналарымен де түсіндіру жұмыстарын жүргізуі өте керемет! Медбикелерімізге де алғысым шексіз, жылы жүзді, кең пейілді мамандар жұмыс жасайды Лор клиникасында🩷 Әлі күнге дейін Азамат Маратович докторға қараламыз, басқа клиникадағы маманға да барып көрдік, бірақ Азамат Маратовичке жететін ақ халатты ЛОР дәрігері жоқ екенін түсіндім🙏🙏🙏 Өз ісінің білікті маманы❤️ Клиникаға алғысым шексіз🙏 Ақ халатты абзал жандар, дәрігерлер, мерекелеріңіз құтты болсын! Еліңіз үшін қызмет жасап әрдайым, ортамызда аман-есен жүріңіздер!