Premium.auto.atelier
nN
nur.0012 Nur
бары четка шыгарып берді✊🏻✊🏻
Nurbek Zhalgasbai
Оригинал болды өзінікіндей көз тимесін әдемі әдемі
Abdurash Kuanysh
Ерасыл Измухан
Тойота 200 көліген тіккен полигы керемет ұнады
ЕН
Ербол Нурхан
Өзім көлік алып сатып алумен айналасамын, көп жердің рульге оплетка тгетндеры көнілден шықпайтын еды. Осы жерге 2ГИС арқылы тап болып, жұмыстың сапасына тамсанып отырмын. Қолы шебер бала екен оплеткаданда басқа жасайтын заттармыз көп дейді
НЕ
Нұрсейіл Ержанов
Быстро и качественно сшил коврики. Отличная клиентоориентированность, рекомендую.
АU
Али UTEGEN
Сапалы ева полик. Ерканат молодец
ZZ
Zhandos Zhan
Ева полик үшін рахмет ❤️. Өте керемет качествада👍.рульге кожный чехол өте керемет. Ісіңізге сәттілік👍✊ клиентіңіз Жандос
Yermukhan
качество ева поликов очень хорошие👍 мне понравился 👌 рекомендую это место
Д.
Друзья .
Ерканат, спасибо за коврики. Качество хорошее и цены приемлемые. На Камри сшил за 40 минут. И в качестве подарка сшил круглый коврик на одного человека. Сервис просто без слов👍🏻. Советую всем
SNI VI
Спасибо. Качественные коврики. Еще цена отличная. Парень красавчик. Добрый, сразу сделал
Ерканат Измухан
👍👍👍👍 керемет