Кәусәр
Детский игровой зал
Нұрай Демберген
оте жаман.тамактарынан шаш шыкты,адамдары грубыйлас иши
Ж
Жамал
Отличное место где можно посидеть спокойно и поесть вкусно,дети играют спокойно что радует что есть такое место в Актау
Жазира Киркиманова
Ужс грубость ойнауга 3000 толеуин керек ар балага еще ойнап жатрсан бакрп ойлама деп катты сойлейди жерге тогилген фриды салп кайтып акелп тур ужс прям
Артур Артур
Пока дети играют родители могут вкусно и не дорого перекусить. Доступность хорошая
З
Зульфия
Іші өте жақсы, балдарыма ұнады, Жазира деген официант қыз жақсы екен, Заказдарымызды тез тез акелип берди,тармақтары да өте дәмді болды,ойын аланың іші үлкен, жақ ы екен
A
Azamat
Отличный ресторан для детей оффицианты вежливы незнаю почему все пишуть что там мелькие Оффицианты мне показалось они были быстрыми и хорошо работали
АЖ
Айгерим Жолмурзиева
іші лас,адам и так лық толы емес. адамдардан кейін астын тазалап алу кереккой. сондықтан өте лас
Мурат
Балдарыма унады,тамактарыда жаксы екен
Russell
Тамақтары өте жақсы, ойнайтын жері кеі
KK
Kausar Kausar
Супер
Gulzhazira Shatbaeva
Балдар ойнайтын жери Кен тамактары жаксы Бир созбен айтканда жайлы Жер каладан демалып келетин караоке ещё танцпол бар
НУ
Нурболат Утибаев
Менюдеги тамактар жок битип калган шыгар деп оз озинди жубатып отырасын
Анар Кошумкулова
Баламның туған күнін жақсы өткіздік! Бағалары тиімді👍, официанттарға рахмет обслуживание және тамақтары жақсы! Советую баруға. Игравой зал кең әрі жайлы
nurs 66
Өте керемет заведение тамақтары өте дәмді және ыстық боп тез дайын болады. Обслуживание тоже керемет. Дизайн идея өте әдемі. Балалар ойнайтын жерде күшті балаларым бір қуанып көңіл күйі көтеріліп қалды.
И К
Өте жақсы өткіздік баламыздың туған күнін,бәрі ұнады тамақтары дәмді екен,үлкен рахмет !
Aida Asylova
Ужс просто Тамактары онша емес еще кымбат,пюрены 1 сагаттан аса куттик и то заказ кабылдап алып 1 сагаттансон пюре жок орнына донер болама дид🤦🏻♀️ Дым жауапкершиликтери жок кишкентай баладарды официант кылып киргизип койган стол сурткендериде салак 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Меруерт Кенжиева
Тамақтары ужас,іші лас,посудалары кір кір,іші шіріп жатыр,директорынын балдары созге түсінбейтін ақымақ дардай 13тегі ер баласы,кара суды жарты сагатта акеледі,адам баратын жер емес екен
МО
Молдир Отемуратова
Ужас просто админ да шефта жок. Обслуживание 👎🏽👎🏽👎🏽 элементарно чайды жарты сагатта алып келди и муздай… айта берсен коп. Балдар ойнайтын жерде сол баягы дым кызык жок в общем келип кажети жок.
Елена Прекрасная
Понравилось! Вкусно!
Dzhumagaliev Saken
Полный отстой, обслуживания на низком уровне.
Серебренный Цветы
Условия нашар, тамақ ужас қымбат. Балалар ойын алаңында пивоны менюдан алыңыз.
Нургуль Барлыбаева
Приемлемые цены
az
aziza zhaulybaeva
большая игравая зона, очень понравилась детям, вход правда 2000тг но оно того стоит дети в восторге! можно придти утром по раньше и уйти когда закороются в этом и плюс. Рекамендую заказывать лепешу и компот, так как они делают его сами очень вкусные, и официанты приветливые когда заходили поздоровались сейчас редко такое увидишь!!!
Skpiйт Нету
Классная игровая в Каусар А в Мустанге красивый и комфортный интерьер Приятные скидки именинникам😌 музыкальное поздравление!!! Ещё стоит заметить что в Мустанге готовят пиццу и шашлыки у вас на глазах🤤😍
М Madlina
Были здесь и в первые дни открытия, к сожалению ваш центр быстро "сдувается". Цены сильно завышены в меню, музыка не соответствует детскому центру, было ощущение что администратора кто-то бросил и он поставил свой грустный плейлист.
Gaukhar Kerim
Фу фу фу …. Вообще не стоит ходить сюда🤮🤢
S Vad
Просторная игровая для детей, уже не новая правда. Кухня не особо понравилась. Wifi есть, но говорят уже давно не работает.
SB
Smile Be Happy
Зал хороший, персонал тоже, но вот кухня это конечно БЕДА!!! Я такой не вкусный шашлык ещё нигде не ел, пицца вообще ужас. Можете привести детей поиграть но кушать лучше дома.
Алмат Жакиев
Өте нашар қызмет көрсетеді, поварлары нашар екен
Zharas Zhumaliev
2000 тг безлимитно енды
Камила Кеулимжаева
Жаксы жер ұнады 👍👍👍👍
БК
Бекбол Капаров
Жақсы демалыс болды керемет рахмет Кәусар
Эльмира Мергенова
Балаларға арналған кең үлкен ойын сауықтыру орталығы. Іші кең. Әр түрлі зоналар бар. Балаларға қатты ұнады
N K
Пепси 600 теңге ужасная цена, не рекомендую цены повышенное