Sculptor
Центр скульптурирования
Ваше тело заслуживает лучшего!
ФТ
Фарида Ташимова
Выбран компанией
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Асие за потрясающий скульптурный массаж! Уже после второй процедуры заметила, как кожа стала более упругой, ушла отёчность, контур лица и тела стал более чётким. Асия работает очень профессионально, чувствуется глубокое знание анатомии и индивидуальный подход к каждому клиенту.Во время сеансов всегда комфортная атмосфера, мастер внимательная, деликатная и в то же время уверенная в своих движениях. После курса чувствую лёгкость во всём теле, улучшилось самочувствие и настроение. Отдельно хочу отметить, что Асия всегда терпеливо объясняет, что и для чего делает, даёт рекомендации, чтобы эффект был ещё лучше. Чувствуется, что она любит своё дело и действительно заинтересована в результате клиента.Результат превзошёл все ожидания —уходят зажимы, кожа ровнее, а настроение — просто на высоте! Это не просто массаж, это настоящая забота о красоте и здоровье. Рекомендую Асию всем, кто хочет подтянуть тело, улучшить тонус кожи и получить настоящее удовольствие от процедуры. Обязательно вернусь снова.
Т.
Тәрбия .
Өз маманының шеберлері.
Асия Бектубаева
Айда Шарапатовна қолы алтын беттің ассеметриясымен бардым уже 1-2 сеансттан ақ резултать болдым денем босап арқам дұрысталып ұйқым реттелді түнде вапше ұйықтай алмайдын едім аркам ашып ауырып
GP
Gulshat Prmanova
Мастер Зухра Сансызбаевнаның қолынан 10курс массаж алдым.Өз ісінің маманы👍🏻 Денем рақаттанып, өзімді жеңіл сезінемін.
GZ
Guliya Zhumabayeva
Была в салоне , сделала скульптурный массаж лица. Очень понравилось! Аида -Массажист профессионал все сделала аккуратно и с заботой! Чувствую себя расслабленой и свежей! Кожа выглядит лучше! Рекомендую!!
ZR
Zhansaya Rysbekova
Прошла курс лечебного массажа у Іңкәр — очень довольна! 🙏 Много лет (около 7 лет) беспокоило онемение большого пальца ноги и зажатие седалищного нерва. После курса боль ушла, онемение прошло, чувствую себя намного лучше! Іңкәр — внимательная, аккуратная и профессиональная массажистка. Работает с душой и знает своё дело. Рекомендую тем, кто ищет действительно результативный лечебный массаж! 💆♀️✨
Акерке Сагынова
Назерке Есболатқызы. 1 курс массаж арқылы жт дұрысталды. Запор кетті. Басым қысып ауыратыны кетті. Ісік денедегі кетті. Өте білікті маман. Барлығына ұсынамын. Әсіресе Әйелдер қауымына☺️
МР
Мадина Ракова
Зухра Сансызбаевнаға көп рахмет,қолы дерт көрмесін,өз ісінің маманы деп білемін.
Салтанат Даутбаева
советуем, хорошие специалисты 👍🏻👍🏻
АЯ
Асель Якшиликова
Посещаю центр как два мемяца, во перввх после массажа сразу разгуражается спина и такая легкость, работают не поверхностно а с проблебной зоной ну и с телом в целом, очень внимательный топ мастер с сильными руками Молдир Нурбергенкызы, советую!
бб
бла бла
Инкар золотой мастер😍😍😍 глубоко прорабатывает все мышцы. Супер! Всем рекомендую!
Akmaral S
Хочу выразить огромную благодарность Нургуль Нурбергенкызы за потрясающий массаж лица в Sculptor Актау! 💆♀️ После сеанса кожа стала заметно более упругой, свежей и сияющей — эффект просто восхитительный! ✨ Нургуль — настоящий профессионал своего дела: чувствуется лёгкая, уверенная рука и глубокое знание анатомии лица. Атмосфера в кабинете очень уютная, расслабляющая — полное удовольствие с первых минут! 💖 Обязательно приду снова и всем искренне рекомендую!
ЖИ
Жадыра Исатаева
Посетила массаж у скульптора Айдан в Актау. Очень довольна результатом: чувствуется профессионализм, внимание к деталям и индивидуальный подход. Рекомендую всем, кто ценит качество и заботу о себе. 🌸
SI
Symbat Imanova
Асия Тоқанқызына алғысым шексіз🙏🏻өте сыпайы, білікті, өз ісінің шебері. Бәрін түсіндіріп айтады, пациентпен жұмыс жасауы өте жоғары деңгейде! қолының энергетикасының өзінен де Алла берген қасиеті бар екені сезіледі🫶🏻 Мен сколиоз, бет, иық ассиметриясы диагнозымен бардым, бірінші сеанстан кейін денедегі ісіктің бәрі кетіп, жеңілдік сезілді. Өзіме 7 сеанс, ұлыма вальгусная деформация диагнозымен 3 сеанс алып нәтижесіне ризамын! Бәріңізге осы орталықты ұсынамын🙌🏻
Айгул Аскарова
Назерке Есболатқызына көп көп рахмет. Әр сеанста керемет нәтиже алып, рахаттанып демалып шығамын. Қолы алтын қыз. Мықты топ мастер.
ВЮ
Валерия Юндина
Все супер! Огромная благодарность мастеру Асие Токанкызы за ее чуткость, профессионализм и волшебные руки ❤
LM
Leila Mulkibaeva
Спасибо Зухре Сансызбаевне за тонкую работу! қолына дерт бермесін! 🙏 Өз ісіне өте ұқыпты, жақсы маман екені байқалады, рақмет!
Апельсинка Апельсинка
Классный салон . Очень вежливые специалисты. Всё просто супер. Спасибо.
I missed you 🐈⬛
Хорошее место
Ләззат Жомартқызы
Мастер Іңкәр кушты ойланғанымнанда кушты істеді 1 сеанс уже результат бар😍🫶🏻🫶🏻
Алтынай Болатова
Зухра Сансызбаевнаға рахмет🙏🏻 ойлаганымнан да күшті жасады😍🫶🏻
Dina Galymkyzy
Топ-мастер Мөлдір Нұрбергенқызына алғысым шексіз. Өз ісінің шебері екен. Қолыңвзға дерт бермесін!
Меруерт Қали
Керемет, сөз жоқ массаж орталығы! 👍👍Массажист Асия Токанкызы өз ісінің маманы. Қысқарған мойынды 2сеанстан-ақ жөндеп берді. Ішке массаж жасау арқылы айлық белгі(месячный) осы айда еш ауырмастан келді. Басында қалай болар екен деп келіп едім, барлық жағынан көңілім толды👍❣️ Іштегі персоналдардыңда жұмыс жасағандары 10/10👍 АСИЯ ТОКАНКЫЗЫНА алғысым шексіз❣️❣️❣️
Aidana Paluan
Іңкәр Алипбергенқызы топ топ топ❤️🔥 Егер жаныңызға батып жатқан ауруыңыз болса, іштей комплекс болып жүрген жеріңіз болса еш ойланбастан барыңыздар. Өз жұмысын білетін нағыз маман.❤️ Өз денсаулығыңыздан аямаңыздар! 3 рет бардым өте күшті результатты өзімде байқадым. Алда тағы курсым бар қалмай барамын. Сол курсты алғаннан кейін нәтижесі тіпті керемет болатынына сенімдімін. Массаж тек дене үшін емес, жан үшін де үлкен ем екеніне көзім жетті. Шын жүректен айтарым – егер денсаулықты жақсартып, сұлулық пен сергектікке қол жеткізгіңіз келсе, міндетті түрде осы маманға барыңыз! 💖
МШ
Малика Шораханова
Мен осы жерге массажга келип журмин.Ерекше адиспен (метод)жасай ма айтеур аркам,мойным типти ауырмайды.Канша жерге барып журмин олай болган емес.Ким али ойланып журсе атына заты свй ма деп, барыныз,кориниз.Бул шынайы озимнин жеке пикирим.Казир Асия деген маманга барып журмин.Колдары жумыс жасауы унады.Келген клиентке деген ыкылысы да жаксы екен.
DA
Dinar Andirbay
Самые лучшие мастера 🫶🏻🥰 Қыздар, қолдарың дерт көрмесін Всем советую 🤭
Назгуль К
Здравствуйте! Хочу поблагодарить Молдир Нурбергенкызы, за ее отношение к клиенту, за ее профессионализм, за ее ауру такую спокойную💖💖💖 Будь моя воля, ходила бы 2 раза в неделю, а пока хожу 1 раз в неделю, и то хорошо🙏🙏🙏
ГМ
Гулзамира Мырзаева
Мен Назерке ханымға улкен ризашылығымды айтқым келді. Аяғымды басалмай ауырып барып едім. Бірінші массаждан кейін аяғымдағы ауыру басвлды. Денемнің бәрі жеңілдеді. Жалпы денедегі нүктелерді дәл устап массаж жасады. Өз ісінің нағыз шебері екен. Кәсібіңізден ккмел табыңыз. Алғысым шексіз🔥🔥🔥❤️
ТД
Т Д
Была у Аиды Шарапат — все прошло просто отлично! После сеанса тело буквально ожило, почувствовала легкость и прилив энергии. Понравилось настолько, что сразу записалась на второй сеанс. Очень рекомендую!"
RA
Roza Abiyeva
Инкар Алипберген керемет мастер. Өз ісінің маманы🌹 Табысыңыз мол болсын!
ЗА
Замира Алдабергенова
Назерке топ мастерге рақмет айтамын! 1-сеанстан кейін-ақ өзімді жеп-жеңіл сезіндім. Бұйырса, әлі барамын
Аксулу Сарбаевa
Хочу поблагодарить мастера Айдану Максут. Мне все понравилось. Как она делала массаж, и в процессе рассказывала причинах моих проблем. Всегда отвечала на мои вопросы. После массажа вышла, такая легкая и бодрая. Спасибо еще раз моему мастеру Айдане))))))
РК
Раушан Калиева
өте жақсы Мөлдір ханым бәрі тамаша қолыңызға дерт бермесін 🙏🏻
ГК
Гулмира Кулчарова
Инкар қызымнан массаждан шықтым, керім массаж болды👏👏👏, арқа белдерім , жауырындарыма жақсы әсер берді. Келіңіздер, өкінбейсіздер! 👍 менде 2012 жылдан протрузия мойын , бел омыртқада , давление көтеріңкі, осы массаж орталығынан келіп массаж алуды бастадым! Инкар сондай кішіпейіл, өз ісінің маманы,өркендеп өсе бер, биіктен көріне бер 🙌👏🌹
NA
Nurzhamal Altynbekova
Салематсыздарма?! Мен сіздерден 1курс 10 күн массаж алып едім! Мастерім Айдана Максутқызына көп рахмет айтамын!🤗😘 Қолы алтын мастер!🌹 Бәрін түсіндіріп, кеңесін айтып отырады.👍 Массаж алғалы өзімнен жақсы өзгерістер байқадым.🙂 Айдана Максутқызы өз ісінің маманы екені көрініп тұр!🤗 Ресепшнда отыратын қыздарғада көп рахмет!🌹🌹 Барған сайын ашық жарқын, күліп қарсы алып тұрады.👍👍
Айгуль Аксымбат
Айдана Максотовнаға массажаға қатынап жүрмін. Бір күні тұмауратып тамағым ісіп келдім. Фитобочкаға жатқызып емдік массаж жасап берді. Ертесі тіпті дым болмағандай құлан таза ауруынан жазылдым. Керемет. Қызметкерінің. Массаж жасағанда қолының қатты болу керек жерде қатты батырып жәй жасау керек жерге жәй жасайды екен. Үлкен рахмет.
Назерке Сайханова
вчера была у вас на процедуре массаж лица… Мастер Инкар Алипберген классная❤️ лицо сияет❤️ кожа лица довольно подтянулась❤️ и это после одного сеанса✌️ еще дала рекомендаций касательно улучшения здоровья ❤️
НН
Нурия Нурджанова
Понравился массаж, мастер Аида Шарапатовна профессионал 🙌
KA
Kalamkas Abillaeva
Скульптор орталығына алғысым шексіз, мастер Асия Токанкызына ерекше алғысымды білдіргім келеді, результат 1ші сеанста ақ байқалды, үлкеен рахмет❤️
Асыл Балгабайкызы
Асия Токанкызы керемет мастер өз ісінін шебері
MK
Malika Kaibullayeva
Массаж ұнады.Аида өз ісінің маманы екен👍
YU
Yulia Urusova
Массаж отличный, очень приятная студия, мастер Назерке 👍🏻
Алтынгуль Кускулакова
Керемет өте қатты ұнады, бұйырса емді жалғастырамын
ak
aliya kurmambay
топ мастер Мөлдір ханымға осындай кәсіби қызмет үшін алғысым шексіз.
Алия Саликова
Топ мастер Мөлдір ханымға рахмет, массаж керемет!
ba
berik amirbayev
Массажист Айдана супер - мастер своего дела ! Пришел в салон прихрамывая,вышел не хромая )), Получаю шикарную терапию с золотых рук -,Айданы ! Девушки с рецепшн тоже очень приветливы и компетентны в своём деле ! Очень рекомендую салон - Скульптор,если желаете поправить своё здоровье !
СШ
Салима Шуакбаева
Старший мастер Инкарга рахмет! Массаждан кейін көп жеңілдік бар. Аяғымның ауырғаны бұрынғыдай емес, массаждан кейін жақсарды. Жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Рахмет!
Арайлым Ниеталина
Массажист Асияға рақмет, керемет қолыңыз дерт көрмесін, күнен күнге өзгерістер болып келеді, өзімді жеңіл сезінемін, массаж барлық денеме әсерін беріп жатыр, жеңілдеуді сезінемін🙌🏻
Мадина Садихин
Жақсы болып қалдым, бәрі ұнады
ЖН
Жанар Нурумбетова
Массажист Айдананың қолы алтын.Бірінші келген күннен бастап керемет болып қалдым .Жауырын бел ауырғандары қалды .Рахмет көп көп.