Халва
керемет
🐥 🐣
🫠
Рея Р
Сэндвич алдым 3 кусок пицца мен кунде семьяммен барып журм но сэндвич алган едім сонгы барганымда дәмі онша емес жаман вообще тұрып қалған сэндвич ті шығарып қойған бармаспын енді. Ещё майы бар котлеттің неден жасағанын бір құдай білед котлет түрі онша емес подозрительно шошқаның котлеті ма
Ғазиз Жақсығұл
Внутри очень прекрасно,И сможешь выбирать совет вую прийти всё вкусно
Ербол
Қайырлы күн Халва асханасы өте керемет тамақтары советую. Халвада Альбина деген қыз бар өте сыпайы заказды жақсы алады сол секілді персоналдарыңыз көп болсын
ФФ
Фатима Фатима
Ужас яндекс бенен заказ бергенбыз Котлета срои пюре котлет катып калган каска котлета ,котлет болганина окинип кеткен 🤣 Соз жок проста
Торе Жайык Берыш
Класная вкусная еда. Круглосуточна. Парковка бесплатная
AI
Asylbek Izimov
Тағамдары өте дәмді
RZ
Ruslan Zhanabekuly
Ассаламалейкум жақсылар. Асхана жақсы тағамдары дәмді. Қызметжасапжүрген қыздар сыпайы. Ұсыныс: Халал стандартына сай киіндіріп қойсаңыздар қыздарды. Арғы жақтағы кухнядағы апайлардан қорқасын беріқарай шыққанда (залға) киімдерінен. Бөкселері, тағы басқа жерлерінен томпайып шошайып дегендей. Клиенттеріңіздің 70-80 пайызы ер адамдар болғандықтан☝️ жазып отырмын. Тағам халал болғандықтан персоналда осы стандартқа сай болса.
Мырзахмет Алибек
Доставканы қателесіп ауыстырып салып жібереді,бұл жағдай 1 ші рет емес уже.Тамақтарына сөз жоқ дәмді.
МР
Муратбай Рахметов
Қойдың басын алдым дұрыс үйтілмеген жуылмаған лас, тұздығы сорпасы жок сухой басты берді . Ужыс
KB
Kamilla Bazhanova
Сервис очень плохой, заказала через волт, ждала 1 час 30 минут потом отклонили. Не советую
БД
Бакберген Даригулов
Услуга доставки хромает. А так у них вкусно. Твердый 3 звездочек.
Nurs .
Заказал через вольт, заказал ганфан, салат и лепешку. Мне положили плов, салата нету, ну за лепешку конечно спасибо что не забыли. В прошлый раз заказывал через яндекс они забыли мохито положить. Теперь же вообще другое положили, почему за плов я должен переплачивать который я даже не заказывал?(плов 1960, ганфан 2590) Связался с тех поддержкой вольт, они сказали что связались с рестораном и ждут ответа, до сих пор ждем. У меня время обеда как бы идет, но им же на это наплевать.
MK
Maksat Kokanov
Все вкусно было, особенно плов и куырдак
All Youtube
Доставка сервис өте нашар!
Aral Aral
Вообще ноль заказ бергенде ответ қайтармайды
AB
Arys Barin
Тамақтары жақсы,арзан әрі тез дайындалады👍
GB
Гулназ Шарапов
Тамакдары дамды.
BK
Batyrkhan Kemalov
Уят уят агаиндар алмандар 1500тенгеге сорпа алп ишынен 2штук карточка менен 1штук ет шыкты алданп калманыздар багасына карап алданбандар
J Karlae
Буквально вчера заказала у них плов, и что вы думаете? В плове оказался этот длинный волос!!! Заметила я, когда во рту почувствовало это. Аппетит испорчен, плов тоже!
N
👍
Анель Демеубаева
Тамактары дамі жок👎🏻
Юра Шатунов
бәрі тойымды ұнады рахмет !
Zhanar 🌙
Заказала через чоко несколько сетов, так как там была 40% скидка на меню. Чесно, почитав отзывы, думала отменить заказ. Думала скидка, еще и воскресенье в обед, наверное отравимся или все будет не свежим. Но оказалось все было свежее и вкусное. Даже удивилась. Спасибо Халве, выручили.
ХБ
Хан Бейсен
порожняк бағасы дәміне , порциясына лайықты емес
au
apple user
не заказывайте и не ходите к ним, всей семьей отравились после ужина.
ZU
Zamzagul Ubaidullina
19.10.25 . Сервис өте нашар. Раздачада тұрған қыздар өте дөрекі. Аузынан келгенді айтып тұр. Админстратордың өзі тыңдата алмай тұр ол қызды. Масқара. Басшылық бұл отзывтан нәтиже шығарады деп үміттенемін.
Мария Чертовски
Заказывала манты. В яндекс 6 штук, привезли 4… плюс полупустые какие-то…
Ayanagul Zholdashova
Бұл асханадан көңілім қалды. Тамақтың дәмі нашар, сапасы көңілден шықпады. Қызметкерлердің қарым-қатынасы да дұрыс емес болды. Тазалыққа да мән берілмеген. Қайтадан келмеймін.”
ZA
Zhaniya Ametzhanova
Заказ қабылдау өте ұзақ, қызмет көрсету төмен!
GJ
Gulbahar Jalgasova
Тағамдары өте дәмді😋
Azamat Aitmukhanbetov
Вкусно, быстро
AN
Aman Nogay
Самая невкусная котлета которою я кушал. Смените повора
BS
Bekarys Sidullaev
Тамақтары тіл үйіреді
АУ
Акылбек Унгаров
Керемет
Madina E
Шашлык зорр кушты бары бар👍
Мурат Клан
Зор
Александр Фомин
Вот что надо знать о правильной работе с гостем, что администрация, что работники вообще не знают законов и норм общения с гостем. Плов был вкусным но с таким общением и отношением, себе свой плов оставьте. 0/10 не советую.
ВБ
Вася Безпридельщик
Ассалам Алекум,что-то тамақтарын нашарлап бара жатыр!!!бұрынғыдай емес!!!
Айгуль Саликбаева
Все было вкусно 👍👍👍
Даулет Назаров
Барлығы ұнады, бағасы өте жаксы, кызметкерлер күле қарсы алды
zxc hYpeR
Там ужасно, не советую
АЖ
Асылбек Жантуганов
Салематсздарма бұрыннан бері осы кафенің қонағымын 4 5 аи бұрн жақсы еді ал бүгін менің деген көзқарасым өзгерді поварлардың салақтығы осылаи міне,тамаққа деген немқұраилы қараиды,өте салақ админ қарамаиды заказ қабылдар алдында қуырдақ заказ бердім заказ алды доставка 2 минуттан кеин бітіп қалыпты кешіріңз деп тұр 5 минуттан кеин тагы жазды даин болды кешіріңіз деп адамдарды ойыншық көреді
TK
Talgat Kuspangali