Ломбарды
Самая высокая оценка золота, электроники и техники
Б
Наран5 отзывов
6 февраля 2026, официальный ответ
Самал Сардарбекова7 отзывов
3 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Қалдырған жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
BN
Bekbolat Nurzhan1 отзыв
31 января 2026, официальный ответ
Peter 79 5212 отзывов
29 января 2026, официальный ответ
gari_o12 _1 отзыв
Молдир Сандибек1 отзыв
23 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за оставленный отзыв. Очень приятно, что остались довольны визитом в филиале. С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Жазира Дүйсен4 отзыва
23 января 2026, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
СГ
Сергей Грегорий6 отзывов
18 января 2026, официальный ответ
МЕ
Марат Есенұлы3 отзыва
17 января 2026, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Apple User1 отзыв
Муратова Марал6 отзывов
ud
ulbolsin dagestankyzy6 отзывов
5 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Рады получить такую обратную связь! Спасибо за высокую оценку и поддержку нашего сервиса! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
tanirbergen. о2 отзыва
ВВВ ХХХ3 отзыва
Iliyas _1 отзыв
Akerkem Mukanbetkarim1 отзыв
4 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо, что уделили время и написали отзыв. Были рады вам помочь.С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
РН
Руслан Нургалиев5 отзывов
3 января 2026, официальный ответ
Алия Алиева4 отзыва
3 января 2026, официальный ответ
Nurlan Abdurakhmanov17 отзывов
Бүгін осы жерге келіп өкініп кеттім! ipad air 4 поколение барлық заттары түгел ремонт көрмеген планшетті қаншаға бағалады деп ойлайсыздар? Ка айтам күлмеңдер... Енесінің а1000 мы 7 мын тг😏✋🏻... Сосын айттым мазактап тұрсыңдарма? бұл олх те 200 мын турады деп едім жақсы онда 10 мын береміз деп , Қоясал керек емес деп едім жақсы 15 мын соңғы баға деді. 1/2 кунге тиын кажет болғансоң жақсы деп келістім ... Жарты сағат күтіп бір кезде біз базаға тіркей алмадық кредитіңіз бар соған шығар деп шығарып салды!🤦🏻‍♂️ Енді логичный сұрақ! Ломбардка адам еріккеннен келеме? біреу кредитін толеу үшін келед, біреу айлығы кешігіп жатқансоң кредит бермегенсоң келед амалсыз.. Не издевательства сендердікі? Жетіскеннен барама адам ондай жерге? Мен 200 мын туратын затты залогка тастап 15 мын сурап турган тірлігіме ұялып тұрсам турып влп кредит история деидіғой акең🤦🏻‍♂️... Как будто дымсыз карызга акша алгандай... Бұндай ломбард брлмай жабылғандарын дұрыс ау ... Бармай турып алдын ала сұдым звандап. Ия келіңіз жоғары бағалап береміз деп. 7 мын тг жоғары бағама ?
2 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін біздің филиалда қай уақытта болған күнін ж…
Akma 🤍1 отзыв
27 ноября 2025, официальный ответ
MD
Misha Daul8 отзывов
25 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день! Мы ценим и уважаем каждого клиента. Благодарим за положительный отзыв. С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Ахмет2 отзыва
21 ноября 2025, официальный ответ
Асыл Муратовна1 отзыв
27 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
НР
9 октября 2025, официальный ответ
B
Bemurat1 отзыв
17 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Уточните пожалуйста Ваш контактный номер телефона для того чтобы мы могли разобраться в…
Termit 2111 отзывов
9 сентября 2025, официальный ответ
SA
Salamat Azarov2 отзыва
9 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что уделили время и написали отзыв. Рады были вам помочь!С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
А.
Арман .13 отзывов