Conte Movie room
zhannur islamkyzy
просто 5еу
AZ
Asemgul Zhakenova
Конте кинорум өте күшті,комфортный прям үйдегідей атмосфераа😍✨Лаура есімді персонал қыз милашка такая,қосып беріп күлімсіреп тұр,вежливая.Тағы да келеміз,всем советую келіңіздер👍🏻😊
Anelya Ya
Кинорум понравился! Комната чистая, тёплая и уютная, звук и картинка отличные. Персонал вежливый, всё объяснили и помогли настроить. Время прошло незаметно. Хорошее место, чтобы провести вечер с друзьями или второй половинкой.🫶🏻💕🎥
Ахмет
Стаканы китайский тез сынып қалады
Камшат Какеш
Қызмет көрсету өте төмен, қарапайым киноны қосып бермеді, тек экранды қосты да кетті, бөлме лас, жағымсыз иіс бар, дәретхананы мүлдем қозғамай ақ қойдым🤦🏻♀️ Ресепшнде қыздар неге отырғанын түсінбедім.Қыздарға түсіндірме жұмыстарын өткізуіңізді сұраймын
aydana ruslanova
Сотрудник вообще не работал. Показал комнату и все, дальше сами разбирайтесь. Не показал что где, не дал посуду. Пришлось все самим делать. Пол времени потратили на то , чтобы включить фильм, потому что все время интернет не работал и фильм все время выключался. Нам пришлось включить свой интернет, и потратили 20-30 минут, чтобы просто нормально посмотреть фильм.
emilx xxL
классный
Star Moon
Бүгін контерумға келгенбіз, сотруднигінде ешқандай клиентоорентированность жоқ.Өте дөрекі, уақытымыз бітсе трансляцияны стопқа қойып тұра береді, келіп айтып кету жоқ??? Касса жақтағы сотрудникке барсан, басқада келетін клиенттеріміз бар шығар деп мінездерін көрсетеді, сервис на нуле просто. Біз бесплатно жалдап жатқан ештенеміз жоқ, қосымша ақшасын төлеп отырмыз. Осы 2 жыл бойы келіп жүр едім, бұрын сервис басқаша еді, қазір білмедім не болғандарына, ауыздарына келгендерін айтып, көздерін алартып отыратын болған. Келесіде келмейтіндей болдым. 😐🥴👎
a. dikosh.
самое лучшее место, всегда с друзьями выбираем вас
Перизат Жанатай
Іші әдемі, уютный комфортно👍🏻
Bokenbai
нормально, иногда в каникуле пойду там
Акбобек Изтурганова
2022ден бері келетін едім іші таптаза болып тұратын еще кино уакыты асып кетсе ескертіп келіп айтатын уакыт болды доплата толейғоятынбыз. Бұрынғы персонал жақсы тиянақты жасайтын жұмыстарын. Казір іші лас туалет вообще беспредел киноны стопка койыптастап отыраберед келіп айтпайды өзің барып сұрамайынша Качество ухудшается! Раньше было лучше!!!
Shaxnaz Yerbolat
😍👍🏻уютно Камила атты персонал милашка🥹, барлық жағынан көмектесті, даже чай, кофе дайындап берді. Үлкен рахмет, тағы да келеміз
Пин
Арендовали кинорум для дня рождения, было весело и уютно. Комната просторная, комфортно все разместились. Из персонала была одна девушка вежливая и доброжелательная, всё объяснила. Есть настольные игры. В целом всё прошло отлично, остались довольны. Хорошее место для отдыха с друзьями.
пузо
Идеальное место для вечернего просмотра фильма с друзьями! Были уже несколько раз, и каждый раз всё на высоте. Администратор Аксункар всегда приветлива, вежлива и помогает, если что-то не получается с техникой. Очень довольны сервисом
Аружан Абишова
ЕҢ УЖАСНЫЙ КИНОРУМ. ПЕРСОНАЛ ҚЫЗДАР УЖАСНО ГРУБЫЕ. МЫНАНДАЙ ПЕРСОНАЛМЕН ӨСПЕЙСІЗДЕР!!!!
Ибра Брат😘
Фигня
Айару Мұратбекқызы
ужс,бардык инста болек багасы шын омырде болек персонал жумысыда жаман грубить етті,комталарда кіші фотодан
Диас Олжабай
Кинорум оте катты унады іштегі кыздар өте сыпайы іші таза 100/10
КБ
Камила Базарбаева
Кинорум қатты ұнады,ресепшндағы қыз өте сыпайы,қызым туған күнін жасады,балдар өте көңілді өткізіп,ұнаған киносын потолок эмоциямен қарап,күшті көңіл күймен өткізді.Жұмыстарыңыз берекелі болсын🤲🏻Рақмет❤️
Amanat Shetimov
Класс мне очень понравилось
AlsoX AI artificial intelligence
Комфорт+👍
aidanek
Уютное место с комфортом и отличной атмосферой для просмотра фильмов. Рекомендую!
Zh ❄️
Очень хорошое место всегда иду к ним, когда хочется расслабиться, приятные цены есть кухня рядом маки маки, картинка хорошая персонал тоже, девушка до последнего ждала нас💯💯💯👍 Бывал там 9 раз вчера побывал 10 раз🫰
A A
Почаще стирайте пледы на которых лежат и подушки!! Ощущение будто вообще не стирается и не меняется
CM
Conte Movie room, кинорум
1 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, нам очень жаль что так получилось. Будем улучшать ситуацию. Спасибо за отзыв 🫶
Александр Гребёнкин
понравилась девушка по имени Камшат
печеньки, чай и даже кофе! с молоком! и сахаром! мягкий диван, уютные комнаты с мини лампочками. кондиционер в жаркий летний день и тееплые покрывала зимой. хорошее место для посиделок с компанией, празднования день рождении и просто просмотра выбранными вами фильмов🩶
Назгуль Кам
Хороший мувирум. Всегда бронируем тут. Чисто и тихо, хорошие админки. Рядом если что есть маки-маки оттуда можно заказать фастфуд до приезда и наслаждаться фильмом ✨
СТ
Сакен Такее
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Мадина Өміржан
Іші кең, ыңғайлы, группамызбен барғанбыз, ұнады👍🏻
Ардак Сатыбалдиева
Супер. Уютно
НА
Нұрлан Аяпбергенов
ақтауда осындай жер бары қуантады, өте керемет😍демалуға таптырмайтын жер😍😍👍👍👍
Самат Нышанбаев
Өте жақсы заведения , ұнады. Барлығы жоғары дәрежеде! Баруға кеңес беремін! 👍👍👍 10балдық шкаладан 11 қоямын!👌🏽👌🏽👌🏽
НХ
Нурлыбек Ходжаахмедов
Отте күшті екен маған унады
AC
Akmaral Chaudirova
Мне лично так нравится этот кинорум, все идеально😍
ЛБ
Лаззат Бекбаева
Очень комфортно
ЛС
Луиза Сейдуллаева
Керемет жер, іші таза, атмосфера күштң😍😍
CM
Conte Movie room, кинорум
10 марта 2023, официальный ответ
Рахмет 😊
Еркебұлан Бимұхан
Қызмет көрсетуі жақсы 👍
Naz Zik
Всегда демалуга тек осында келемиз. Оте керемет жер!! Иши барлыгы таза. Фильмды озимиз косып ала берсек болады клавиатурасымен. Жагдай да жасалган, микроволка, холодильник, посуды, кипяток и чай со сладостями барлыгы бар! Персонал тоже хороший, доброжелательные люди! Рекомендую всем👌
ЖК
Жаксылык Кемалов
Топ топ🤪🤪🤪
Асем Коныскалиева
Отдыхаем только тут) афигенное местечко
Abdullaomarh Abdullaomarh
Всё классно 😍
Жанар Тажикова
Атмосфера очень классная! Нам с парнем понравилось
John Johnson
Очень уютное место