Nuraeva_aaa
Косметика и парфюмерия
4.4
4.4
hadjimurattbhn ❄️
Іші адемі бокстар құрауға болады
Aizz ~
НТ
Нурсултан Теменгалиев
Супер
N. .
Қыздардың адамға деген уважениесі жоқ.
Kura 🤍
Куштыы 😻
S
Ss
нормально
Нургул Жаксылык
Осынын бәрін сол жерден алдым ап арзан күшті бырак кыздар адамдарга дұрыс кызымет корсетпейт
Aibike😍 Mukhtar
Прям күшті консультанттарды күшті арзан😍😍
Akerke
Топчик😘
GulZ K
Мне не понравилось обслуживание клиентов, я понимаю если бы было бы много клиентов но нет. Я смотрела товар и задумалась и вдруг с моих рук вырывают товар и ставят на витрину. 😟 Такое отношение показалось мне недоброжелательным.
Айкош Б
🔥
AIDA. S
супер
Малика Татлымуратова
2 рет келип турмын жабык новый точкасы неге тугиске закрыто деп койып коймайды ?
МЕ
Молдир Ергали
Кымбат
Мұхтарқызы Айзере
Всегда осы жактан аламын
asylay maksot
не уважают покупателей, не здравствуйте не до свидания. могут только косо смотреть.
kamoshhh S
Арзан+20 процент скидкасы бар😍😍
Bolatbai Aisulu .
Всегда покупаю тут
Gulnur Zzzz._7292
керек заттарымды доставкамен алдрамын доставкалары тез сразу келеді😍
Гүлнұр Қылышбекқызы
Магазин и сервис 🔥🔥
Арай Салыева
magazin ote zhaksy tovarlary arzan izdegen zattyn barlygy bar
Назерке Онгарбаева
Доставка өте жақсы и жылдам🔥🔥
Akerke Askarkyzy
Сервис😬
Марина М
Сервис супер не керек барин жибердик дал солай оплата кабылдап адресимизге салып жиберди жок затты ескертип аустырып барлыгы унады менеджер супер 🫶🏻
. .
Доставка өте жақсы жасайды тек осы жерден заказ береміз бағалары өте төмен соған сай косметикаларыда өте жақсы қыздары курьер жіберіп салып жібереді жетіспесе ескертеді күтіп тек осы жерден заказ береміз рахмет😍
❤️ ••
Сервис не очень , онлайн заказ берейн десең минималды заказ 2000 дит не прикол? Жалпы дұрыс консультация бере алмайды кыздар.👎🏻👎🏻👎🏻
PI
Perizat Izbasxanova
Доставкамен жұмыс жасайтын қызы дұрыс ответ бермиді сынық зат салып жберіп соны айтып жазсам оқып ответ бермит жауапкершілік 0
мерей Сактаганова
косметикалы вауу
S💛
S 💛
Неге зарания айтпайды тестер емес деп дм жазуда жоқ кайдан блесн тестерма тестер емеспа
Gaziza Shoibek
куштии
Акшолпан Артыкбаева
Ужас сервис 0
Nuray K
сервис просто ужасный! наборларды көрсетесіз ба, әлі таңдамадым, қайсылары в наличии бар? деп онлайн жаздым. аккаунттан қарап таңдай қойыңыз, сосын бізге жіберіңіз в наличии бар ма, жоқ па айтамыз дейді 😂🤦🏻♀️ клиент сұрап тұр ма сразу көрсету керек қыздар! клиент уақытын құрметтеу керек, мен іздеп отырып таңдап, сосын именно сол в наличии болмаса менің де уақытым кетеді! клиенттерге дұрыс относиться етіп үйреніңіздер)
Фатима Арманд
Ішінде жұмыс жасайтын консультант қыздар адамға мүлдем дұрыс жауап бермейді. Дәл алдарына барып бірдеңе сұрасаң жауап беріп болмайды. Келіп тұрған клиенттерге менсінбей қарайды. Ішіндегі жұмысшыларды ауыстыру керек. Дұрыс жауап бермеу,клиент сұраған затты көрсетпеу,слишком грубый сөйлеу ол келіп тұрған клиентке деген сыйластықтың жоқтығы!
Марьям Абдулла
Касметикасы өте ұнады😍
НО
Назгуль О
парфюм кушты иысы стойки унады) касына комплимент косып салып жыберыпты😍😍😍😍😍😘
МЖ
Мадина Жайлыбаева
Маган заттары катты унады супер енди соз жок 🥰🥰
НТ
Нурсауле Турмуханова
Уже который раз покупаю здесь косметику как онлайн, так и оффлайн. Сегодня тоже заказала много косметики, большое спасибо за консультацию. От и до мне помогали, отвечали как можно скорее. Все было очень аккуратно собрано😍❤Менеджер помог выбрать то, что мне хотелось 😍❤Особенно осталась довольной спреем и кремом которую она выбрала для меня, хотя мне редко так что-то может понравиться.❤Положили подарочек, что очень мило со стороны магазина, очень довольна заказом❤
Nursaya❄️☃️🤍 Abdizhamil
игнор,разговорный этикеттен хабары жоқ! мына консультант қызды жұмыстан шығарғаныңыз жөн ☺️
arrauroraa 🤍
Вопще ответ бермиды тупо игнор тыгып отырады
ZK
Zaira Kazykhan
Просто ужасссс, игнорга тгады
@sugirbaievva_ nur
Өте нашар іштегі қыздар, тәрбиесіз грубо сөйлейді, адамга аларып, менсінбей, жсқтырмай үстімізден қарап, кассирыда консультант қыздарыда, өздері бір автодромда жумыс жасайтындарына хабары жоқ, бір офиста жұмыс жасайтын адам ұқсап, кішкене деңгейге сай болу керек, магазин жалпы жақсы бірақ қыздары нашао💆🏽♀️
Laura S
руководство научите подчиненных разговаривать с клиентами! қате консультант қыздардан кетті, кешірім сұрап шындығын мойындаудың орнына, клиентке жауып тастап отыр.
Шолпан
алған заттарымды ауыстырып береді,например өткенде заколка алағанмын көрсеткенде жақсысын көрсетті,бергенде сынығын берген,тоналкада сол ең ашық цвет бер дегенмін тёмныйсын берген,кисточка набордың 1кисточкасы қолданылғанын салып жіберген,ішіндегі қыздары грубый🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Aishuak 🐾
Вроде нормально,но качество нашаааар
ЖМ
Жапрак Мукатова
Нураеваның қыздарына көп рақметтт, всегда оперативно жұмыс жасайдыы, кері байланысты да жақсы бередіі, до концаа сенің заказыңды қабылдап болып барыпп басқаға клиентке жауап береді👍👍🫠🫠 қыздар молодцыы.
arukoo 😜🤍
косметика качественная товары классные ❤️
V.
Valeriya .
Отличный магазин, благодарю за оперативность ☺️❤️
zhansaya
Кушт