Nuraeva_aaa
4.3
Inok' 02_ikk
топ,2,3жыл болд тек сол жактан алам цены вопшее топ просто даставкасы кмбаттау
Kausar Sisenbai
Всегда келемін просто лучшие, бағасы да қолжетімді жұмыслылар да мейірімді🤍
А🤍
ничего особенного нет
ЖТ
Жанар Тугелбекова
Бағалары қол жетімды но сатушы дорекы
ZB
Zhibek Berik
Керемет дүкен, іздеген заттарыңды қол жетімді бағада, сапасы жақсы түрлерін табуға болады. Қолма қол ақшамен барсаң 20% скидкасы бар👍👍
Begims ❄️
Ышы адимы
КД
Каракат Достанбекова
Айнура консультантқа үлкен алғысымды білдіремін! Қашан барсаңда күлімсіреп тұрады сұраған нәрсеңді тауып береді. Бұрыңғы адрестеріңіздегі қыздар грубыйлау болғансон бармай жүрген едім. Енді сіздердің тұрақты клиентіңізбін, Айнураны іздеп тұрамын барған сайын😁😘
Bekbolatovna 🫧
Кассирлар грубый
Сымбат
10/10
Каусар Сулейман
Ішінде бым жоқ я төгілмегенде өте жаман алмағанда дұрыс ватсапқа жауап берми 1 саған 2 сағатан киін жауап берет ито міндет қылып салем ия жоқ не деп біз үшін жұмыс іститін құсап 🙄🙄🙄😒
Аёок ❤️
😍😍🔥🔥🔥
077 mnm
отқой🔥
aiym
керемет -20% скидкасы өте жақсы болды👍🏻
Aida 🤍
Консультанттары грубые,арпылдап тур иттер кусап ала козбен карап
Нуршат Канатбаева
кушттиии
Баян Саматова
там классно и продавец очень вежливые ❣️
Аяу
Прям кушты магазин оте арзан маган унайды
Ayau
Өте күшті арзан бағада
Акбота Нур
На днях купила у них тоналку срок годности уже заканчивается 2 месяца всего лишь осталось зачем такое продавать . 12/04/2026 уже срок годности заканчивается
SI
Saule Iii
Худший сервис! Купила здесь тушь, не разрешили открытвать у витрины, пришла домой открыла а она оказалась абсолютно сухой. Сначала долго игнорировали в WhatsApp, потом всё же пообещали замену. Я специально ехала из города на такси, тратила деньги и время, а в итоге на месте мне заявили, что менять ничего не будут. Более того, меня же и обвинили во лжи, сказав, что тушь якобы нормальная, а я всё придумываю. Хамское отношение к клиентам и "свинское" поведение персонала. В 3оем стояли мне доказывали что тушь нормальная,да она не стоит кау крыло самолёта но тем неменее никто не в праве обманывать людей. Я пришла с добрыми намерениями ,поменять и уйти эту тушь, а из меня сделали дуру.Категорически не рекомендую этот магазин! Проверяйте когда будете покупать что либо...клиентоориентированность 0
Арыстан Беласаров
Уакытылы ашылмайды 10:30 болды
qudaibergenvna .
Продавецтеринде вообще сыйластық жок бедирейп клиентпен сойлесп билмейди истеген жұмысын миндетсинп.) А так все нормально
Аяна Данабай
Приду в следующий раз классное место много всего
dT
di T
Продали просроченную УХОДОВУЮ косметику. Ну хотьябы ескертілуі керекк еді. Айтса алмайсыңғой. Жазсаң ответ бермейді естественно. Катты конилим калды. Уйге барып фото крепить етип коямын)
Азиза Толеуова
Кушти прям,еще наличка га 20% скидка бар🫰🏼👍
Kausar Smailova
Продавец қыздары жақсы , іші таза қол жетімді бағалары любимый магазинм ❤️
kuan1azykyzy .
Заттар жақсы арзан бырақ клиентпен сөйлесіп білмид кіргеннен артыңнан қалмай үстіңді тұрады уважение болу керек
ЛБ
Лаззат Базарбай
Онлайн заказ беріп алдыра алмайсын, ответ қайтармайды, оқымайды. Арнайы ватсапка инстаға жауапты адам алу керек, если продавец үлгермесе!
НМ
Назира Мадаминова
🔥
Asel Abibullaeva
Не деген не құрайлық қаладан автодромга келгенде 9 бллмаф жауап тастап адамдары слишком бүртірлі.
Gulden Abaikizi
Зааттарц ужас сыргалары майысып жатыр сынып
КK
Камшат KR
Бағалары жақсы скидкасыда бар, бірақ кассадағы қыздар сәл сыйластық болса дұрыс болар еді алдымызда клиенттерге заттарын беріп бізге пакетті мә деп бере салғаны я сау болыңыз дегені жоқ олай бөліп қызмет көрсетуге болмайды ғой🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Munka 🤍🤍
Мен әлі бармадым но бәрі керемет және бағасыда тиімді дидіғо🫶🏼💖
anar k
нұр Аскар
онлайн обслуживание ноль, клиентпен жумыс жасай алмаса нестеп отыр, тускы 1 жармнан жаздым кегкі 4 ке деиін дурыс жауап алалмаи отратнмз окншті 1 жұлдыздыда кимаимын ужас просто
Інжу А.
Жақсы, бірақ қаланың ортасында істеген күшті болар еді
Aizz ~
Іші прям әдеміі
Нұрай Көшерова
Бағалары арзан күшті👍
НТ
Нурсултан Теменгалиев
Супер
назгул казикызы
Қыздардың адамға деген уважениесі жоқ.
Kuralai 🤍
Куштыы 😻
Нургул Жаксылык
Осынын бәрін сол жерден алдым ап арзан күшті бырак кыздар адамдарга дұрыс кызымет корсетпейт
Aibike😍 Mukhtar
Прям күшті консультанттарды күшті арзан😍😍
Akerke
Топчик😘
GulZ K
Мне не понравилось обслуживание клиентов, я понимаю если бы было бы много клиентов но нет. Я смотрела товар и задумалась и вдруг с моих рук вырывают товар и ставят на витрину. 😟 Такое отношение показалось мне недоброжелательным.
AIDA. S
супер
Малика Татлымуратова
2 рет келип турмын жабык новый точкасы неге тугиске закрыто деп койып коймайды ?
Мұхтарқызы Айзере
Всегда осы жактан аламын