Celebrity
Магазин женской одежды
Гульден Мендибаева
осы магазинге келсен всегда кушти киимдер табылады, сонымен катар багалары да колжетимди😍😍😍сервис топчик 🔝, особенно Эльнара деген консультантка рахмет, млн киим примерка жасасам да кулип кушти комектести😘😘🩷🩷🩷
Zhanat Khusainova
Әрқашан сәнді киімдер бар, консультант қыздары да күшті, ақыл кеңестерін айтады, әсіре Айша консультант 😍 рақмет😘
ГМ
Газиза Мукырбаева
Дана сатушы бикешке көп рақмет! Киімнің қалай тұрғанына нақты комплимент айтады екен, жарасады, жараспайды деп👍
VR
Venera Rabayeva
Дана деген продавец кыз размер болмасада жанаозеннен тауып берген👍🏻 Оте керемет кызмет корсетти 👍🏻
Мадина Сарыбекова
Бір барғаннан керемет образ таптым😍 Дана есімді продавец қызға алғысым шексіз😍
GG
Guljaina Gulgul
Дана кушти комектести рахмет
Арай .
консультант Айша спасибо за помощь🫰🏻
madina demegenova
Айза консультант, помогла, подобрала, выбора одежды много, и девушки очень милые😍
Dana Dana
Консультант Айшаға рақмет. Тез жауап беріп, жақсы қызмет көрсетті.
Каламкас Кулешева
Кушті магазин молодец продавец кыздарда кушті комектесіп тандасып журед касында 💋😍👍Дана деген есімді сатушы кыз жаксы до конца комектесті
KU
Kasiet Ualiollaeva
Консультант Айшага Рахмет! Клинтке карым катынасы Оте керемет!!!!
AR
Akzhuldyz Rahatina
Консультант Айша оз жумысына укыпты 🫶🏻❤️❤️рахмет
NN
Name No
Консультанттары өте күшті екен, арқайын киім таңдап, ұнаған киімдерімді алып кеттім, рахмет❤️
Асылтас Кушикбаева
Здесь всегда высокий уровень обслуживания и качественные, стильные товары. Я являюсь постоянной клиенткой и каждый раз остаюсь довольна выбором и сервисом. Отдельно хочу отметить продавца по имени Дана — очень вежливая, внимательная и профессиональная. Она помогла мне составить стильный и гармоничный образ, учла все мои пожелания. Спасибо магазину Celebrity за качество, сервис и приятную атмосферу. Обязательно буду возвращаться снова!🥰
Аяулым Акбердиева
Консультан Айша көп рахмет, жылы лебізбен қарсы алды. Клиентке мұқият қарайды. Қызметіне өте риза болдым😍
Korkem ✨
консультант Айша классная, помогла с выбором 🥰
КБ
Калдыгул Бекниязова
Кушті магазин. Консультант кыздар👍
Milana Eleusinova
Дана деген консультант қыздың кеңесімен күшті дүниелер таңдап алдым.
Асемa Акылбек
Айша девушка молодец 👏
ГЕ
Гульмира Енсегенова
Айша консультанқа рахмеет, өте сыпайы жылы қарсы алып, ұнатқан киімімді беріді, рахмееет ❤️💐
ZK
Zhazira Kanaliyeva
Большое спасибо консультанту Аише😊помогла подобрать платье, осталась очень довольна покупкой.
Aruzhan Serikkalikyzy
Хорошее обслуживание😍😍 Аиша консультант өте жақсы кеңес береді❤️🫂
sss ⠀
🤩🤩🤩
Ulpan Bekbolatqyzy
Большой ассортимент, үйге жақыын😍, кушти киімдер👍🏻
Dina Shalkharvna
Онлайн-заказ прошёл прекрасно. Айша очень нежно и заботливо помогла с выбором. Спасибо за тёплое обслуживание❤️
Мммм Ммммм
Дана Айгерим кыздар жақсы қызмет көрсетті жұмыстарына сәттілік кийимдери өте әдемі тағы да келемин буйырса
Орынгуль Искиндирова
Рахмет коп коп Кыздар молодцы. Обслуживаниия 100/100
IK
Indira Konebayeva
Выбор күшті көп екен. Аяқ киім полный образ күшті қылып қыздар таңдап берді. Супер 👍
Aktolkyn Burkitovva
Консультант Айша просто супер❤️
Айгерим Мендигали
Турли образдар бар унады😍
Жасулан .
Айша консультант кызга рахмет. Оте укыпты , тез 👍🏻
Oryngul Ilaman
Магазинге келіп тұрамын.Маған қатты ұнады.Киімдері бәрі күшті және консультант Айсылқым көмектесіп,іздегенімді таптым😍😍😍
Сулу
Жазира консультантка үлкен рахмеет✨
LI
Luna I
Вообще не советую приходить и потратить время.Консультант вообще не отвечает на мои вопросы 0.Стояла как робот !ещё Спрашивала «а есть новые поступление?.. на ответ не ответить !!я 3 раза спрашивала!!что у вас консультация платный или ?работайте над консультантом Даже ценник не знает девушки там .Ценник не было там .Смотрит как будто мой начальница с высоко .Маленькая девочка.Больше обращаться не буду! Спасибо за отношение девушки !Настроение испортили
Айкоркем Косаева
Celebrity әйелдер киім дүкені, сәнді киімдер, бағасыда қол жетімді сатушы консультант Айша жауап беру кеңес беруі өте жақсы. Кеңестеріңзге киімдеріңізге рақмеет.
FS
Fatima Shagirbaeva
Мой любимый магазин, всегда приветливый и вежливый персонал. Консультант Айсылкым вообще классная, без лишних слов, нравятся такие ✨
Акбобек 🤍
Хочу поблагодарить продавца-консультанта Диану. Очень вежливая и внимательная, помогла с выбором одежды. Осталась довольна обслуживанием!
Zhansaya Bekbolatkyzy
Айсылқым Қуанышбек күшті консультация жасады😍
SN
Saltanat Nissanbekova
Айша консультантқа рахмет жақсы қызмет көрсеткені үшін 💐
SJ
Symbat Jumakhan
Все красиво быстро!!!спасибо девушке стилист менеджеру!
Амир Куатов
Аиша консультация просто класс 🫰🏻👍🏻
Гули Шарбаева
Айша консультантқа улкен рахмет жылы қарсы алып барлығын көрсетип журді😘
ЖК
Жайнагул Китарова
Консультант Айша,керемет,бізге ұнады
ЖК
Жазира Капарова
Айша консультант кызга ракмет жумысы унады😘🫰
Айнура Абжалиева
Айсылкым очень красивая,вежливая☺️💋спасибо за обслуживание💋
Madina Zholdasovna
Аймекен консультант очень вежливаая 🫶🏻
aida kashmuratova
Аимекен консультант приятная прям спасибо 🫶🏽
Асель Джуматова
Продавец Айсылкым прекрасная . Очень вежливая .
КБ
Кундыз Бектасова
Айша Рахмет куштти! Тусиндирип касында журеди! Киймдери куштти! Рахмет коппп,😙🥰❤️
Arailym Kuanyshkalikyzy
Айша консультантка улкен рахмет❤️